Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ty brďo tak to si dobrá mě dnsak stačilo jen uklidit povrchově a zítra to vezu do hloubky lednici jsem taky dělala hihi před 14 dny taky to nesnáším
tak se naložte holky ať je vám lépe ![]()
@teredes normálně začínám uvažovat, že se něčím dopuješ
to není jinak normální tolik energie - Ty v těhu s dvouma dětma zvládáš víc než já běžně.. Máš můj zaslouženej obdiv
![]()
@nicolinda Ja spis myslim, ze normalni clovek si umi svou energii rozlozit. Ja jsem se vyridila na nekolik dni dopredu
, coz teda neni az tak obdivuhodne, spis pitome
.
Ale vana pomohla, i kdyz ponozku bych si stejne ted oblikat nechtela
.
Baru stejne jak pise Nicol, to se tak hezky cte, ze je u vas vsechno lepsi a tatulda se take snazi. Jen tak dal ![]()
Jo a ty pises holky, ale tech omylu je ted tolik (a to je v CR vetsinou spousta UTZ, tady zname pohlavi jen z jednoho), ze ted cim dal vic premyslim, jestli to treba nebude kluk. My nemame pro kluka poradne ani jmeno
. Libil se nam Jeremias, ale muze uz to moc nebere. A dokoupila jsem nejake veci do vybavicky, samozrejme ruzove, po Tobikovi mam modre dost. Nevim proc, ale nejak to ve me posledni dobou trochu hloda, co kdyz se sekli??
@teredes ta poslední věta fakt nutí k zamyšlení - proto já to vědět nechtěla - bála jsem se že se spletou… a při té mé MÁNII!! jak sjem chtěla holčičku… byla jsem fakt až praštěná.. představa, že by mi řekli že je to kluk - to jsem to radši ani předem vědět nechtěla - věděla jsem že po porodu bych se z něj radovala, ale takhle vědět to předem sjem nechtěla a pak verze B) že by mi řekli holčičku, já byla v těhu na vrcholu blaha a kdyby se spletli
a byl to pak kluk.. no, to byly představy pro moje nervy.. já jí fakt chtěla maximálně.. sen se splnil
proto jsem říkala dr. že pokud to neví na 98% tak to vědět nechci radši vůbec…
a vy to víte z jednoho UTZ - hele, to bude ještě zajímavé až z porodnice písneš koho máte
ale kráásnééé, obzvlášt, když vám to je už jedno, máte obojí
tak u vás vlastně hraje „jen“ ta výbavička..
a jméno si fakt radši připravte
je to podezřelé, že se v to v Tobě pere právě ted.. ![]()
@nicolinda Bezva, ze ti ta holcicka vysla
. Me je fakt jedno, co to bude. A vzdycky nam to bylo jedno. Jako je pravda, ze mit ted dve deti jednoho pohlavi, tak bych asi to druhe chtela, ale takhle se mi nejake preference vyhnuly. Nicmene se uklidnuju tim, ze kdyz jsem cekala Mayu, tak jsem tuhle fazi „co kdyz to bude kluk“ mela pred porodem take. Ja jsem strasne zvedava, nedokazu se na tom UTZ nezeptat
. A vime to teda jen z toho jednoho (jsou tu v tehu vlastne jen dva, pokud neni nejaky problem, screening ve 13. a velky geneticky ve 20. tydnu), ale zase tu jsou doktori takovi, ze kdyzby nevideli jiste, tak to nereknou vubec. Jenze ono i to „jiste“ muze byt dost nejiste.
Dobrou kocky, jdu chrnet ![]()
@teredes taky dobrou, no, jak píšu, je to můj splněný největší sen a ještě i po těch dvou letech si občas říkám jaká to byla náhoda a štěstí… že se to povedlo, prostě nejlépe jak mohlo… ![]()
Jé super tak já si hned zítra koupím Překvapení, aspoň se mám na co těšit, děkuju za echo
jinak koukám že se tu bavíte vesele, tak to je super, děláte mi jen radost!!! Baruško poslala jsem do dražby pro vaše prdelky kombinézky, tak snad se prodají a budou z toho nějaký lováky a taky se těšim, že tam něco snad vydražim, akorát budu na nervy, bo to má trvat jako měsíc ta dražba a si mi rupnou nervy
Fofr, holky mi nechtějí nějak spát, z dovči jsme se vrátili do bordýlku, nestíhám nic, nic, nic, chtěla bych mít vaší enegii a sebezapření, k úklidu se nutím denně a pořád je to tu jako v prasečáku hihi tak všem sladkou dobrou noc, krásně se mějte a papalálá!!!
@nicolinda no je fakt super, ze to vyslo. I kdyz verim, ze i kdyzby to nevyslo, tak se to vrati jinak. Moje mamka vzdy chtela syna a jsme tri segry. Syn se ji narodil take, ale bohuzel zemrel jeste jako mimco. Nicmene shodou vsech moznych okolnosti se ji dostal na vychovu vnuk a je u nasich vlastne do ted, a to mu je 22
.
Pak mam jeste kamarada, ktery miluje a hraje fotbal a take chtel kluka, hlavne kvuli tomu sportu. Narodily se mu tri dcery. Prostredni byla jako dite velmi nezvladatelna, snad hyperaktivni, travili s ni spoustu casu u psychologa atd. Az ji dali na ten sport. Holka zacala hrat asi ve trech ten milovany fotbal. A slo ji to. A jde ji to stale. Je ji asi 13-14, kope za holky i za kluky, protoze vynika i mezi nima. Prazske kluby se o ni perou. Pokud je nekde nekolikadenni turnaj mnoha teamu, tak tuhle holcicku casto vyhlasuji nejuzitecnejsim hracem turnaje
. Tatinek nevi, kam driv skocit, aby stihali vsechny treninky a zapasy, jeho sen splnen
![]()
Ahojjiky
Teredes určitě to bbude žabka neboj nám to taky řekly jen z jednoho UTZ že je to holka pak se vyklubaly dvě no hih ![]()
Domi škoda že si ty kombinéz nenabídla mě sháním všude ale v obchodech ještě nemají chci si je prohlídnout a tak víš ale děkuji moc že aspoň do dražby jsem zvědavá jak to dopadne a kolik je tam věcí
jsem zvědavá jak to dopadne s těch penízků nakoupím věci do budoucna jako lékařské potřeby na schování abych pořád nemusela přeejšlet co mě chybí
a co jinak holčičky??? Jeřabinky a jestli máš zlato něco po holkách jako obečení zima a podzim tak to beru ![]()
Barunko já jsem to špatně napsala… dala jsem do „Dražby pro Esterku a Lotynku“ kombinézky (vel.74/80) z loňska. Po nás bohužel nic nezdědíte, my teď kupujem 92 a já ještě více nakupuju 98, i když to už je na 3.leté, šak to nosit můžou už teď, ohrnu rukávky, je to všechno drahý jak pes, tak aspoň tak se snažím ušetřit. Jakou vy máte velikost? si myslim stejnou, 86/92, ne? jinak taky jsem hrozně moc zvědavá, kolik věcí tam bude, co z toho bude za korunky a taky se těším, že něco ulovím. Když budeš mít holky v kočáře, tak uplně stačí od Lidla značka Lupilu, měly dvojité rozepínání, dobře se do nich lezlo, byly teplé jako ďas a na rukávech i nohavicích suchej zip na utažení kolem botek a rukavic, kapucka. My jsme s nima byli 100% spokojené a stály 350,–/kus. tak si to vyčíhni. Akorát nejsou nepromokavé (teda podle omaku), proto si je letos už nekoupíme, jinak bych do nich šla hned.
Babulko my už bbudu mít tu 104 pře holky mají 82 cm a chci aby to měly volnější v kočárku aby je to netáhlo ale tady ta je pěkná ja už sem si zamluvila jedna za 580 paní mě da levnějí tak uvidíme
Ahoj sluníčka
děkuji moc za podporu
ono už toho mám plné brýle, ale v pondělí se to snad rozsekne a budu vědět co a jak
Zlatý manža, fakt mi pomáhá
Tak jsem to tu tak proletěla a Teredes ty jsi číslo
jak ty to děláš, mít tolik energie, já v té době spíš funěla a byla jsem ráda, že jsem ráda. Ani taťka už se mnou nechtěl moc chodit po obchodech, než já někam došla, on to měl i 2× prochozené
Baru, holky jsou fakt dlouhánky teda
jsem moc ráda, že už je to se Zdendou lepší, fakt se to krásně čte, brouku
Nicol je to moc moc hezké, jak vám to vyšlo
já budu ráda vůbec za druhé dítě a fakt nám je jedno, zda holčička nebo kluk ![]()
No krom toho jsem byla dnes s prckem u zubařky, tak jsme dostali pochvalu, že máme krásné a hlavně fakt čisté zoubky, bez jakéhokoliv flíčku
chybí nám ještě jedna 5, já myslela, že máme už snad vše
zítra slavíme dopředu narozeninky malého, přijede švagrová
to zas bude akce
druhé kolo narozenin pak bude ještě, no máme to teď divoké
Jeřábku, jak tak čtu, tak dovča super a co malá a ta chůze? Spravilo se to? Doufám, že jo a nebudete muset na ortopedii, ale toho se neboj, poradí ti co a jak a bude to ok ![]()
tak zatím pa musím do cukrárny ![]()
Ahoj Barunko a holky,
copak s vámi se všemi je? Je tu nějak ticho už pár dní… ![]()
Barunko, doufám, že jsou holčičky i ty v pořádku?
Verýsku co robota, už to máš vyřízené?
Mějte se moc krásně a pište holkiiiii ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat