Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3259
17.8.12 08:15

Dalsi hokus pokus

• načítám...
17.8.12 09:17

Žany pěkné :palec: jinak dobré ránečko jkpak se kdo máte??

• načítám...
3259
17.8.12 09:50

Ahoj, no ja trochu nevyspane. sla jsem spat v 11, jeste jsem koukla do decaku a co nevidim, ta mala opica misto aby spala tak sedela a hrala si, tak jsem si ji vzala na valendu aby usla a ona misto spani me nabizela dudlik, mlatila me a nebo pusinkovala, ale spat to nee, takze nakonec jsem s ni usla na nepohodlne posteli. Ve 3 hodky jsem ji presunula do postylky, po pate se probudila na mliko a v 7 uz byla zase vzhuru. Ja bych spala.

• načítám...
17.8.12 09:58

Ja šla spát v 1 ráno a stávala v půl 8 no ale jinak super včera jsme si vygruntovala takže dneska budou jen holky :hug:
taky máš taky lumpicu

• načítám...
6263
17.8.12 10:01

Zany cepicky dobry, jsi sikula. Dokonce vidim, jak je ta druha dokonalejsi :D. Malou bych nechala si hrat v postylce, jestli byla potichu, at si dela co chce :nevim: :mrgreen:.
Very doufam, ze si uzivas. No jak jinak.

U nas je hnusne, coz je na jednu stranu dobre, vedra mi moc dobre nedelaj. Na druhou stranu nalada nic moc, venku zasmudlano, prsi, ja nevyspala, sotva dneska funim… Chtela jsem deti odpol. vzit alespon na chvili na hriste (mala ma ATB, ale uz vlastne od nedele je uplne v pohode, doma se s tobiasem akorat mlatej, tak ze bych je na chvili provetrala), ale v tomhle pocasi radeji ne. Mozna bych ji mohla soupnout alespon do kocaru pod plastenku a na hodku se venku projit :think:. Nebo mam zustat doma?? Ja proste neviiim.

EDIT- koukam nevyspano vsude :lol:

• načítám...
19976
17.8.12 10:13
@Žanysek píše:
Dalsi hokus pokus
:potlesk: :potlesk: paráda, princezně moc sluší :palec:
  • načítám...
3754
17.8.12 10:43

Holky, já jen všechny pozdravím, dneska jsem dočítala 2 dny zpátky, nějak mi to ted nevycházelo, @Barunka maminka :hug: :* :hug: zas to bude dobrý, jsi fakt nejlepší!!! :srdce:
víc písnu až se vrátíme z venku, a @Veryska81 si taky doufám užívá pohádkově :palec: doufám, že sem pak šoupne fotečky ;)

• načítám...
3259
17.8.12 10:59

U nas je zatazeno, byla jsem s malou vencit psa, no spis se vybehala mala pes stal jak trubka a chtel jit dom. Na zaver ten blbej pes slapl do hovna. No malem jsem ho doma poblila, kdyz jsem ji tu tlapku umyvala. No po ranu nic moc teda.
Jo ta druha je hezci. Dnes si jedu koupit dalsi barvycky.
Tomu by jste neuverili, mladej mi na pristi patek domluvil kadernici, bude se barvit a strihat. A samo to i zaplati.

• načítám...
17.8.12 11:09

No to teda to by toho mejho jelimána ani nenapadlo a japak to budeš mít??? jinak nico děkuji snad to bude ok ale pochybuji už je to delší dobu

• načítám...
17.8.12 11:48

Tak vítám nesvětě Melánii Kvasničkovou která se narodila dneska s míramy 3270 g a 48 cm moc ti Adélko gratuluji k další babulce ať pěkně roste a je zdravoučká bože můůůj to není normální 6 neteř na světě a žádnej synovec no nevím pánové ale zaostáváte ve velkém stylo :srdce: :hug:

• načítám...
3259
17.8.12 11:49

Barvu mam jasnou, a uces nejakej rozcuch, hlavne kratkej.to bude prekvapko, pak dam foto.

• načítám...
17.8.12 11:55

Jojo taky přemejšlím nad krátkejma mě ty dlouhé prostě nebavijou ale nevím asik zase bude černá
určitě pak se dej foto

• načítám...
8911
17.8.12 12:33
@Barunka maminka píše: … a je fakt že on to stále ještě nepřijal to že jsou holky nemocinkané ale ja doufám že to jendou příjde :cert: :D :hug:

Rozumím. Co naděláš, chlapi tohle prostě berou hůř. :nevim: Snad by se dalo i říct, že můžeš být ráda, že nezdrhl „za kopečky“. A že takových případů bylo, kdy to chlapi vůbec nerozdýchali a nechlali v tom ženskou úplně samotnou! :cert:

Ale jsou i výjimky. Třeba ten chlapík, co byl onehdá v TV. Jak má dceru slepou, hluchou, mentálně postiženou. Nejdřív to nemohl pobrat, tak chlastal a hulil. Ale pak toho jednoho dne nechal a začal jezdit na kole maratony (či tak něco). A dceru vozí s sebou za tím kolem na vozíku! (v takovém tom udělátku za kolo) Protože zjistil, že je při té jízdě šťastná a tak to dělá pro ni. No něco úžasného, neuvěřitelného, co se hned tak nevidí. :srdce:

Tak se drž! :kytka:

• načítám...
8911
17.8.12 12:35
@Žanysek píše:
Dalsi hokus pokus

Takhle druhá je lepší. Ta první mi přišla, že už jí je malá… ;)

• načítám...
8911
17.8.12 12:38
@Žanysek píše: …
Tomu by jste neuverili, mladej mi na pristi patek domluvil kadernici, bude se barvit a strihat. A samo to i zaplati.

Teda stát se to mně, tak bych pojala lehké podezření, že už na mě musí být vážně hroznej pohled, když ho to vyprovokovalo až k takovým zásadním krokům… :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m