Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Barunko, drž se.Vy to zase skvěle zvládnete, jako vždy, akorát to zase bude víc práce s nimi, ale ty jsi šikovná holka. Holčičky ať jsou co nejrychleji zdravé. Posílám holkám pusinky a tobě
![]()
Baru, to je pech. Držím pěsti, aby se z toho holky, co nejrychleji dostaly
ty víš, jak na ně, jsi šikulka
![]()
Moc se omlouvám nestihám nic holy nebo spíše etulka je na tom dost zle takže nemůžu sem ani chodit a dělaly nám okna takže bydlíme nahoře u tchýně dneska se ale vracíme dolů
Baru-a Etulka je na tom špatně proto, že je nomocná, nastydlá, nebo její nemoc se začala horšit?
Diskuzi sleduji od začátku a moc na vás všechny myslím. Holky, držte se.
Nachalzená c se týče nemoci jsou na tom pořád stejně
už je ji lépe dala jse ji kapky jiné a je lepší
Baruško holkám dej pusinky a tobě posílám hodně síly. A at je brzy lépe
![]()
Tak dobrý večer snad mě kočičku zítra pustí z nemocnice slíbili to ale nevím no
lotka je zatím pohodě ale uvidíme no
@Barunka maminka snad jí opravdu pustí, Ty víš že na vás mooooooc myslím, máš to těžké, ale snad bude líp a Esťulku už budeš mít zas doma, kočinku zlatou, hned bude zas šťastnější, papa ![]()
@Barunka maminka musí ji pustit, ale zase raději ať nic neuspěchají a poléčí ji.
Bobiška malého zlatého.
![]()
AHoj Baruško, jak jsou na tom holčičky? Co přesně jim je? Neměla jsem ted PC, byl rozbitý, tak jsem jen tak letmo pročítala a nevím toho moc. Hlavně ať jste brzy zase fit holky.
Jsme doma hurááááááááááááááááááá je nám faj akorát pořád odsáváne ale jinak ok
@Barunka maminka Baru super zprávičky, na to jsem moc čekala, mám ohromnou radost, že jsou holčičky zas spolu a hlavně u maminky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat