Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
351
7.8.12 23:01

Poradí mi někdo značku barvy na vlasy z drogérie (ne od kadeřníka) která je dobrá? jsem šedivá jak myš a na kadeřníka není čas ani peníze, ale chuť by byla… i s masáží obličeje, kosmetikou, nehtama, jj to jsem si užila jen před svatnou 1× :pankac:

• načítám...
7.8.12 23:07

Domi ja používám paletku a jsme spokojená no jeeeeeeeee ja ci taky svatbu abych mělaa nehty a vlasy a prostě všechno jaj to by bylo epes rádes

• načítám...
351
7.8.12 23:21

Šak budeš mít neboj se :* ale ty vlasy nehty a to ostatní je ti nakonec uplně fučík a jde o uplně něco jinýho nepopsatelnýho, takže si svatbu určitě naplánujte :* díky za tip, sáhnu po Palette tedy jestli se zítra dostanu do krámu. Dobrou a všem přeji kliďánko v noci :-)

• načítám...
8.8.12 16:39

Ahojjiy holky dneska je den tak smutnej zase se do mě pustila nějaká dáma a tak mě to zamrzelo že nevím co s tím ach jo jinak se áme super čekáme na caru co vy večer se tu zastavím papap

• načítám...
3754
8.8.12 16:47

@Barunka maminka Baru, ta „dáma“ Ti nesahá ani po kotníky, hoď na ní bobek, ona si víc nezaslouží, ví zřejmě houby co je to život, já Ti držím palce :palec: :palec: jsi super!!!

• načítám...
3754
8.8.12 16:50

@Veryska81 jj náš taťka se stará krásně a co u kadeřnice- spokojenost :?: máš i změnu? dej vědět, je mi jasný že máš dneska pořádnej kalup už asi vid..

no a my na bowl. supééér :pankac: Martík házel a Nicolku jsme si předávali ;) kutálela si i koulí dole po koberci :dance: celkově prostě paráda

• načítám...
6263
8.8.12 16:56

Nicol vy se mate :D, uzivejte
Verysko preju krasnou dovcu ;)

Ja holky zase nestiham, jsem jak vetrnik. Mala ma zanet stredniho ucha. Muz opet v CR :lol: :lol:. Ja uz jsem se nejak snad vylizala, Tobiase jsem poslala ven s hlidaci pani, nakup z Tesca mi vecer donesou… Jeste nejak potrebuju dostat prasule z bankomatu, abych mela cim zaplatit to hlidani.

Barunko skoda, ze nemuzes pani na chvili postavit do tve situace. Nevim, co do tebe sila, ale at to bylo cokoliv, urcite by po 24 hodinach v tve kuzi zmenila nazor, drzela (hu..) usta a byla rada, ze nema tve starosti. Drz se kocko.

• načítám...
20189
8.8.12 16:59

Ahoj holky :mavam: no zrovna jsem si sedla a pořád uvažuju, co ještě sebou :mrgreen: Teredes, děkuji :hug: já obdivuju i tebe, v tvém stavu a už vůbec se nezastavíš, opatruj se taky trochu víc ;)
Baru, ty sama víš jak to je atd. na nějakou paní, co do toho nevidí se vykašli, i když „blbé“ řeči zabolí :(
Nicol, to je super, že jste si to užili :palec: já jsem jinak spokojená, mám změnu, že mám afču do čela, tak trochu zešikma a mám ji tmavší než zbytek hlavy a jinak jsem zatím pořád u mikáda :lol: Holky, co mi ještě chybí? Teď jsem přibalila i prckovi kreslení, já vím, že beztak něco zapomenu :lol:

• načítám...
3754
8.8.12 17:03

@teredes teda, Ty se fakt nenudíš, to je jak naschvál :( zánět středního ucha :( přímo nesnáším, taky ho Martík už párkrát měl…
ale Ty jako fakt zvládáš.. a manžel má nějakej zvláštní radar - na tyhle situaci být pryč… (jasně že to nedělá schválně, ale pokaždý se prostě „daří“ když je pryč vid..)

• načítám...
20189
8.8.12 17:57

Taky Teredes obdivuju, hlavně má ty dítka teď častěji nemocné a to moc nepřidá ani jí, chjo :(
No jinak jsem se holky naštvala a malého sbalila do extra kufříku na kolečkách a řekla jsem mu, že si ho sám poveze :mrgreen: a to jedeme jen na 4 dny, no děs :zed: u nás to dělá hlavně to jeho papání, nafukovačky do bazénu, hračky a spol. :roll: Nicol, kolik, že jste měli vy těch tašek nebo kufrů? :lol:

• načítám...
8.8.12 18:24

Jaj zase nemocinkané ratolesti to je něco fakt u nám teď odešla cara tak jdme cvičit koupat a pak nakrmit poklidit a pak jdu spát dneska totiž večer krmí táta takže konečně se vyspím
no paní psala že na co ádáme o prachy a tak když ja jsme potetovaná a holky mají krásnej pokojíček tohle mě dstalo nejvíce jako my 4 žujeme 1kk šak verča vyděla jak to tu máme se zdendem spíme na rozkládácí pohovce a ona tohle to jako mě teda dstává prej moje děti a stát nikomu nic nedají tak na co lítost :( jako ja na ní seru ale mrzí mě o dos nevidí do toho a takhle na nás slušně jsme ji poádala ať si nás nevšimá když se ji moje děti a moje rodina nelíbí no tak nevím popřála jsme ji pěknej den a tím to pro mě skončilo ale mrzí to je fakt že teď u se máme a snad i budeme mít lépe když mě konečně začala chodit péče ale to mě došlo až teď

• načítám...
6263
8.8.12 18:48

Husty Baru. Ja vim, ze to cloveka vzdycky bude zrat, ale takovahle osoba je fakt tupa a blba a nema cenu si s ni kazit den. Vzdyt sama vis, jak na tom jste a co vse pro holky delas. No muzes ty si neco vycitat? Ani nahodou. Bud na sebe hrda a takovahle cuza ti muze vis co :mrgreen:

Me ty deti celkem zdravotne drzely, cely podzim, zimu. Mely akorat nestovice a pak spalu. Zato ted si to nejak vyzirame. Nejhorsi je, ze vlastne mam Majaka jen na analgetikach kvuli bolesti a to je cely. ATB by mi tu napsali, kdyzbych hodne rvala, ale ja je do ni stejne nedostanu. Dobrovolne ani nahodou, podfukem jen parkrat a nasilim to vyblije :roll:. Ja verim, ze to zvladnem, ted treba vypada celkem dobre tuktuktuk. Dostava homeo, tak snad jsem se trefila. Obdiv nevim za co, delam jen to, co musim, ani tuk navrch.
S tim tehotenstvim mam tentokrat kliku (dalsi tuktuktuk), jsem celkem pohybliva, malo jsem pribrala, nic me akutne netrapi (jen teda tehu hemeroidy :oops:
:zed:, ale ty mam v tehu vzdycky).

Very kdyz jsme leteli poprve do CR s JEDNIM miminem, tak jsme k tomu byli dva dospeli a dve zavazadla, tzn. 40kg. Ted litam do CR s detma sama, mame jednu tasku do 20kg na 2-3 tydny :lol:. Takze podle mas zabaleno vsechno. Pokud mi neco chybi, tak je to vzdycky odsavacka na nos :nevim:. Pak je jeste dulezite nezapomenout oblibeneho plysaka :). Kam vlastne presne jedete, nejak jsem to nepostrehla :oops:?

• načítám...
20189
8.8.12 19:28

Baru, ono to vypadá krásně na fotkách a v TV neukážou vše. Jako je to na obdiv bydlet v 1+kk ve čtyřech a s tolika věcma, které holčičky potřebují. To je prostě jedna velká místnost, kde mají holky jen postýlky a ve skříních potřebné věci, krásně vymalovaná je pro ně stěna, sedačka je hned naproti postýlkám, takže pidi obývák a kuchyňka…na takové lidi se fakt vybodni :hug:
Teredes, já tě ale obdivuju i tak :D Já to ani nepsala kam, jedem jen 2h cesty od nás, do Rýmařova do hotýlku s aquacentrem, víš :D Já mám na velkém papíře napsáno, že musím ráno přibalit plyšáčka, s kterým malý usíná a redukci na WC :mrgreen: snad mám vše a při nejhorším se něco dokoupí :lol: taky se chci dostat do stádia, kdy to bude jen jedna taška, snad to časem taky vychytám :lol:

• načítám...
6263
8.8.12 20:59

Tak maly to ucho asi ruplo nebo co, nevim. Je lepsi, i kdyz ted zase ma teplotu. Z ucha ji tece velka spousta toho mazku, ale skoro do hneda, takovy tmavy. Mohl by to byt teda jen vosk, co se rozpustil teplotou, to mi kdysi vysvetloval Dr. Nebo to mozna ruplo, ale hnis jsem zatim nezaznamenala.
Deti jsou nahazeny v postelich, Tobias tuhej, Maya zatim keca, ale to je normalni, tak snad usne a nebude rvat jako vcera. Celkem by to bodlo :oops:.
Dokonce jsem nejak zazrakem i uklidila. Uvarila na zitra a upekla :D, zlata hlidaci pani a zlata mala, ze jsem ji uz nemusela odpoledne nosit.

A ted se projevuje vyhoda toho, ze tu neni muz. Kdyzby byl, musela bych ted asi pracovat, ze neni, tak si muzu surfovat :D. Ale zase v noci nevstane k detem :?

Verysko tak si to fakt uzijte, zni to krasne. Taky bych jela. Mobil, dobijecka, kreditka, doklady…
My jednou do penzionu brali lux (k odsavacce :lol: ). Maya byla nemocna a ja se strasne rozhodovala, zda jet ci zustat doma. Nakonec jsme jeli s plnou polni, krom treba luxu jsme brali takovou tu elektrickou houpacku, polohovaci lehatko a tak :lol: :lol:. V penzionu jsme byli rudy az na zadku, kdyz jsme to vsechno vykladali z auta.

• načítám...
20189
8.8.12 21:20

Teredes, tak to zní fakt legračně s těma všema věcma, co jste brávali :lol: Jinak o nabíječky a spol. se stará manža, ať je pak i něco na něj, když se něco zapomene :mrgreen: opravdu moc děkuji a doufám, že si to tvé děti teď vše vyberou a pak budete jen a jen zdraví :hug: nic holky, jdu uspávat to střeštidlo, zrovna se snaží stavět na hlavičku, ten asi jen tak neusne :lol: tak se všechny opatrujte a pište pište, ať mám pak co číst :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m