Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19.8.12 13:51

Ahojiky holky jdu sem jen připomenout vršky od petek
moc ted nějak nemám čas je toho na mě moc jinak jak se máte copak dláte celé dny???

• načítám...
3754
20.8.12 02:22

Sakra se to sem hodilo 2×..

Příspěvek upraven 20.08.12 v 02:25

• načítám...
3754
20.8.12 02:22

Tak jsem zas dočetla, nějak jsme toho ted měli moc - oslav :mrgreen: tak jdu ale pozdravit všechny :mavam:

@teredes tak co dětičky, doufám, že už je malá bez ATB a že nic dalšího je neohrozilo, na tebe fakt myslím, jeslti se Ti podaří porodit dýl než máš termín, jak si plánuješ ;)

@Žanysek Tobě jsem chtěla čepičky pochválit už minule, ale fakt nebyl čas a co další pokusy, posílej fotečky, jde Ti to super :palec:

• načítám...
3754
20.8.12 02:28

@Žanysek na účes jsem teda mooc zvědavá, tak si toho navymejšlej víc, když už to mladej cvakne, tak at to nemá moc levný, když se tak angažoval :potlesk:

@Barunka maminka božský výraz „jelimána“ sem se tu dusila u toho koláčem :mrgreen:

@Barunka maminka píše:
Tak vítám nesvětě Melánii Kvasničkovou která se narodila dneska s míramy 3270 g a 48 cm moc ti Adélko gratuluji k další babulce ať pěkně roste a je zdravoučká bože můůůj to není normální 6 neteř na světě a žádnej synovec no nevím pánové ale zaostáváte ve velkém stylo :srdce: :hug:
:potlesk: :potlesk: :palec: MOC GRATULUJEM I MY :kytka:

jo a víčka už odkládám :palec:

• načítám...
6263
20.8.12 10:53

Ahoj holky :mavam:

Barunko moc gratuluju k neterince. Mate dobry babinec :lol:. Jak se jmenuji ostatni netere? Melanie zni zajimave a tve holcicky maji take krasna jmena. My jsme treba tri segry a jsme Irena, Simona a Regina. Neumim posoudit jak dnes, ale v dobe kdy nas mama pojmenovala, jsme byly celkem rarity :).
Nicol diky za optani, deti dobry. Mala teda dnes vecer ma jeste posledni davku ATB, ale je ji vlastne dobre uz cely tyden. Dokonce zacala jist (jako ze si o jidlo i rika), coz je teda u nas dost zazrak. Celou dobu ji drzim doma, ale vcera jsme uz nevydrzeli a vyjeli dopoledne na prochazku do takovych zahrad, co tu jsou. Vsichni jsme si to uzili, akorat mala jak usnula v aute (cca po 12te) tak jsem ji pak doma jen presoupla do postylky a pred patou :roll: jsem ji byla budit. Takze je videt, ze ji je dobre, ale musim ji zatim setrit a to byla skoro celou dobu v kocarku.
Na porod se zatim vazne nechystam (ze srandy si rikam, rodim v rijnu = to bude v srpnu prekvapeni :lol: ), jeste jsem ani nezacala balit tasku. Dite celkem vysoko, posli zatim zadni.
Ale pravda taky je, ze z toho zacinam mit trochu vitr. Oba predchozi porody mam vyvolane, takze sice tretirocka, ale jak poznam posly od zacatku porodu netusim. A az si reknu, ze je to porod, tak nevim, kolik budu mit casu (prvni porod trval 57 hodin, druhy necele 3). Musim nekomu udat dve deti, coz asi na lusknuti prstem nebude a zavolat manzelovi, ktery sem ma z prace dojezd dve hodiny. Proste doufam, ze to probehne nejak dobre, ale pokud by slo vsechno blbe, tak zachranny scenar nemam… Leda si proste zavolat taxik a deti vzit s sebou, s tim ze to v porodce holt nejak dopadne…
A jak je u tebe? Povidej, prehanej :D

• načítám...
20189
20.8.12 11:43

Ahoj sluníčka :mavam: jdu vás jen pozdravit, návrat zpět je náročný na adaptaci :mrgreen: vše dočtu později a určitě vám kousek Paříže sem pošlu, už jsme přivezly ty tropy, co byly i tam :lol: krásný den všem :kytka:

• načítám...
20.8.12 16:14

Ahojiky holky moje neteře jsou Vaneska Viktorie Melánie Amálie Natálie a Jůlinka

Very doufám že sis to užila pořádně a určitě sem dej foto těším se
teredes jakpak zvládáš horka nebo tam nemáte?? jak to zvládáš?? :think:
hoky ja jsme tak utaháná z toho tepla to je děs jako
jo a jsme upa na krátko hih včera mě něco plesklo a ja se nechala ostříhat a jsme zase na černo jinak jak se máte a copak děláte???

• načítám...
6263
20.8.12 16:41

Baru ja si myslela, ze neterinky budou mit ne uplne obvykla jmena, to je fakt parada, krasne to zni, jeste takhle pohromade :pankac:
Nemas nejakou fotku ucesu?? Ja jsem zvedava :mrgreen:
Jak se maji holcicky? Jestli mate vedra, tak to pro vas asi neni moc jednoduche.

Vedra mame, ale ne tak desny jako u vas. Spis je tu strasne dusno. Zrovna vcera jak jsme byli na te prochazce, tak bylo celkem na padnuti. Otekly mi vcera vecer prvne nohy, ale to je jeste dobry, mesic do terminu. Doted jsem se fakt citila ok, az na obcasnou unavu. Ted se uz vic setrim, ale zase me zacaly dost bolet trisla a stydka kost a trochu ty otoky. Ale teda nestezuju si vubec, myslim, ze i tak muzu byt rada, ze jsem tak dlouho vydrzela v normalnim provozu, tohle je takova tehu klasika. Takze celkove vzato mi je uplne super. Muz zacal byt takovy pozornejsi, jako ze treba vcera jsem tu neco dozehlovala a on dobrovolne a bez zadosti uklidil a vydrhnul celou kuchyn, vcetne sporaku 8o 8o, to jsem fakt zirala :lol:.
Tak jsem mu dneska nasmazila hromadu rizku a okurkovej salatek :mrgreen:. Takze u nas klid.

• načítám...
20.8.12 17:03

Až to budu mít aji nabarvené jo hii tak dám foto
tak tady je 40 na slunku máme puštěné větráky tak se to ještě dá dnaska nejdu ani s holkama ven nebo tam umřeme nebo až tak kolem 7 aspoň na chvilinku
jojojo ja jsem teřeba na jména hodne ujetá no :oops:
hlavně že jste ok s berušou :hug: šak už se šetři už to máš za pár hihi je taky se na to těším ale ja si ještě rok a půl počkám pak to skusíme no

• načítám...
20.8.12 17:05

No u nás je to takto
segra Adélka má Melánku s nynějším přítelem a Natálku a Amálku s bejvalím mužem
ségra markétka ma Vanesku s přítelem
brácha Mirek ma Viktorii teˇuž s bejvalou přítelkyní
brácha Honza ma Jůlii s nynejší přítelkyní

• načítám...
20.8.12 20:52

Tak no hih

• načítám...
20.8.12 20:52