Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nádhera…taky jsme jej měli a je to úžasné auto, holkám se bude určitě skvěle jezdit!!!
Barunko velika gratulace. To je super, ze mate svobodu a muzete kamkoliv. Moc vam to preju. Tak si to pekne uzijte
![]()
@Barunka maminka Baru to je tak krááááááááááááásný auto
jsem šťastná, že jste sehnali přesně jaké potřebujete
![]()
Tak ja dneska prvni. Nedobrovolne. Ja bych spala.
Pekny auto Baru.
Ja druhá ja letěla na gynekologii tak mám léky ach jo když jsou holky pohodě tak zase ja no to je děs
ale aspoň že se na to přišpo no ni jinak moc děkujeme aji na světle to autí vypadá dobře taťka je z něj nadčenej pořád listuje papírma no jo chap hihi tak přřeji krásný den večer se tu ukáži papa ![]()
Ty jo, to je fáro
tos musela taťku pochválit no ni?
Krásně to pro vás vybral
A víš cos říkala: „až bude auto, můžeme přijet i za váma“
Takže vás pak Baruš někdy čekáme
Ale víš co? Už se nebudeme vzadu mačkat jako
Opravdu mám radost, konečně můžete jezdit, kde budete chtít ![]()
Doufám, že nemáš velké problémy, no hlavně, žes tam šla
Holky, Honzula měl zatím 2 noci suché plenky, tak to nechci zakřiknout, ještě počkáme do konce týdne, a když tak to pak riskneme, samozřejmě raději s ochrannou podložkou
no není zlatíčko
jen přes den má tu plenku na spinkání plnější
ale to se poddá
Se omlouvám, ale mám z něj radost, tak jsem se musela pochlubit
Jinak krásný den všem ![]()
Ahoj holky,
zase po delší době zdravím, vůbec teď nestíhám psát, jen trošku dočítám, ale koukám, že Baruška už má své vysněné autíčko, moc gratuluji ať se vám v něm krásně jezdí, hlavně holčičkám. Barunko a má to nějakou vysouvací rampu na ten težkej kočárek?
Caty co malej, už je mu lépe? Si teda taky užívá takhle malinkej.
Verýsku Honzulka je mooooooc šikulka, on už asi zjistil, že když se počůrá, tak je pak plenka nepříjemná a tak se snaží
My když jsme nechali malého na noc bez plenky, tak první tři noci se nepočůral, čtvrtou jo, ale vzbudil se a bylo mu to nepříjemný, pátou se to opakovalo, tak jsem řekla, že mu dám zpátky plenku, ale dělal děsný scény, že ji nechce, tak jsem to ještě zkusila bez, no a pak už se nepočůral. Jenom vlastně asi 4 měsíce po odplenkování se mi v noci dvakrát počůral, byl nastydlej a strašně se chudinka styděl, i když neměl proč .On je to takový cíťa můj a když se mu něco nepovede, tak to strašně prožívá, přitom já ho vedu směrem, že chybama se člověk učí a že co mu nejde teď, se mu jednou povede, prostě cíťa po mě ![]()
Nicolindo ty už máš doufám prďolky zdravé a řádíte venku
, taky vybíráme botičky, jak pro malou, tak pro staršího, budu se řídit podle tvých rad
my jsme teď měli superfitky, jako jsou měkoučký, ale přijdou mi úzké, malé se povolily až když šlápla do potůčku, ale stejně jsou takové pro hubenější nožky, malá má strašně vysoký nárt a širokou nožku, tak snad něco seženem.
Přeji krásné odpoledne ![]()
Dobré poledne prdelky
jojo vary určo dojedem jen autí upravíme eště na alektřinu a dojedeme neboj
a malej je šikulka jen tak dál ja sme ti říkala trpělivot růže přináší neboj za 2 měsíce to bude ok a bude uplně bez plenek ![]()
maci nene nemá to rampu je to obyčejné velké auto ale to tam dáme do auta spolu takže není problém ![]()
jdu pro radu holky mám oholit nebo ne do hola zase oni ty vlásky no děs culik se jim udělat nedá a hrozně se v tom potí mají to zaslintané a slepené prosím porďte jsem na vážkách ja bych to oholila ale je m ě to líto tak ANO/NE?
JINAK JSME BYLY NA VYCHÁZCE A HOLKY KRÁSNĚ SPINKALY ESTERKA KAKALA DNESKA PO 2 NECH BOBEK MŮJ UŽ NEVÍM CO SNÍ MÁM DĚLAT JESTLI JIM DÁT KRVSKÉ MLÉKOaby je to prohnalo už jsem chakt zoufalá jinak se máme super ![]()
Barunko ja bych je nestrihala. Vim, ze ty vlasky jsou zase dalsi prace navic, vim, jak to mam Maya zacuchane a to lezi jen v noci a jedno spani pres den… Ja ted zrovna kupovala takovy spray na snadne rozcesavani, nebo bych zkusila pouzivat kondicioner. Ostrihala bych je jen, kdyzby to vazne vazne jinak neslo. Ja jsem cita
a holkam vlasky slusi.
No nevim, ale chapu te, u tech lezicich deticek to musi byt s vlasky tezke. Tak treba nejaky kratsi sestrih?? To by slo, ne?
Oni to mají jen také chmíříčko víš a je to přeleželé hrozné ja nevím
Ono zase kdyz je vezmes uplne do hola (udelala to kamoska dcerce asi ve trech mesicich, takze lezici dite), tak jak soupou hlavickou po podlozce nebo i jenom jak lezi, tak to dost svedi a ty vlasky maji tendenci zarustat. Jeji mala z toho mela tenkrat nepeknou vyrazku. Jestli je fakt chces zastrihnout, tak bych je vzala na kratsi strih, ne do hola
.
Teda to jsou fakt starosti, ze to me ani nenapadne, co ty vsechno musis resit. Pravda, ze nase holka ma ty vlasy taky jemne a je to teda na udrzovani des a to pres den normalne lita. Nech jim udelat dredy
![]()
@Barunka maminka úplně do hola, néééé, prosím prosím, takhle jsou princezničky náádherné, třeba zkrátit, klidně na 1,5 cm, ale ať jim vlásky aspon trošku zůstanou…
s tím zarůstáním a svěděním, mě to ani nenapadlo, ale je fakt když to dorůstá tak to svědí a nemohly by se ani poškrabat, kočinky maaličkaté..
NO JA NEMYSLELA UPLNĚ JAK TO MĚLY POPRVÉ TAK NĚJAK NO ALE T JE DĚS JAKO JE MĚ JICH LÍTO JAK SE POTÍ
![]()
Baru, já bych to sestříhala, ale tak jak píšou holky, nechat těch 1,5cm min.
určitě se babulkám trošku uleví ![]()
Jinak Macíku, děkuji, ona byla suchá plenka i dnešní dopol. spinkání a měl namířeno na záchod jak vstal
no zlatíčko
a tvůj malý je zlatý, on z toho vyroste neboj a pořád lepší než, aby byl vztekloun vzteklý no ni? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat