Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20189
22.8.12 09:12

Dobré ráno holky, to je na mě brzy teda :mrgreen: za chvíli vezu prcka k babi a jdu k zubařce :roll: Žanýsku, fakt jsi dobrá a jsem taky napnutá jak kšanda na tvůj účes ;)
Nicol, Paříž opravdu stojí za to, ale nejlépe se svým průvodcem :D jsem ráda, že se fotky líbí.
Baru, babulky jsou prostě k sežrání, frajerky jak si mlsají :lol: :srdce: :hug:
Dáši, to jsem netušila, že máte takové trable, ale je i dobře, že dvojčátka mohou být aspoň u vás. Držím pěsti, aby vše dopadlo, co nejlépe :hug:
Teredes, nožky hore a odpočívej, taky se ti to pomalu a jistě blíží :hug: Tak zatím pa pa, jdu se potit na křeslo :mrgreen:

• načítám...
22.8.12 09:42

No takhle šílím hihi ale ta to je o zvyku
jinak moc děkuji
very užíj si zubaře hihi ne ja se nesměju hih
jinak jak e kdo máte my jedeme s kočkama na víkendík k našim tak se těšíme že vypadneme hihi zase změna

• načítám...
3754
22.8.12 09:54

Jen zdravím, takhle brzo po ránu :mrgreen: jsem ještě jak praštěná, před chvílí jsme vstávaly :roll:

@Žanysek na čepku jsem zvědavá, škoda, že to taky neumím, moc se mi to líbí, ale jak píšeš, ani Nicolka to nosit nechce.. přesto má 3 háčkované co jsem objednala, jedna už není, ty dvě natáhnem, ale stejně to sundavá, potvora jedna mrňavá :think:

@Veryska81 tak at je to u zubaře dobrý a moc Tě nepotrápí :palec:

• načítám...
3754
22.8.12 09:55
@Barunka maminka píše:
No takhle šílím hihi ale ta to je o zvyku
jinak moc děkuji
very užíj si zubaře hihi ne ja se nesměju hih
jinak jak e kdo máte my jedeme s kočkama na víkendík k našim tak se těšíme že vypadneme hihi zase změna

BARU SUPÉÉÉR ČÍRO :palec: :palec:
a o víkendu si to užij, to je dobře že tam jedete :dance:

• načítám...
Caty
22.8.12 17:53

Baru super sestřih a holky jsou dokonalý. Hele, která z nich si to drží lízátko v ruce? To jako uplně sama? Ty jo, to je super.

Jinak Baru, počítám, že do konce září budeme moci začít vybírat peníze. Tak se se Zdendou domluvte na co budete potřebovat. Psala jsi na nějaký přístroj na dýchání a ještě něco? Postele polohovací, lepší matrace, nějaké spešl židličky pro ně?

Baby jinak tedy naši úředníci jsou na odstřel. Když už nám poslali odsouhlasení, tak si nevšimli návrhu na změnu názvu a tím se to protáhne, jinak už bysme mohli začít vybírat dřív. :pocitac: Název jsme nakonec museli změnili z důvodu, že přeci jen fond bude i pro jiné děti. Každopádně ale holčičky tam budou mít svoje místečko a i v úvodu bude napsáno, že byl založen především kvůli nim. Od adminů mám tady pak povoleno založit diskusi, tak napíšu ai i deníček a až budou webovky, tak je chcou vidět, tak jsem moc ráda. Čím víc bude fond vidět, tím víc korunek pro děti.

Jo jinak účes jako máš Baru jsem měla taky, ale blond a bylo to super teda, akorát že manža krátký nechce, mi řek že by mu to přišlo jak když má vedle sebe chlap :zed:

• Upravit
Caty
22.8.12 18:00

Dašo2, proč nemůžou být dětičky u rodičů? Jinak kolik jim je? To musíš mít tedy veselo a pěkný záhul tedy. Klobouk dolů.

Verysku super fotky z dovči tedy. Tiše závidím :D

• Upravit
22.8.12 19:11

S fondem super sna to už klapne všechno
polohovací postele nechceme budeme kupovat dětské postele nechci z holek dělat zase nevím co jsou ještě malé ale ty lepší matrace do toho by nebyly špatne no ja se dojukám s Jelimáne a uvidíme no co a jak ale asik ten kyslík to bude nejlepší věcc ještě ti napíši ju
jinak c malej??
lízo si drží lotka je šikovnější na ručičky než Tulinka no
a s těma vlasama ja se neptala prostě to tak bude a je to hih na vlasy si mluvit nenechám :cert:
no jinak zítra jdu na výtěry asik ten stretokok tam je v krku takže rouška bude no od holek se držím dál jen nutné případy :oops: :( ale dostanu antibiotika a bude to ok :hug:

• načítám...
Caty
22.8.12 20:11

Malému naštěstí srdíčko dopadlo dobře a po vysazení kompletně všeho mléčného má bříško o dost lepší, takže musím zaklepat no. A jak pokračuje stavba?

• Upravit
3259
22.8.12 20:46

Fotky čepic

• načítám...
22.8.12 21:52

Žany hučky super hlasíme se že chceme taky na podzim ano??? hihi fakt moc pěknééééééééééééééééé :potlesk: :potlesk:
tak to jsme ráda že je malej ok jo stavba super už se to pohlo konečně dneska uplně jsme byla šťastná hih

• načítám...
20189
22.8.12 22:23

Holky, my dojeli až v devět od našich, jsme to trošku protáhli :lol: Caty, děkuji, je to fakt krása a přeju všem, aby se tam aspoň jednou dostali :hug: Jsme si tam se Simonkou oslavili i 10-ti leté přátelství, ale napadlo nás to až tam, kdy se Blanka zeptala, jak dlouho se známe a pak to spočítala a prohlásila, že vlastně tam slavíme kulatiny :mrgreen:
Jsem moc ráda, že je malému dobře, ale moc mi hlava nebere, že už dříve ti dr. neřekla co a jak, když jste věděli, že malý tu ABKM má :nevim: důležité je, že je to už dobré :srdce: Žanýsku, tak sis zadělala na problém, budeme taky tvoji zákazníčci, už abys trénovala i zimní s ušima ;) :lol:
Baru, už aby jste to měli a měli tak i své útočiště než jen tu jednu místnost :hug: :hug: jo a u zubařky super, jeden kaz, už z dřívějška a pochvala, že nemám ani zubní kámen ani jiný další kaz, tak nezáviď :mrgreen: :mrgreen: :lol: příští pátek tam jdu s prckem na kontrolu :D

• načítám...
6263
22.8.12 22:45

Zany tyyyjo, pekny. A navic mi prijde, ze jsi celkem rychlik :potlesk:
Verysko fotky jsou nadherne, musela to byt paradni dovca. Ja byla v Parizi na tyden, kdyz mi bylo 18 a bylo to tam super. Dychala tam na me takova svoboda a romantika, taky se tam budu muset nekdy zase vypravit.
Baru moc si uzijte vikend. A jsem moc rada, ze holcickam se nozicky tak lepsi :srdce:. Fotka s blizatkama je vyborna :lol: :lol:
Caty gratulace k vysledkum, to je dobry, ze je to dobry :D, jen tak dal.

A holky jestli jste chtely ozivit diskuzi, tak jste si me vybraly spravne. U nas se totiz nikdo na vterinu nezastavi. Tobiasovi se dnes podarilo ztratit balanc (chtel hodit necim o zem) a VE STOJE, NA ROVINE upadl hlavou na beton. To, co mu vyrostlo na cele behem jedne minuty mi malem privodilo infarkt. Hned jsem rozdrtila led, hodila obe deti do kocaru a letela k DR. nastesti nas hned vzali. Fotky jsou asi hodinu od urazu, po hodinovem ledovani, takze hematom fakt polovicni, driv jsem fakt fotit nestihla (plus jedna veselejsi). Nemelo by to byt nic vazneho, jen ten hematom, rozlita krev pod kuzi. Snad noc probehne v klidu a zitra bude lip…

• načítám...
20189
22.8.12 23:04

@teredes bobku, ty se fakt nezastavíš, jako zda tohle je poloviční, tak já bych asi u toho většího omdlela 8o vypadá to fakt hrozivě, hlavně, že to je jen ten hematom :hug: jsi fakt skvělá, jak jsi pohotová a silná, já byla v těhu snad ze všeho na měkko

• načítám...
23.8.12 09:20

@teredes ježiš chudák fakt obdivuji jako ty pořád jen lítáš to je mazec
@Veryska81 ja bych taky měla jt k zubařce le bojím bojím ajji s holkama bych tam měla zajít když už máme ty zuby jeden den to taky musím zvládnout jinak teda gratulka k výročí přátelství to ja žádné takové kamoše nemám
No a jinak dneska jsme teda byla na stěrech málem sem se tam :poblion: nesnáším výtěry z krku fůůůůůj tak v úterý budou výsledky sem zvědavá teda co a jak no snad to bude ok
no a ten víkendík musím sehnat roušku půjdem do kouta tak ať malé něco nepředám no :(
a co vy ostatní??japak se máe?? co děláme???

• načítám...
3259
23.8.12 10:17

Baru roušku seženeš v každé lékarně.

Teredes takto je síla. Chudáček malej.

Já si mám zavolat k zubařce v září, musím s malou na roční prohlídku a tak vezme asi aji mě, jak já se ji bojím fuj.

Mi měli dneska úplně hroznou noc. Malé se včera začal prořezávat 12 zub a už včera moc nechtěla jíst a v noci byla furt v vzhůru. Já byla tak zmatená z toho že mě furt budí, že jsem se v noci probudila s malou v posteli, ale jak jsem ji tam přenesla to si vůbec nepamatuji. nakonec jsem si šla lehnout k ní do pokoje, a vždycky když jsem se probudila a koukla na ni tak byla vzhůru.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m