Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, já se omlouvám, ale total nestíhám, ráda bych psala více, no
polepšim se
Žanýsku, asi tu už všechno zaznělo, co si máš vzít sebou, ještě mě napadlo něco na alergii, kdyby náhodou. např. zirec se prodává volně v lékarně…
Verýsku s tou prací to je pech, ale ty zvládneš, zvládla jsi horší věci ![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 23:37
@Veryska81 píše:
Macíku, úplně si mi zvedla náladu tou poslední větou![]()
![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 23:38
„@Maci333“ jsi zlatíčko
já se více soustředím na chlapáky a blížící se vyšetření ![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 23:21
„@Maci333“ brouku, pořešíme to jinde jo? ![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 23:20
@Žanysek píše:
Holky me jde o to abych ja nedostala zanet ucha, malou potapet nebudem.
Žany ty kapky existujou - do ucha - nám je ušní napsala když to malému začínalo - údajně, ale už to asi měl rozjeté víc tak mu nezabraly a nakonec stejně skončil na píchání - ale do lékárny skoč a řekni co potřebuješ - měly by Ti tam poradit
Dobrý večer dámy
jakpka se kdo máte? my se máme dobře holkám jsme koupily poojíček už takže zase se to někam hrne dále jinak s holáma ubdem dělat ty piktograamy dneska ttu byla paní tak jsme z toho taká nadčená hihi
Baru, super
a jak se to líbilo beruškám? Asi jo, že? Zase nějaká novinka pro ně a počkej jak budou koukat na svůj nový pokojíček, juchů, fakt mám radost
zlatý děda, zaslouží si za tu pomoc hodně
![]()
@Barunka maminka poslední dobou to zní tak krásně jak to píšeš, halvně ten pokojíček tedy, i ty piktogramy, budou mít zábavu ![]()
fakt mám radost, že se snad k lepšímu to u vás obrací ve více směrech ![]()
u nás moc novinek není, Martík ve škole a my s NIki vstáváme s ním a vozíme ho, pak si nakoupíme a jdem na kafe nebo někdo k nám, no, snažím se v pohodičce setrvávat i nadále, ale prázdniny teda byly o omoc lepšííííííííííí
Jo poslední dobou se daří hodně
doufám že o bude aji pokračovat
ty j si první mamnka co a raději prázky než škoolu
@Barunka maminka joo? ony mají radši školu než prázdniny ty maminy? to já teda fakt nee, o prázdninách jsme se bájo vyspali, volnej režim a paráda prostě
nemělo to chybu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat