Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Caty
30.7.12 12:50

Žanýsku taky parádní fotečky. Je vidě, že jste si to super užily holky, to je paráda.
My máme doporučení s prckem na kardio a gastro tak budem lítat po doktorech ted no.

• Upravit
20189
30.7.12 13:11

Ahoj holky, Žanýsku, fotky se ti fakt povedly :palec: hlavně holčiček, no jo no, měla jsi lepší foťák ;) :lol: a Žanýsek zásadně fotí momentky, viď? ;) :D
Je dobře, že je to mezi váma zase ok a dovču si zasloužíš i bez taťky ;)
Caty, asi se teď naběháš s malým, ale je fajn, že se něco děje, že vás dr. neposlala jen tak domů. :hug:
Nám dnes taky přijede taťka tak se moc těšíme na něj :pankac: :srdce: Baru, já se ti nedivím, žes pak byl jen u holčiček, krásně se s něma mazlíkuje a jsou to prostě tvoje srdíčka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
4661
30.7.12 13:12

Nádherné fotečky, holčičky jsou samozřejmě nejhezčí, ale vám to taky sekne :potlesk:

• načítám...
Caty
30.7.12 13:39

Renč číslo účtu už je, ale ještě dám žádost na sbírku a bude to hotovo. popravdě teda nevím jestli ta žádost na sbírku musí být nebo ne, ale raději to zjistim než mít průšvih hned nazačátku

• Upravit
8911
30.7.12 20:25

No dobře no, tak jste mě s těma botama přesvědčily. 8) Zajela jsem s mladším do Žirafky, že koupíme papuče. A nechala jsem si přeměřit i botky (jeho první), ve kterých přišel a které jsem kupovala před 1,5 měsícem. Vložila do nich to měřítko, vytřeštila oči a říká: Tak to v žádném případě, ty už jsou mu malé, to už v nich musí krčit paleček… Tak to jsem zase vytřeštila oči já! Takové skoky neznám, staršímu vždycky aspoň 3 měsíce jedna velikost vydržela… :roll: :zed: Takže jsem z obchodu nakonec odjížděla s papučkama, sandálkama i celoročníma… No nervy moje…

Btw staršího mi tchyňka dneska přivezla (byl u ní na prázdninách s bratránkem na 3 dny) s horečkou 38,8, která do 2 hodin povylezla (i přes osprchování vlažnou vodou) na 39,2, což už mě vylekalo natolik, že jsem mu i Nurofen dala a teď se děsím, jaká bude noc (jsem doma sama, představa, že budu muset jet s ním (a zároveň i miminem) na pohotovost je šílená..) No snad vydržíme do rána a ráno bude líp…

• načítám...
3259
30.7.12 20:41

@Veryska81 Momentky jsou nejlepší :D :D

Já se tu nemůžu nějak moc zdržet, zdechl nám noťas a na velkým pc nemůžu moc být, jelikož je u malé v pokojíčku a nechci ji vzbudit. takže jen přes mobil, než mě to spadne.

• načítám...
3754
31.7.12 00:12

@Barunka maminka Baru, Tobě to na těch fotkách všech tak moc slušíííí, holčinky jsou princezny, takový krásný kukadla jako ony nemá snad nikdo!! opravdu nádhernýýý.. :srdce:

@Caty tak pak hlavně napiš co malý, snad výsledky budou dobré, ale aby taky přišly teda na to z čeho to prcek měl - jo a pokud bys nenašla tyhle značky tak na Slovensku je dobrá značka Protetika - slovenský, kožený, kvalitní a mají i certifikát Ježka - něco jako naše Žirafka, ale ono jde o konkrétní botu, ne o ten certifikát - takže hlavně ten pevný opatek a kotníčkové…

@Žanysek - suepr fotky!! a jsem ráda, že s mladým se to uklidnilo, no, ono občas v každým bouchnou saze, taky to znááám, taky umím být pěkně protivná i já… a tu dovču si kráááásně užij! my zítra jedem na koupačku do Ambergu, jen teda na 1 den, ale taky se těšíme…

@Wiolla z Tebe mám s botkama radost, fakt velkou :palec: a má druhá radost je, že díky tomu se i přišlo na to že jsou botičky malé, takže ty diskuze tady a to moje „prudění“ nese své ovoce ;)
no a co starší?? z toho teda radost nemám vůbec, jak to dopadlo, klesla teplota po Nurofenu? já doufám, že jooo, nebo jste někam museli na tu pohotovost? písni zítra, sice si to přečtu až později, ale budu zvědavá jak jste to zvládli, tohle je vždycky o nervy, jak je něco dětem tak sjem vyřízená :(… a ještě že se k tomu vracím (ty malý botičky) ale znáš to s tím brčkem, nebo špejlí - naměřit nožičku, obkreslit, ustříhnout brčko-špejli a vložit do botičky a vidíš kolik místa tam zbývá..? asi znáš vid, ale spíš jsi to po takové krátké době ani nečekala, já se přiznám, že do obchodu si tuhle pomůcku již nosím z domova a tím si hlídám správný nadměrek sama, zas tolik měřidlům nevěřím a každý výrobce čísluje jinak, takže jsem připravená ve všech směrech :mrgreen: ale nejlepší jsou teda botky s vyndavací stélkou, to se seknout nemůže nikdo :palec:

tak páá a zítra hodně pište at mám co číst :mavam:

• načítám...
Caty
31.7.12 09:59

Haaaaaaaaaaaaaaaaa, dneska první první první první :dance:

• Upravit
6263
31.7.12 10:50

Holky at uz se vsechny ty deticky uzdravi, drzim palce. To je porad neco. U nas take.
Maya si vcera rozrazila pusu o futra, krve vsude… Vypada ted jak kacer donald. A asi aby ji to nebylo lito, tak par minut na to si Tobias zavrel prst do dveri, ale hodne teda, tou stranou, kde jsou panty. Takze jsme ledovali co se dalo, rev a knourani cely vecer. Rano uz neknuceli, ale jsou otekly. No zitra uz to bude dobry, ale nenudime se.

S tema botama uz se mi to taky stalo, par mesicu zpatky. Maye nejak poskocila noha, coz jsem nezaznamenala a kdyz jsme byli v obuvi, tak jsem nestacila zirat, co ma vlastne za cislo… :oops:

Barunko Nicolinda to napsala presne- moc ti to slusi holky maji naaadherne oci :srdce:

A jeste dodatek k tem botam- „podkotnik“ neni UK metoda. Oficialne je to metoda americka, docetla jsem se k tomu kdyz jsem proste hledala info o spravnem obouvani.
Anglicani boty vubec neresi. Deti podle nich drahe boty nepotrebuji, protoze jsou jeste male. Takze behaji v holinkach, crocksach, strevickach atd. Navic je jeste vtipny, ze se tu ve skolkach ci skolach neprezouva, takze kdyz prsi a dite prijde rano treba do skolky v holinach, tak v nich je proste do odpoledne.
Ale na druhou stranu musim rict, ze problem je vzdy jen tam, kde ho clovek vidi. A vzhledem k tomu, ze v tomhle problem nikdo nevidi, tak jsou vsichni spokojeni :lol: :lol:

• načítám...
31.7.12 10:54

AHOJIKY HOLKY :mavam:
OMLOUVÁM SE ŽE SME MOC NECHODÍM ALE NĚJAK POSLEDNÍ DOBOU NESTIHÁM :( S TÍM CVIČENM JE TOHO NA MĚ MOC :zed: VEČER PADNU DO PELECHU A ANI SE NEHNU :oops:
STARÁM SE JEŠTĚ O CHLAPY NAHOŘE PŘE BABIČKA JE NA DOVČE TAKŽE JE TOHO FAKT HODNĚ NO :roll:
LOTYNKA ZASE NECHCE SPINKAT NO TAKŽE JE TO NA PRT SEDÍM U NI TŘEBA AŽ DO PŮL DO RÁNA A JDE MĚ Z TOHO HLAVA KOLEM :twisted:
NO A DNESKA SE TAŤKA JEL PODÍVAT DO PRAHY NA AUTÍČKO TAKŽE DNESKA MOŽNÁ BUDE AJI NOVÉ AUTO UVIDÍ SE SNAD ANO SNAD BUDE VYHOVOVAT VŠEMY SMĚRY :nevim: :palec:
A JINAK MĚ JE LE MÁM PRŮJEM TAKŽE NEVÍM CO TOJE JSME UTAHANÁ JAKO KOTĚ ASIK POTŘEBUJI SPÁNEK NEBO NEVÍM CO TO MŮŽE BEJT :?: NO NIC VALÍM POKRAČOVAT S VAŘENÍM UKLÍZENÍM A TO NA MĚ ČEKAJÍ JEŠTĚ 2 KOŠE PRÁDLA 8o HIHI
TAK SE MĚJTE KRÁSNEJ DEN VEČER SE TU ZASTAVÍM
JO A @Caty CO MALEJ???DOUFÁM ŽE MALEJ UŽ JE OK :kytka:

• načítám...
31.7.12 11:26

@TREDES DĚKUJI MOC AJI @nicolinda :kytka:

• načítám...
31.7.12 11:26

@TEREDES DĚKUJI MOC AJI @nicolinda :kytka:

• načítám...
Caty
31.7.12 12:16

Terdes taky se nenudíte koukám. Děti by potřebovali zavřít do bubliny, hehe
Baru jo dneska je malej už lepší. Večer ječel, bolí ho furt bříško a klunou se stoličky, tak jsem mu dala sirupek a spal jak zabitej celou noc.Tak snad už bude ok. Uvidíme co na tom gastru a kardio a pak už to bude v cajku.
Holčičkám dej pusinku a držte se.

• Upravit
8911
31.7.12 13:24

@nicolinda Trik se špejlí znám, ale jak píšeš, nenapadlo by mě to po tak krátké době přeměřovat (a to se to na „chytrých stránkách“ píše, že se to má dělat min. 1× měsíčně, ale já to až v tom obchodě počítala, jak je máme vlastně dlouho a že UŽ je to 1,5 měsíce. Přišlo mi to jako včera…). Ohledně měření boty v obchodě: my chodíme do Žirafky, tam změří nohu na měřidle a to na milimetry (ne na velikosti), pak vezmou podle naměřených milimetrů patřičně dlouhé plastové…jak to nazvat…„pléšek“ (jakokdyby prkýnko od nanuku, akorát že širší, plastové, lehce pružné) a to vsunuje do vybrané botky a ukazuje mi ten nadměrek (tzn. je to stejné, jako kdybych do toho dávala tu špejli). A právě tímto „plíškem“ jsem si nechala ukazat i neexistující nadměrem ve stávající botě… 8)

Co se týče teploty, tak jsem ještě večer volala bráchovi (bydlí o 2 ulice dál), jestli je ve městě (naštěstí byl a netrajdal po ČR) a že kdyby bylo nutné, tak zda přijde „dozorovat“ mimino, abych mohla se starším na pohotovost. Slíbil, že jo, čímž byl na světě „plán B“, já se zklidnila a pochopitelně to pak nebylo potřeba. ;) Sice ráno měl syn 38C, ale na pohotovost to nebylo. Uvidíme co se stane do zítra a kdyžtak s ním budu muset k doktorce (kromě rýmy a teploty si na nic jiného nestěžuje). Je to fakt pakárna, tohle jsem čekala až na podzim, ne teď v létě. Řekla bych, že se nachladil, že to udělaly ty přechody teplot (zima, pak zase vedro…).

• načítám...
Caty
31.7.12 13:35

Hm, tak malý má streptococus pneumonie a zlatého stafilokoka, campylobakter je už negativní. No, takže jdeme na kontrolní stěry a celá rodina neb dcerka ho měla před pár měsíci, mě bolelo též v krku s horečkou a manžela také. To jsem zvědavá co z toho všeho vyleze. :zed:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m