Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7.11.12 22:32

Ježiš babulek malej no my jsme na tom stejně prej t zahlenění máme k zubům hih

• načítám...
7.11.12 22:32

Ježiš babulek malej no my jsme na tom stejně prej t zahlenění máme k zubům hih

• načítám...
3754
7.11.12 23:56

@Barunka maminka tak hlavně že PEG je za vámi a holčinky to zvládly dobře, myslím na vás, papa

• načítám...
Kaila1
8.11.12 13:35

Ráda bych pomohla

Ráda bych pomohla, můžete mi někdo poslat odkaz, kde najdu potřebné info?
děkuji K.

• Upravit
Caty
8.11.12 20:17

Barči no to věřím že je to s holkama čím dál náročnější. Musí být taky už pěkně těžké co?
Holky, včera mi baru strčila hlavu mezi záradlí dřevěné v baráku a nedostala jí ven a ani já, takže jsem volala 112, přijela záchranká, hasičiči, doběh soused s pilkou, no fakt sranda, ale baru ječela jak tur neb tam byla zaklíněná, chudák no, takže u nás vzrůšo. Jinak jsme už přes týden nemocní, takže naprd, ale jinak ok no.

• Upravit
600
8.11.12 20:33

@Caty no to muselo byt vzruso :-) přeji at jste brzo zdravi :kytka:

• načítám...
Caty
8.11.12 20:36

Štuclíčku to tedy bylo. Doktora jsem potřebovala já a ne Baruška. Bylo to děsný. Zpětně se tomu směju, ale bylo to děsný. Malá sebou zmítala, hlavu chtěla prostrčit ven, to nešlo, děsnýýýý a já zralá na bohnice :zed:

• Upravit
20189
8.11.12 21:11

Baru, to je mazec, že jste tam byli tak dlouho, ale hlavně, že jste to tak krásné zvládli :hug: Štuclíčku, to je radosti se zoubkama, viď? :zed: ale určitě se vám všem uleví, jen co se prořežou :D

• načítám...
20189
8.11.12 21:15

Caty, ted to dočítám celé…ty bláho, no hlavně, že je vše ok, ale věřím, že v tu chvíli jsi byla na zhroucení spíš ty. Taky přeju ať jste co nejrychleji zdraví. My bojovali 3 týdny s virózou a ještě to není úplně ono, mazec co to venku zase lítá :zed:

• načítám...
Caty
8.11.12 21:23

Verysku je to v kélu. Začla jsem s prckama chodit na koníky, na tancování a Baru chtěla za dětičkama, tak jsem jí našla lesní školku, že občas půjde. Byla dvakrát a lehla s horečkama, rymou a kašlem, pak i DOmís. Ten se z toho dostal, byli jsme na roční prohlídce a asi tam něco chytil páč 3 dny na to měl odpoledne přes 38 a v noci skoro 40. Baru má stále teploty, chrchela malý taky, takže jsem zvědavá kdy zase někam půjde. Doma je to na pytel teda.
Jo a já na zhroucení byla teda. Jsem první volala mojí mamce, páč jsem tentokrát totálně vyuchla a nevěděla co, ta chudák slyšela jak baru řve, sedla do auta a jela za náma večer 200 km sem :-) pak přišla sousedka jestli něco nepotřebujeme a co se děje, hasiči, rychlá sousedk s pilkou a ještě kámoška, páč nahoře mi řval domís, dole baru, té jsem držela hlavičku aby jí nebolela. Jo a nakonec se pan doktor s Baru fotil, baru mu ukazovala naše morčátko a poučovala at na něj nešlápne, takže baru super, já se klepala jještě za dvě hodiny, hehe

• Upravit
20189
8.11.12 21:32

Maminku máš zlatou, že jela takovou dálku za váma :hug: a jsi dobrá, žes to i přesto všechno zvládla a fakt se nezhroutila :hug: a co se týče těch nemocí ze školky, to ti můžu vyprávět :mrgreen: minulý měsíc tam byl malý jen jednou a zbytek promarodil :zed: takže se fakt připrav, že to bude víckrát. Máš to horší v tom, že to pak chytá i malý :zed: a co prcek, ty jo už má rok, to letí :roll:

• načítám...
Caty
8.11.12 22:28

No joooo, maminka je zlatá, většinou :-)
Byl tam jednou jo? No to je výborný. Jako malá do školky nemusí, ale ona chce za dětma. Nechtěla vůbec dom, byla jsem tam pro ní třikrát. Takže já ych si jí raději nechávala doma, jenže ona děti prostě miluje. No tak snad tam bude častěji 8o

• Upravit
3754
9.11.12 14:07

@Caty ahoj, to je taky dost, že napíšeš, hele s tím prostrčením hlavičky a zpátky jak to nejde, to mě pokaždý udivuje, jak je to možný že tam to jde tak hladce, jim samotným a zpátky už to nejde ani s pomocí dospěláků.. :think: no, halvně že to dobře dopadlo a zvládli jste to :palec: Jinak o marodění první rok ve školce bych mohla psát knihu a to pěkně tlustou… malej mi za celé první tři roky jeho života kromě pár rým a kašlíků nikdy jinak moc nemarodil (jo - jedinkrát tedy antibiotika) ovšem první školkový rok to byly antibiotika hned čtvery, neustálé kašle, rýma, no hnus… a to vždycky byl 3 dny ve školce, pak 14 dní doma… nebo týden ve školce a pak 14 dní atb a týden rekonvalescence, po těch 3 týdnech tedy do školky a hned v šatně se na mě zubily děti s nudlí dlouhou jak kšanda, nudlí zelenou a olizující si jí :poblion: :poblion: takže jako jsem se vůůůbec nedivila když mi po dvou dnech ve školce opět marodil :nevim:

• načítám...
Caty
10.11.12 17:44
@Veryska81 píše:
Maminku máš zlatou, že jela takovou dálku za váma :hug: a jsi dobrá, žes to i přesto všechno zvládla a fakt se nezhroutila :hug: a co se týče těch nemocí ze školky, to ti můžu vyprávět :mrgreen: minulý měsíc tam byl malý jen jednou a zbytek promarodil :zed: takže se fakt připrav, že to bude víckrát. Máš to horší v tom, že to pak chytá i malý :zed: a co prcek, ty jo už má rok, to letí :roll:

Verysku jojo mamka je hodná. Slyšela malou jak řvala a už byla na cestě. :mrgreen: Jinak děti stáloe bufou jak blázen, takže v pondělí jdeme k dr no. :zed:

• Upravit
Caty
10.11.12 17:52
@nicolinda píše:
@Caty ahoj, to je taky dost, že napíšeš, hele s tím prostrčením hlavičky a zpátky jak to nejde, to mě pokaždý udivuje, jak je to možný že tam to jde tak hladce, jim samotným a zpátky už to nejde ani s pomocí dospěláků.. :think: no, halvně že to dobře dopadlo a zvládli jste to :palec: Jinak o marodění první rok ve školce bych mohla psát knihu a to pěkně tlustou… malej mi za celé první tři roky jeho života kromě pár rým a kašlíků nikdy jinak moc nemarodil (jo - jedinkrát tedy antibiotika) ovšem první školkový rok to byly antibiotika hned čtvery, neustálé kašle, rýma, no hnus… a to vždycky byl 3 dny ve školce, pak 14 dní doma… nebo týden ve školce a pak 14 dní atb a týden rekonvalescence, po těch 3 týdnech tedy do školky a hned v šatně se na mě zubily děti s nudlí dlouhou jak kšanda, nudlí zelenou a olizující si jí :poblion: :poblion: takže jako jsem se vůůůbec nedivila když mi po dvou dnech ve školce opět marodil :nevim:

No to mě taky udivuje, že to nejde. Pánské přirození jde taky vždy tam i ven, že jo? :lol: :lol: :mrgreen:
Hi a kdyby viděla majitelka její dubové zábradlí rozřezané tak jí asi vezou.
Jinak ty nemoce jsou naprd teda. Dcerka je relativně OK, ale malého se to nějak drží, pěkně mu z toho kašle nadavuje až zvrací. :zed: V pondělí jdeme k dr už no.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m