Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jejda tredes ty teda toho taky máš až nad mraky si dobrá ale co tak sleuji teď ka je to mezi dětima samá 6 nemoc a nebo střední ucho mě příjde ja sme raději když je táta doma tay vstane k holkám když do něj šťouchnu hih
jinak very pořádně si to užíjte načerpejte energii ja bych taky jela jenže s těma mejma kočkama se nedá jet nikam jako no ![]()
no a jinak sem se dneska vyspala a nevyspala ja ani nevím taťka dneska jde na ryby tak půjdem k rybníku na vycházku no tak přeji krásnej den užíjte si všechno co budete dneska dělat ![]()
Holky užívejte si všechny dovču i nedovču co nejlépe, my též frčíme zejtra pryč, tak ne že tu bude něco ošklivýho, až se vrátím a budu dočítat - žádné hádky, nadávky, bezcitné hloupé babky, nemoci a průsery, jasný
![]()
BaruJsem ráda, že jste měli zase Carušku, máš pocit, že už se něco hlo? Holčičky jsou spokojené?
Veryza tu dobu, co tu s vámi jsem, jsi už byla podruhé u kadeřnice, nerostou ti vlasy nějak megarychle?
já jsem potřeb. kadeřnici už v dubnu, nicméně není čas, takže jsem poslechla hlas svého pudu sebezáchovy a už jsem tu odrostlou hnusnou vyšislou blond a nahoře odrostlé hnědošedé vlasy obarvila a je ze mě mahagon, uuuupss sem to přehnala s tmavotou ale je to pěkné BAru díky za tip s Palette.
Holčky mějte se krásně a papapapa!!!
Jo a knížku už jsem dočetla a moc se mi líbila, jinak bych jí za dva večery (do 0:01:30hod) nepřečetla ![]()
dneska byl těžkej den, Eminečka mi pořád fňukala, bolela jí ruka, nos, asi se někde rejpla a skřípla, v posteli se mi počůrala a pokadila, když jsem se pokoušela vyvětrat jí totálně opruzenou prdelku, odpoledne usínaly hodinu…
Eliška mi chodí teprve měsíc a půl, chodí a podlamujou se jí nožky, znáte to někdo od svých dětí, nebo to mám řešit? mně to připadá divný, ale tchýně povídá, že je to jen že má ještě nožky slabý - no, je celá po mně a já jsem je měla slabý dlouho
co si o tom myslíte, poradíte?
@teredes jo jo, užívali jsme si, letos to fakt krásně naplánoval a já opravdu nemusela vůůůbec o nic se starat, jen sbalit ty mega tašky, no, ale dneska jsme přijeli, zas jsme doma
a jak se říká, do ma nejlíp, ale jako večer jsem seděla na zahradě u našich a problesklo mi hlavou, že bych se tam kliďánko na 3-4 dny ještě vrátila
ani přemlouvat by mě nemuseli ![]()
@Jeřabinky tak si dovču krásně užijte, doufám, že holky budou OK, a nebudou je trápit bolístky..
na opruzenou prdku poradím Imazol - @Barunka maminka mi to potvrdí vid
ZARUČENĚ NEZKLAME!! volně prodejný, neboj se toho…
a s těma podlamujícíma nožičkama - nemám osobní zkušenost, ale já jsem toho názoru, že když se MĚ něco jako fakt nelíbí nebo jak píšeš připádá divné, tak se dr. zeptám, nebo se snažím vědět o tom co nejvíc a pokud i dr. řekne, že v pohodě, tak bych nějaký ten měsíc ještě počkala až se jí nožičky více zpevní, ale uklidnit se tchýní nebo kýmkoliv, že je to normální, když já z toho nemám dobrý pocit, tak to by MĚ asi teda neuklidnilo, já chci většinou slyšet více názorů, no… jsem taková „nedůvěřivá“ pokud se to týká MÝCH dětiček…
@Barunka maminka ahoj Baru, tak co tatka - přinesl nějakou rybičku? pokud ne, tak jsi aspon měla s holkama pěknou prochajdu k rybníku vid, myslím na vás a jdu se vrhnout na ten inzerát raději hned, papa
@nicolinda děkuju za názor, právěže jsem taky ten typ, co se zeptá raděj na názor více lidí, ale dr.mi asi neporadí, nejsem s ní spokojená a hledám si jinou a zatím bez úspěchu ![]()
@Jeřabinky tak to přeju at najdeš brzo novou a tuhle dr. co nejdříve vyměníš, taky bych nechodila k té co nedůvěřuji, no, třeba by vám i mohl poradit i jiný „známý“ dr… pokud tedy máte..
já bych se třeba zeptala na názor i ortopeda, ale jdem tam až v prosinci
takže to Ti moc nepomůžu, ale Veryška se tam možná dostane dřív a ona je taková dobrá duše, že by se Ti třeba i zeptala… jinak pokud bych šla k naší pediatričce a nezapomenu (jsem fakt hlava děravá - co nemám napsáno nevím) tak bych se Ti klído na její názor zeptala…
@nicolinda děkuju, jsi zlatá, když si na to vpomeneš, tak se pro zajímavost zeptat můžeš
ale já jsem teď náhodou narazila na netu na několik doporučovaných dr. a hned jedný píšu mailíka, jestli nemají volno. Bohužel se dobrá dr. nepozná na 1.pohled, tak doufám, že nebudeme měnit do nekonečna… taky bych ráda zašla k ortopedovi, aby holkám zkontroloval nožky. Jdu s tím něcoo udělat
díky, moc jsi mi pomohla!!
@Jeřabinky
tak to sjem moc ráda a přeju fakt at brzo máte hodnou a hlavně pečlivou dr.
![]()
dej pak zas vědět a krásnou dovču ![]()
Ahoj holky, tak jsem zpatky z dovci. uplne hotova, utahana jak pes, ak si jdu zdrimnou a pak to v doctu.papa
Tak už mám dočteno.
Baru s té kravky si nic nedělej, někteří lidi jsou fakt mimo.
Co to tu probíráte za knížky?
Mi se na dovči měli krásně. Byli jsme v penzionu, který vlastní nejlepší kamoš mýho táty, ještě s jedním borce, se kterým žije, a on je úplně střelenej, je s ním strašná prdel, takže bylo veselo. kór když si popil. a většinou už ráno měl v hrnku víno naředěný vodou. Vždycky jsme večer seděli u jejich pokoje a seděli jsme tam až do noci, dřív jak v 1hod se nechodilo spát, jen malá nepochopila že babička a maminka ponocovali takže v 7 vstávačka. (jeden den zkusil hned po ránu můj rum naředěný s vodou - tak to jsem mu pak rovnou řekla že je prase, ale nechutnalo mu to, pak další ráno, když tam po mě zbyl ve sklince rum s colou, tak prej si k tomu jen čuchl, a přemýšlel, jestli dělám dobře že to piju
jak to smrdělo haha, no jo to jsou ti co jsou zvyklý na víno a pivo), ještě tam byli v druhým apartmánu starší pár s vnučkou z Pardubic, a tak jsme se i s něma seznámili, a seděli s náma, jejich vnučka se mi starala většinou o malou. takže já měla klideček. JInak za náma dojela moje babka mamka mamky na noc a v pátek se tam nečekaně ukázal přítel na motorce. Chudák malá se ho úplně bála v té helmě, a pěknou dobu k němu nechtěla jít a samo zapoměla říkat TÁTA, tak tam to ni jak dlouho hustil táta táta, aby ji to připoměl. Obědy jsme měli objednaný z restaurace co kt omu patří, takže jsem se o nic nestarali. Cestu jsmw zvládli, nakonec jsem dala psa do předu a malá byla vzadu.
ve středu sem šla do kuchyňky a normálně přede mnou zdrahala myšička (asi jak jsme vždycky větrali, tak se k nám s lesa přišla podívat). A moje mamka má panickej strach z myší, tak jsme s tím majitelem do kuchyňky ukryli na ledničku pastičku, a ta mrcha, ten sýr vožrala a ta svině past zůstala tak jak byla. Naštěstí ji mamka neobjevila. to by jsme byly doma asi dřív hihi, jinak ta potvůrka prolezla všchny pokoje, když jsem se ji lekla já, tak vzápětí vylítla sousedka, že ji taky prolítla pokojem. hahaha pak jsem tu pastičku na tajnocha přenášela majitelovi, aby mamka nic nezjistila.
JInak já když balím, tak toho máme vždycky strašně moc. I teď jsem měla dvě cestovní kabele a k tomu normální igelitky, s věcma. další kabela s věcma pro psa, další hračky. naštěstí jsem nebrala žádný jídlo, takže o kabeli mín. ale naštěstí nám nic nechybělo. pro malou jsem měla tolik hader, a to jsem si myslela že to neunosí a nakonec má všchno špinavý, jelikož vždycky na sebe vylila vodu, tkaže převlíkačka.
@Žanysek krásně jste si to užili, musela být i dost sranda ![]()
a co ostatní? nikdo moc nepíše.. nějak to tu utichlo jak Veryška odjela..
snad se dneska už zas vrací, nějak v tom mam chaos ![]()
@Caty a co prcek? zrovna jsem si na vás včera vzpomněla, zda už máte nějaký výsledky a doufám, že to vyšlo DOBŘE ![]()
@Barunka maminka tak co ten taťka - nachytal nějaký ty ryby? ![]()
mějte se holky krásně, my jedem k našim, tak doufám, že si tu pak něco přečtu, to tady zas zamrzlo.. ![]()
Ahojiky holky ja sme tu jen na skok dojdu až později jestli tu někdo bude jen jdu poprosit nemohla by ste se některá zapojit a posílat na moji adresu víčka od petlahví je to pro naší kamarádku sofinku vám to nic neudělá a ji to pomůže prosím ![]()
Barco, budeme sbira, ale moc jich neslibuji, mi to moc nekupujem.tak kdyz nec6 budeme mit poslem. Do kdy to potrebuje?
Myslím že to je do prosince takže je čas ale bylo by dobré pomoci když neohu finančně tak aspň takto no
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat