Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8911
29.7.12 22:15

@Caty Šmankote, co to ten tvůj bobek provádí? 8o :think: Ať je brzy líp. :kytka:

• načítám...
8911
29.7.12 22:16
@nicolinda píše:
@Wiolla tak to jsem zvědavá co na to @teredes páč dle mě je to tak úúúplně blbě :mrgreen: a takhle to váážně myšleno nebylo ;)

Proč? :think: Že je chůze naboso nejzdravější, se myslím shodnou všichni doktoři, ne?

• načítám...
3754
29.7.12 22:21

@Wiolla na boso ANO - ale na písku, travičce… a ne na tvrdé plovoučce, nebo co máte doma… to je tak spíš na plochý nohy atd..

• načítám...
20189
29.7.12 22:59

Caty, jak dlouho jste tam byli? Bobek malý a to ho tam nemohli proklepnout pořádně? :cert: A jak je mu dnes? S tou váhou, sice my byli tehdy starší, ale malý jak mi průjmoval a nechtěl moc jíst, tak mi za 2 týdny zhubnul o 1,5 kg, myslím :nevim: Bledý je pokaždé při viróze, to nám pak dělají testy kvůli železa, zda ho má dostatek, naštěstí je to vždy ok. Neboj, bude to dobré, je jen blbé, že musíš ještě jinam, aby ho vyšetřili, určitě pak napiš co a jak. Držím pěsti, zkus se hlavně vyspat
Wiolko, zrovna jsme se včera s holkama bavily, že jak to bylo kdysi za nás s botkama, je fakt, že nebyl takový výběr na trhu, ale byly kotníkové a pevné, ale je fakt, že nás maminky nechávaly běhat bosky a nohy máme ok. Teď se to fakt na tvrdé podlaze nedoporučuje :nevim:

• načítám...
6263
29.7.12 23:20

Holky bezva fotky, to muselo byt super :palec:, urcite jste si to uzily.

Caty to mi je lito s prckem, u nas po strevni viroze minuly tyden deti stihly jeste virozu normalni, Maya je ok, ale mladej se mi taky moc nezda. No kazdopadne to neni takovej hukot jako u vas, ale to bude dobry, uvidis.

Boty- asi blbe popisuju, ale musim uvest na pravou miru- „podkotnikova“ metoda vubec nepouziva nadkotnikove boty, jenom ty nizke, aby nebyly ovlivneny svaly okolo kotniku.
Stridani bot (nemit jen jedny, i kdyz kvalitni) je zdrave obecne, at uz v kterekoliv metode.
Kombinace bot nad a pod kotnik, neni metoda zadna, to je pouze to, co praktikuju ja :mrgreen:, prijde mi to po precteni vseho, tak nejak logicke. Noha potrebuje ruznou stimulaci a trochu toho spravneho vedeni :).
Chodit na boso je urcite nejlepsi, lepsi nez jakkoliv kvalitni bota. Ale venku :idea:. Doma na koberci nebo plovoucce jsou lepsi backory. Coz samozrejme neznamena, ze by dite klidne pulden nemohlo doma litat na boso, ale ne 7× v tydnu ;).
Ja mam myslim docela nacteno, ale beru to s rezervou, jako vetsinu ostatnich veci, pokud neni problem.

Bohuzel toho ted uz vic nenapisu, jsem uplne ko.

• načítám...
Caty
29.7.12 23:26

Holky jste moc hodné. No doufám, že to nebude nic horšího. Já už samozřejmě šílím a moje fantazie dokáže vyplodit šílený věci :zed: navíc někde chytil roupy, takže jako fakt super. Už jen čekám, kdy z něj vyleze něco a bafne to na mě. No, mě napadá něco jako leukémie a tak, magor no, jenže jak má ty kruhy a oči tak je hroznej a má je takový zapadlí, ale snad to bude dobrý. V nemocnici jsou sestřičky zlatíčka, ale doufám, že už se tam nevrátíme Oni mu nabrali komplet laborku a nic neměl, jen posledně trochu zvýšený jaterky, ale ty ted ok. Zjistili mu taky hodně vysokou intoleranci na mlíko, tak půjdeme ještě na alergo. Jsem ráda, že mu ty testy někdo konečně udělala, protože doktorka v čr jen řekla at mu teda nedávám jogurty a nic víc no. Má hodnoty 30 am ají být do 10.
No dost o nás. CO tady nového? Krásné fotečky.
Co kočáek?
Jinak, holky, fond je oficielně schválený, tak hned jak bude čas, obešlu lidičky co se ozvývali na reportáž z novy. Předtím ale ještě musím do prahy dát žádost o sbírku a na banku o zprovoznění účtu. No a snad to bude klapat, uvidíme.
Koukala jsem, že jste řešili botičky. Já nemůžu na malého žádné sehnsat. Má buclatou nožku a vysoký nárt a vše ho před ten nárt tlačí, ani se tam nevleze tak nevím kde nějaké na něj seženu teda. :zed:

• Upravit
20189
29.7.12 23:44

No holky, my ten kořárek viděly a je 100× hezčí než na fotce, ale je to fakt mazec to tlačit, fakt tíha.
Caty, neboj, já si myslím, že to má tvůj prcek spojené i s tou ABKM. Měl oslabené tělíčko po průjmu a mohl chytit další virózu do toho. Nebo má třeba i jinou alergii na něco a může se projevovat horečkama, to prý taky bývá. Mě napadlo, že tě napadlo to nejhorší, proto jsem ti psala i o našem hubnutí při průjmu a bledosti :hug:
Hlavně ať je malému jen líp a líp.
Tak to je fajn, že fond už vlastně je :palec: a stránky pojedou kdy?

• načítám...
20189
29.7.12 23:45

Jo a Honzík má taky širokou nožičku s vyšším nártem a jsou nám doporučovány Santé, Fare, Pegres a vlezeme se :palec:

• načítám...
3754
29.7.12 23:49
@teredes píše:
Kombinace bot nad a pod kotnik, neni metoda zadna, to je pouze to, co praktikuju ja :mrgreen:, prijde mi to po precteni vseho, tak nejak logicke. Noha potrebuje ruznou stimulaci a trochu toho spravneho vedeni :).
Chodit na boso je urcite nejlepsi lepsi nez jakkoliv kvalitni bota. Ale venku :idea:. Doma na koberci nebo plovoucce jsou lepsi backory.

@teredes dobře jsi to shrnula, tak a vidíš já tu tvou kombinaci brala za anglickou metodu - no stejně se mi to Tvoje střídání líbí víc než ty podkotníčkové angl. metody :mrgreen: asi to máš logicky vychytaný líp než angláni :mrgreen:
a s bačkůrkama 100% souhlas a dík - jsem vždycky ráda když to tu napíše i někdo jinej než jen já a Very :palec:

• načítám...
20189
29.7.12 23:57

Caty a jaké mlíčko dáváš malému? Ta dr. není normální ti na to tehdy jen říct ať nedáváš jogurty. Přece ti měla poradit i které mlíčka atd. Teď mě to tak napadá, z čeho všeho by to prcek mohl mít víš.

Jo a ještě ESSI, do těch se taky vlezeme :D
Já jsem pro kotníčkové hlavně proto, že my už ten kotníček máme trochu dovnitř, tak proto už musíme mít jen ty :roll: Ale všechny děti problém mít nemusí ;) Spíš mě štve, že jsem si myslela celou dobu, že máme kvalitní botky a nebylo to tak :zed: A ještě jednou díky Nicol za tvé zkušenosti :hug:

• načítám...
3754
29.7.12 23:58

@Caty taky jsem chtěla pro baculatou nožičku s vyšším nártem napsat FARE A ESSI, i PEGRESKY..
určo pak napiš zda malému tedy nic nenašli, asi má pravdu, Very, ona má s tou ABKM hodně zkušeností, a dost načteno, tak Ti myslím píše objektivně… ABKM asi dokáže tím organismem pěkně zamávat - víc než myslíš, mě to třeba ani nenapadlo dokud to tu nenapsala… a každá virozka byt jinak nenápadná vypadá pak mnohem hůř…
držíme prostě palce at je Domísek brzy Ok

Příspěvek upraven 30.07.12 v 00:12

• načítám...
3754
30.7.12 00:02

@Veryska81 :* už mi furt neděkuj :hug: já fakt rááda

• načítám...
30.7.12 08:52

Ahojiky holky
@Caty doufám že malej bude co nejdříve ok neboj bude to dobré třeba jen chytily nějakou vyrozku a neumí se stím vypořádat :hug: neboj on to zvládne jinak kočárek je super a je fajn že už fond funguje tak až to vše bude tak se domluvíme na tom kyslíčku ju
jinak se fakt moc držte s pinděm :kytka:
jinak sjme si to s holkama moc užily ja moc děkuji za krásnej den holky pak už jsem sem nešla musela jsme bejt s holkama hihi magooooooooooooor asik jsem a včer nrozky super :palec: akorát jsem z toho ze všeho byla utahaná jako kotě padla jsme do pelechu a bylo to hih jinak taťka to hlídání zvládl na 1 no super jsou šikule tak večer se tu zase ukáži :mavam: krásnej den

• načítám...
Caty
30.7.12 09:26

Zdárec baby, jsem totálně mrtvá. Malý hrozně špatně spí, budí se a já samo s ním no. Jsem jak chodící mrtvola, hihi, už jsem i svolila aby přijela tchýně, což je co říct tedy.
Jinak Very, on malý průje už teď vůbec neměl, měl jen ty vysoké horečky a stolice teda zelená a zapáchala, ale průjem neměl.
Neeee tak já vím, že přeháním, ale jak to člověk vidí kolem sebe, napadají ho různý blbosti no, jelikož neštěstí nechodí po horách ale po lidech.
Do toho se Barunce udělal takový útvar na bříšku, jakože pravidelný bílý flek ve tvaru dvou padesátikorun, mám s ná jít na kožní a má furt takový exemky.
Jo jinak dík zy radu s botkama holky, akorát musím najít prodejnu kde ty botky prodávají no, na blint přes net je nekoupím.
No, Baru hned jak budu mít čas, obešlu lidi s číslem účtu, aleještě musím dát žádost na tu sbírku. Je to sraček okolo by se jeden poto no.

• Upravit
3259
30.7.12 12:28

Už sem se konečně dokopala k vložení fotek.

Caty doufám že už bude malej v pohodě.

Mladej se omluvil už včera, ale mě dost dlouho trvalo než jsem to překousla, ale už je vše v poho. a už se strašně těším na dovču. I když mě trochu mrzí že pojedem bez táty.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m