Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Baru, to nic není to dát na web, to je to nejmenší
ale je to hnus, když někdo už přislíbí, že si to veme a pak nic ![]()
Jinak jsem v tom žehlení jako ty, nedá mi to prostě nevyžehlit, ale takové kupy najednou to fakt nee ![]()
Zlato to je tak když žehlíš jednou za 14 dní no onose to nakupý no
ale tak zase je na chvilinku pokkoj hihi
jinak s tím kočárkem je to na ránu no ja ho umeju a schovám do krabice na hůru a je to jako ![]()
Ahojiky holky dneska rvní hmmmmmmmmm zajímavéé hih jakpak se kdo máte,? dneska hlídala babička no byla šikovná
ja byla na te nefrologiitak všechno je pohodě a zase až za rok huráááááááá nic dneska dojede neteřinka na prázdninky
aspoň tady ne budeme samy zaase hih jinak jse holkám koupila brýle no nechtěla jsme ale v tom kočárku musejí mít prostě no a jinak musím ještě kšiltovky jenže máme veliké hlavičky takže bez nich si netroufnu nic koupit co se týče čepičky no tak a už jsme zas emoc ukecaná tak vás všechny zdravím a vaším ratolestem posíláme huubany
Etulka
Lotulka
Barunka takže všichni musejí dostat 3 hihi tak papa
![]()
Ahoj
to víš, já dnes žehlila, vařila a už pomalu balím, protože zítra toho máme taky ještě dost. Jedeme na 4 dny, ale mně to připadá, že balím celou domácnost, hlavně tedy pro prcka
I tak mám pořád pocit, že mi něco chybí, no snad na to přijdu
Manža to pak jenom dobalí, zbalí takové ty technické věci a pofičíme ![]()
Baruško, děkujeme za pusinky, hned předám, jakmile prcek vstane a taťka dorazí z práce
Taky posíláme
![]()
Brouku, jsem ráda, že máš ledviny ok
a je fajn, že budete mít rozptýlení ![]()
Vidíš to, chceš ještě ten kočárek dát na mimiš nebo ho tam máš? Aby to tam nebylo 2× víš…tak zatím pa pa
MŮŽEŠ TO TAM DÁT TAK PŘEJI PŘÍJEMNÉ ALENÍČKO HIHI AŤ NIC NENECHÁŠ DOMA A HLAVNĚ SI TO UŽÍJTE POŘÁDNĚ ![]()
@Veryska81 píše:
Ahojto víš, já dnes žehlila, vařila a už pomalu balím, protože zítra toho máme taky ještě dost. Jedeme na 4 dny, ale mně to připadá, že balím celou domácnost, hlavně tedy pro prcka
I tak mám pořád pocit, že mi něco chybí, no snad na to přijdu
Manža to pak jenom dobalí, zbalí takové ty technické věci a pofičíme
Baruško, děkujeme za pusinky, hned předám, jakmile prcek vstane a taťka dorazí z práceTaky posíláme
![]()
Brouku, jsem ráda, že máš ledviny oka je fajn, že budete mít rozptýlení
Vidíš to, chceš ještě ten kočárek dát na mimiš nebo ho tam máš? Aby to tam nebylo 2× víš…tak zatím pa pa
Verýsku tak přejem krásnou dovču, hlavně si pořádně odpočiň a načerpej spousty síly
A hlavně je super, že malej má všechny výsledky v pořádku a že to nebylo čeho jsi se obávala ( tenkrát jsi psala, že možná prodělal i mononukleozu ), super, že je zdravoučký, to je nejdůležitější
Ono i ta šestá dokáže dost zmást, my ji taky měli a ty horečky někde týden byly fakt šílený. To už pak každý spekuluje co to může být, tak hlavně, že je to dobré
![]()
Baru, jak jde cvičeníčko a co ty sádry? Nějak jsem na holčičkách na fotkách nepostřehla, zda je mají? Držte se, posílám moc sil ![]()
NIKIděkuji za průvodce botičkami, fakt super ![]()
Holky moc vám děkuji
no nejvíce se těším do aquacentra, tam se člověk nejlépe uvolní a vypne ![]()
Bramburko, máš to i na mimiši, napsala jsem Brno a okolí a případnou slevu, tak uvidíme ![]()
Macíku, to víš, jsou to nervy, ale ty uzlinky má pořád, i když o dost menší
Já jsem právě chtěla vědět co a jak i kvůli té alergii a šla jsem s malým ještě jednou na kontrolní jaterní testy před dovčou (tehdy je měl zvýšené)prostě nikdy nevíš, co se může stát a táááák mě to moc uklidnilo
a co tvé prdelky a ty?
Psala mi včera Nicolinda a ta chudák pěkně blbě začla svou dovolenku, ale užívají si to tam parádně
Určitě sem pak napíše svou story, vracejí se v pátek ![]()
@teredes je super, že vám to vše vyšlo, ale ty už fakt odpočívej, co ti pak řekne mimi až koukne na svět ![]()
Oni nemají sádry čekáme na ortézky bude mít víš
nic povalíme ven asik je tam pěkně
jojo díky zato s tím kočárkem večer to budu uklízet
@Barunka maminka @teredes @Veryska81 @Maci333 @Jeřabinky…
všechny moooooooc zdravíííím, dočetla jsem, uff, toho teda bylo, konkrétně komenty psát nebudu, to bych to měla do večera ![]()
a my se za chvíli chystáme ještě ven, pak na véču a od 19h máme na Zadově zamluvený bowling
tak se těšíííím…
Jinak jsme stihli pout v Kašperských Horách hned v neděli, pondělí jsme byli v Hošticích u Volyně - Slunce, seno..
No, krásně nám taťka plánuje výlety, tak zas pište at mám co číst…
no a ted začátek dovči byl fakt jak z hororu, to ale až příště, na to ted nemám to rozepisovat…
papáááááááááááááááá
@Barunka maminka kočárek Ti na Sbazar taky dám, ale asi až večer, no to vlastně asi nee, nevím kdy se vrátíme z bowlingu… nebo spíš zítra, neslibuju kdy, ale určitě dáááám.. to slibuju, jen nevím kdy.. papááá
@Barunka maminka barunko, ještě jsou prý nějaké bazary i na FB - přímo pro dvojčátka… já ho nemám, tak nevím, ale vím, že jsem to tady někde četla.
@nicolinda taťka se o vás krásně stará
pěkný program máte a bowlling, ty jo taky bych si ho zahrála ![]()
no jinak už mám +- vše na kupkách, zítra doballíme resp. ještě v den odjezdu
kluci jsou ostříhaní, já zítra pomašíruju k holičce, mám už skoro 3 km odrůst
a nemusím se ani starat o zítřejší oběd, babi navaří, juchů ![]()
Baru, tak jaká byla procházka? Já dnes vyhnala jen kluky ať mám chvíli klidu na chystání věcí, zítra právě využiju času, kdy bude malý u babi a dědy, že si ještě uklidím
Procházka byla super na FB mám už kočárek danej no ale tam pak mě miminky vždy odřeknou jinak užíjte si to na bowlingu taky bych šla achjo jinak moc děkuji berušky že to rozešlete takto všude nic valím dobrou noc krásné sniky všem ![]()
@Veryska81 píše:
Jako holky, u nás to dnes není ani na to jít ven. Máme tu skoro 37 st. na sluníčkuTakže pelechy od Besuli jsou už suché, teď visí prádlo
Jeřábku, děkuji moc. Toho spisovatele neznám, ale koukla jsem se co píše a na tu tvou knížku, cos dostala a zní to hodně dobře
asi nadhodím další vánoční dáreček
Četla jsi i toho Alchymistu? Já jsem děsná, já nemám dočtenou ani tu knížku, co jsem psala jako
Nějak není čas
Jo a malý má i ty jaterní testy už ok, tak se mi oddechlo
![]()
Jo a teď nevím, promiňte, kdo jste tu psal, že tuhle Alef jste nečetl, ona je totiž poměrně nová ![]()
Ahojky, četla jsem Alchymistu jako 1.knížku od něj - za mě 1* (prostě bomba) pak Poutník, mágův deník (trošku nuda ale taky dobrý) Veronika se rozhodla zemřít (výborný) Záhir (ani nevim o čem-tzn. nezaujala mě) a teď tuhle a je SKVĚLÁÁÁÁ ale člověk musí mít rád tenhle typ literatury a to já zrovna mám, je to přesně to, co hledám ![]()
Jinak konečně vám vycházejhí kontroly a testy, už ani nevím, kdo všechno je tu zdravý a kdo nemocný, je to děs běs. Kočičky chápu, že prádlo vyžehlené je bezva jemňulinké, ale že se na to nevyprdnete jako…eště v takovym vedru
Jako mně se podařilo nedávno vyprat a celou várku prádla nechat půlden v pračce, takže byla totálně zmuchlaná
a jako sem přemejšlela, že to vyžehlim, ale pak jsem se na to vyprdla
myslela jsem na vás, jakou máte vůli!!! padám na ústa dneska, musím pádit, mějte se krásně a zítřek si užijte na 100% a ve zdravíííííí a bezva náladě!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat