Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6263
3.8.12 13:39

Haha, tak prave odesla dnesni druha neohlasena navsteva, jsem vyrizena uz v poledne. Jedna s jednim ditetem, druha se dvema… Jako ja mam kamaradky rada, ale tohle me trochu rozciluje. Ja to na jednu stranu chapu, bydlime ve meste a jako takrka jediny mame v centru zahradu, tak kdyz holky nevedi co by, tak dorazi k nam. A kdyz k tomu chvilema prsi jako dnes, tak se holt presuneme do bytu. Uz ma teda uklizeno, ale hracek tu byla vrstva po cele podlaze… Doufam, ze mi to po porodu prestanou delat, nebo si s nima budu fakt muset promluvit…

• načítám...
6263
3.8.12 13:45

Caty snad bude s malym vse v poradku. Ono jestli ma ty hnusny bacily, tak mu to zatezuje telicko a podle me i kvuli tomu muze mit trochu jiny rytmus srdicka. Ja mam treba srdecni arytmii, ale projevuje se mi jen kdyz se neco deje. Hodne me treba potrapila v prvnim tehotenstvi, pokazde mi nabehne, kdyz mam chripku nebo kdyz se nekolik dni nevyspim. Klidne i to brisko ho muze bolet z toho (i kdyz jestli mu prokazou alergii, tak to bych tomu neprisuzovala). Ale delala bych definitivni zavery a diagnozy, az kdyz se tech potvor zbavite. Fakt. Drzim palce.

• načítám...
3259
3.8.12 16:28

Holky jdu si pro radu. V pondělí jedu za mamkou do Náměště, ale nevím jak se máme poskládat v autě. Tam pojedu sama s malou a se psem. A jelikož máme velkýho psa, přes 30kilo tak ji nemůžu nechat na zadní sedadle s malou, jelikož by na ni mohla padnout a nebo by ji malá mohla týrat. No a nazpátek v sobotu pojede se mnou i mamka a ještě její pes 20kilo. Jediná možnost je našeho psa dát před přední sedadlo, malá vzadu sama a pak s mamkou a druhým psem. Ted jsem dočetla že je v zákoně povoleno mít dítě v autosedačce ve směru jízdy v předu ale co nejdál od palubky, ale to mám celkem strach. ale pes zase cestovat před sedadlem nesmí. je zato pokuta. Jak by jste to řešili vy?

• načítám...
6263
3.8.12 16:49

Jeste to dite musi mit ve predu vypnuty airbag. Ja teda mela deti v protismeru skoro do roka a pul, takze rocni bych po smeru a navic na predni sedadlo nedala. Mnohem radeji bych riskla tu pokutu a dala tam psa. Pak me jeste napada- nemuze jit jeden pes do kufru? Segra tak velkeho vozi. A jestli ne, tak tam bych jela dite vzadu, pes ve predu, zpatky vzadu jeste mamka a druhy pes, s tim ze mamka to v pohode ohlida, ne?

• načítám...
20189
3.8.12 16:56

Caty, jen ať je vše ok. Na gastru ti určitě dobře poradí vše kolem papání a malému bude jen a jen dobře :hug: Žančo, taky bych dala malou dobředu v protisměru a mamču s psiskama dozadu, taky je otázka, jak zvládají cestu :nevim:

• načítám...
3259
3.8.12 20:17

Ja uz mam sedacku 9-18kg a ta proti nejde. a u te se prave airbag vypinat nesmi, akorat musi byt sedacka posunuta co nejvic dozadu. No do kufru nejde dat, ona moc nerada cestuje, takze je vystresovana a v kufru budu mit veci plus kocar.

• načítám...
3259
3.8.12 20:19

A hlavne se bojim aby me pes neleztk na sedacku a nevysiral me.
Jo a do Ovy asi urco nejedem, kamoska nereaguje na zpravy.

• načítám...
20189
3.8.12 20:46

Žančo, musíte ty psiska brát sebou? Nemáte možnost hlídání nebo mě pak napadl ověřený psí hotel :think: jako to bych si asi nelajzla ani já, když je pes z cesty nervózní a může ti lozit do řízení :nevim: S tou Ostravou mě to mrzí, ale když se neozývá, nemá to fakt smysl

• načítám...
Caty
3.8.12 20:48

Já mám pro obě děti sedačku proti směru jízdy na isofix. Pro barušku jde besafe i po směru ale bez isofix a to už není tak bezpečné a po dálnici bych dítě vepředu nevezla. Vezu ted občas jen malého když jedem k dr, ale ne po dálnici ale po městě. Jinak teda hafany máte řádně velký teda.

• Upravit
3259
3.8.12 21:02

Pesany vzít musíme. Do hotelu bych je nedala. Od mamky pes by je tam všechny sežrala (Pitbulka - cizích lidí se bojí) a naše by to asi taky nedala. No nemám v plánu jed po dálnici, pojedu pěkně přes vesnice, po dálnici bych to nedala s malou ve předu. no ještě mám dva dny na rozmyšlení.

NO mi jsme na pořádný psi. já bych malýho psa nechtěla.

• načítám...
20189
3.8.12 21:11

Já jsem myslela, že vozíš ještě ve vajíčku víš a hotel mě napadl jako krizovka, ale to by pro psiska fakt nebylo řešení, když se tak brání atd. :think: No my dáváme Besňu buď k našim, právě zítra ji tam už vezeme a za týden vyzvedáváme, nebo ji hlídá brácha u nás. A on se o ně nemůže postarat mladý? Asi bude celý den v práci co? :nevim: no mně je zase líto velkých psů v bytě, ale u baráku musí být pořádné psisko :palec:

• načítám...
3259
3.8.12 21:22

No ono když jsou zvyklý, tak jim to v bytě nevadí. Hlavně ta naše už je stará chorá na zadní nohy, ta je ráda že je v bytě a může se válet v posteli.
Mladej bude skoro celej týden pracovně pryč. a brácha odjíždí na týden na ryby s jeho přítelkyní a ona si bere sebou svoje 2 feny Něměckého ovčáka. Takže je musíme vzít sebou.
Když jedeme někam s mladým, tak on vždycky zařídí že pes zůstane u jeho rodičů, ale ted nee, musím si ji vzít sebou, asi taková malá pomsta že jedu pryč. no ale mi to nějak zvládnem. ještě se zkusím podívat kolik stojí ten postroj do auta na pásy a dala bych ji dozadu k malé a připoutala bych ji a utáhla tak pevně aby se k malé nedostala. a na zpátek by si mamka vzala svýho psa pod nohy do předu, přece jenom je menší a skladnější a vleze se tam. ta naše obluda si tam ani nelehne, jak je velká.
Do vajca se mi už dávno nevleze, je moc dlouhá.

• načítám...
20189
3.8.12 22:00

No my máme na naši jen ten popruh na připoutání a ty postroje vím, že jsou taky, to není špatný nápad :palec: no naše je zvyklá na cestování, lehne si nebo sedí a malý si ji všímá jen chvíli, ona si taky nechá vše líbit :lol: no i tak Žanýsku, buď opatrná a mladého bych nakopala za to hlídání, že nezajistí, bych mu řekla své, že hlavně ohrožuje vás holky :pocitac: třeba to ještě zajistí

• načítám...
3754
4.8.12 01:11

@teredes krásný dárek, pěkně jste to vymysleli, do školy ve čtyřech, u vás je teda nešetří ;) s psaním a kreslením by si ti naši kluci mohli podat ruce, ale nakonec to zvládnul i Martík a ted jsem mu ještě koupila 2 knížky, jmenuje se to Nauč se kreslit, nebo tak nějak, tak snad mu to i pomůže do té druhé třídy… no, uvidíme, ale ani my nekreslíme ani jeden hezky, takže on to ani nemá jako po kom mít, to „nadání“
jo a to kolo - no, bombáááá!! jsi fakt dobrá a máš můj obdiv :palec:

@Žanysek já vždycky v červenci mívala pravidelně angínu - a že to bylo z přílišný klimošky mi došlo asi až třetí rok - takže i u Tebe ten zablokovaný krk tipuju na klimu, určo to bude ono…

@teredes píše:
Jasny, ze jsem opatrna. Termin mam cca v pulce zari, ale rodit hodlam az v rijnu :mrgreen: :lol:. Bydlime 5minut od more, cyklostezky jsou podel more obema smery a uuuplne po rovine. Navic to kolo je trikolka, stabilni a slapat si muzu pomalu jak chci. Spis je blba manipulace, ale i to jde, pomalu a opatrne.
A na podzim zmizi bricho a pribyde vajicko s miminem v krabici :mrgreen:.

to se tak krásně čte…

• načítám...
3754
4.8.12 01:23

@Caty taky doufám, že to kardio je rozházený z těch předešlých viroz, nebo co to bylo a srdíčko se zas dostane do normálu :palec:
a na gastru by taky měli poradit a doufám, že brzo bude Domísek bez bolení bříška i jiných obtíží.. :pankac:

@Žanysek kámošku nakopat -pokud Ti to nějak nevysvětlí, ale nereagovat tak dlouho.. - to by fakt omlouvala jen nějaká hospitalizace :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m