Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jojo hholky co jsoou doma jsoou dokonalé nemám si na co stěžovat jako a co vy???
Ahoj holky
, jen se hlasim, ze jsem vcelku. I kdyz bricho si celkem dnes pocvicilo, i jsem pres den lezla do vany.
Mam tu bohuzel docela bordel, budu muset zitra maknout. Taky si nemuzu zvyknout, ze ted Tobiase vodim na 9.15, driv chodil na 8 a me ta hodina proste porad chybi
. I kdyz brzo asi ocenim, ze mam dost casu na vypraveni se
, Maye budu muset nejak preorat rezim, sama poradne nevim jak.
Baru co trchci, drzej
?
@teredes to jsi hodná že jsi napsala, říkala jsem si zda jsi pořád v celku
tak to Ti možná i vyjde to Tvůj plán porodit později
akorát ten úklid bych tedy vážně nepřeháněla, aby sis něpřivodila kontrakce dřív než bys ráda - jsi stále moc akční
se mi zdá ![]()
no a my režim taky měnili, šlo to, malá vstává líp než Martík, ale u nás se šoupalo na dříve, což teda jsem já neocenila, prázdniny byly lepší
on se pak režim asi šoupne stejně podle miminka, možná ani moc neplánuj a ono to vyplyne samo ![]()
akorát já se teda vůbec netěším na změnu času a na to zimní vstávání za tmy, jak potom budou vstávat, no děsím se…
tak zatím pa ![]()
Ahjiky trachči držej už snad hihi jojo hroká ana schody 100 krát a sex pomáhají hih
holky zítra buudu s bberuškaa hídat kmššce 2 týdení miimink tak se těšíme usí si něco pvyyřizoat a malá je malšenka na cestoání tak bude sranda
včera mě berušky usínaly u canisterapie tak jsem je hnedka koupala byl t jak na běžícím pásu přebalit pes kouak obléct a bbyly tuhhý ja si šla ještě aběhat na chvilink pak d plnoci žehlil a pak jsme mrtvá padla d pelechu ráno vstnu a malá po. raá no ale brutálně aji eg ceej hadice od ventilátoru tak sjem ju přeballa a alia na gindu ta mě zase uudělala stěry dola dmů přebalila zacvičila ppřevlíkla postýlky a alím poklízet takžee den ě pěkně začíná jako fakt to jje radst vstáat ![]()
@Barunka maminka vážně jsem proti Tobě lenoch… co jsi Ty už dneska zvládla, já tak slabou čtvrtinu, ráno jen vstát, děti snídaně, Martík sváča a jelo se do školy, pak nákupek, našim na kafe, doma uvařit jen bramb. kaši a řízek a znova do školy pro malýho, ted jukám sem pak malej úkoly, karate atd… sranda ![]()
Nicol to to mame jak pres kopirak, rano snidane, skola, nakup. K obedu br. kase, klobasky a hrasek, do skoly pro dite, ted nejak postupne do deti soukam to jidlo, akorat misto karate si dame hriste, ale to vyjde nastejno
, ukoly nastesti u nas moc nejsou, jen mame detem kazdy den cist.
Baru ja ten frmol chapu, ale na behani mezi ukladanim deti a zehlenim bych fakt nemela. Schody 100× za den beham, je to cislo teda trochu prehnany, ale zas o tolik to nebude. Mam 8 schodu na zahradu a prijde mi, ze nedelam nic jinyho, nez nahoru dolu
, zvlast kdyz odpolko zustanem na zahrade. A tou vanou jsem vcera bricho spis klidnila, mam od muze za ukol vydrzet do stredy, coz je dneska, takze vlastne ukol splnen
. Ted fakt uz muzu rodit s cistym svedomim
![]()
Ahoj holky, konečně se hlásím i já, no jo, to jsou ti pracující lidi
Baru, koukám, že se fakt nenudíš, a že vše zvládáš na jedničku, jsi fakt dobrá
Teredes, ty jsi taky blázínek
ale nejdůležitjější je, že se cítíš dobře
Nicol, neprovokuj nákupem a kafíčkem ![]()
Baruško a co je nového, chlapa máš tedy zrovna na zakousnutí, jestli to dobře chápu, a co miláčkové, jsou vpoho a pomáhá vám ta canisterapie?
@teredes to jsme měli fakt stejný den i obídek ![]()
a že už od zítra můžeš rodit - svolení od muže je božííííí ![]()
U nás je to teďka mazec, holky se vstekají, prosazují se, nechtějí se oblíkat, vlastně dělají přesně vše naopak, než chci, dneska mě pokousala jedna a podrápala druhá, přes den spí 45 minut a jáý jsem totál hototvá a nějak večer už jen okouknu FB jednou za čas a stydím se, že nezajdu sem…
Dobrý veččer dámmy chla na zakusnutí je a vždy udee je t prstě jelimán no co budu vypráět holky super až na to že Tulina se naučila šividrat a a ze ě prdélku když ji nádáám jako a ltka super caniska pomáhá holk jsou pak pěkně prokrvené takže se lépe čvičí no jink takyy s bobkama si užiješ jak čtu hihi raubířk jedny
@Veryska81 no to já neprovokuju to až kdybych Ti napsala že na karate donesla kámoška luxusní Latté v kelímku Café to go…
to by teprv byla provokačka
a v pondělí už půjdem na Latté a lívanečky přímo, a pro kluky se jen vrátíme cca 10 minut před koncem
tohle je provokačka
![]()
@Jeřabinky a jak u vás ![]()
@Jeřabinky píše:
U nás je to teďka mazec, holky se vstekají, prosazují se, nechtějí se oblíkat, vlastně dělají přesně vše naopak, než chci, dneska mě pokousala jedna a podrápala druhá, přes den spí 45 minut a jáý jsem totál hototvá a nějak večer už jen okouknu FB jednou za čas a stydím se, že nezajdu sem…
jsi mě předběhla, než sjem stihla Veryšce vypsat tak jste se tu rozjely, no my se máme stále suepr, když dočteš tak já sem píšu taky každej prd, asi to budu mseut krotit a psát si to jinam ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat