Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3754
27.8.12 14:18

@Žanysek jsi fakt šikovná :!

@Veryska81 píše:
Nicol já už toho Jelimána pochytila a sem tam takhle oslovím manžu, když mi ze srandy říká „Růžo“ :lol:

@Veryska81 Růža je též hezkááá

• načítám...
27.8.12 16:07

Ahojiky holky tak jsme doma víken d super no balení je mazecké no ale tak co bych pro bo binky neudělala hihi
ji nak žany moc super vláááááásky :pankac: :pankac: :pankac: :palec:
v autíčku se jezdí dobře jsme nadšení z něho
jsme tu nej na skok kočky pře musím uklidit a a tak taťka nám lehl zvrací a je mu zle asik to i víkendu přepískl nebo ja nevím :lol:
jin ak si kupte překvapení holky jsme tam napisané máme tam svoji dvojstránečku hih
je tam teda hlavně poděkováno dobrému skutku
ale vi víte že je to mířené na všechny :kytka: :hug: MOC DĚKUJEME VŠEM ZA VŠECHNO

• načítám...
3754
28.8.12 00:59

@Barunka maminka jsem moc ráda, že jste měli víkend krásný a že auto je podle vašich představ, prostě že vám tohle pěkně vyšlo :palec: každý občas musí mít kousek toho štěstíčka…

• načítám...
28.8.12 08:26

Snad konečně ano nico jinak už bch si fakt myslela že se nahoře na mě někdo spiknul a opravdu budu mít ze života jen peklo no

• načítám...
28.8.12 16:19

A jsme s beruškama doma s rehabilitace no dnaksa jim dala do těla teda hodinu a půl jsme cvičily bože 8o chuděrky moje teď spí jak špalci :hug:
ale krásně cvičily babulky moje Tulinka už použila aji stehínka no prostě úúúúúúúúžasné jsou to moje šikovné babulky ale z toho našeho táty ja prostě nemůžu :D sedl si tam za Lotynkou a stavěl na gumě kostky jaj ja to říkám furt že mám doma 3 děti a ne jen dvě :D :lol:

• načítám...
20189
28.8.12 16:24

Ahoj sluníčka :srdce: já jen na skok, omlouvám se, ale nějakou dobu asi nebudu teď moc psát, mám starosti ohledně práce a musíme to nějak dořešit. Až bude po všem, určitě se ozvu ;) Baru, koukla jsem do „Překvapení“ a moc vám to tam holky sluší :palec: krásně i napsané opravdu :hug: Žanýsku, ty jsi čím dál lepší ve výtvorech :potlesk: Tak pa pa holky a držte pěsti :mavam:

• načítám...
28.8.12 16:39

Zlato snnad to dobře dopaadne drž se pak dej vědět jak si dopadla hlavně papa

• načítám...
3754
28.8.12 16:43

@Barunka maminka babulky jsou teda moc šikovný a Zdenda je vtipnej, to se mi líbí - kostičky stavět - no, co jinýho by tam taky tak hodinu a půl dělal vid - by se nudil :mrgreen: takovou dobu :palec:

@Veryska81 Tobě držím palce a doufám, že se nic nezkomplikovalo, papa :kytka:

• načítám...
28.8.12 16:55

Jo no říkal že by si chtěl hrát s holkama tak že aspoň pro očičk nějaká zábava

• načítám...
28.8.12 16:55

Jo no říkal že by si chtěl hrát s holkama tak že aspoň pro očičk nějaká zábava

• načítám...
3754
28.8.12 17:04

@Barunka maminka je hodnej, to je hezký..
a Překvapení mám u našich tak pak juknu, za hodinku tam tak pojedem ;)

• načítám...
20189
28.8.12 21:21

Baru, aspoň v něčem ten Zdenek pobaví co? :lol: Holky, už se mi to komplikuje, ale snad to dopadne dobře, držte pěsti ;)

• načítám...
28.8.12 21:32

Držíme všechny aji na nohách ale jo poslední dobou nám to klape aji s holkama více blbne snaží se :hug:

• načítám...
3754
28.8.12 21:47
@Barunka maminka píše:
Držíme všechny aji na nohách ale jo poslední dobou nám to klape aji s holkama více blbne snaží se :hug:

Baru tohle se čte moc pěkně :palec: mám radost, že se vám ted daří na více frontách

a @Veryska81 Ty víš kdo palečky drží vid :mavam:

• načítám...
6263
28.8.12 21:50

Verysko take moc drzim palce, urcite to dopadne dobre :palec:
Baru super jak jste si vikend uzili. Ale ja nahodou byla take v nedeli „parit“ :lol:.
Zany to uz je normalne profi dilo. Fakt pekny.

Ja jsem se dnes nejak neplanovane vyridila. Rano jsem odmrazila lednici a mrazak. Nesnasim to, ale je to hotovy. Dve hodiny kleceni pred tim mrazakem, stoji nam na koberci a nemohla jsem nechat nic vytect. Upekla jsem, uvarila, vyprala par pracek, uklidila :roll:, uz ani nevim co jeste. Odpoledne s detma na prochazce, je mi lito nechavat malou v kocare, jenze za ruku to ona zase nechodi, tak jsem za ni celou dobu behala a jeste jsme sli vecer naproti muzovi na nadrazi, celkem kopec (teda normalne ne, ale pro me uz jo). Tak ted lezu jak chrobak, mam misto panve puzzle, furt mi nekde krupe. Tak se jdu nalozit do vany 8) :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m