Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, tak mam boubelku naockovanou, moc se ji to nelibilo.
Doktorka byla v pohode, kdyz uvidela to oko.
Baru to je dobre ze tak holky pribyraj, a to cviceni fakt k necemu je.
Mala padla na zidly, ta svine zidle neuhla. ![]()
teredes tak to je dobre ze je mimous v poradku.
Very ja nakonec ustoupila lapla jsem ty doklady a odvezla, aby byl doma klid.
U nas sviti slunicko a tak tech 20st. Mam jed s malou rovnou dom a vyhybat se slunku a jak na svini jsem objednana na 1 hod ke kamosovi do servisu, tak doufam ze nebude mit mala horecku.
U nas sviti slunicko a tak tech 20st. Mam jed s malou rovnou dom a vyhybat se slunku a jak na svini jsem objednana na 1 hod ke kamosovi do servisu, tak doufam ze nebude mit mala horecku.
Baru, po dlouhéééé době jsem se dostala k eMiminu /konečně
/ a jsem ráda, že se bobulkám daří
Už jsou to teda pěkný macíkové
Koukám, že si ke svým starostem přibíráš ještě všechny z celýho příbuzenstva
No, ty seš teda třída
Tak ať to všem dopadne dobře
Držíme palečky a vy se holky taky držte ![]()
@Veryska81 taky bych měla pořád pocit, že v trekovkách jim mrzne nožka, i když, možnáá je to jen pocit, ale já bych klidná nebyla…
@Žanysek on zas mladej vychladne
ale dík teda za připomenutí víček - @Barunka maminka ono by vůůbec neškodilo sem klidně občas písnout jen - VÍČKA - páč já jsem hlava děravá a i ten nejlepší úmysl zapomenu, takže dík za připomenutí a měla bych si dát ceduli dolu k flaškám co vyhazuju, že než je naházím hromadně do kontajneru tak že je mám ODŠROUBOVAT, zatím ceduli nemám
ale pořídím..
@Barunka maminka holčičky mají krásný míry, a že přibraly 3 kila za 3 měsíce, to prostě svědčí jen a jen o tom jak se o ně kráásně staráš, mají prostě štěstí na maminku ![]()
a všechny ty dobré zprávy - ortézky, rozcvičené nožičky, obě plíce, to se tak krásně čte ![]()
baru a písni v pátek co ségra má?? a jak je na tom ![]()
@teredes no SUPÉÉR zprávičky, ale den to byl asi náročnější, no, hlavně že je už za Tebou a to štěstí z UTZ přetrvává ![]()
@Žanysek áá, tak jsem dočetla, doma už zas OK, no, to je jak čtu se zpožděním tak pak reaguju jak reaguju, to je dobře, pááá holky
jdem ven, u nás je kráásně dneska od ráána, páááá
@Žanysek teda to je fakt rychlovka, dopol. naočkovaná a už tohle, ale snad dobře zareaguje na Nurofen, nebo co dáváš Ty…
No taky si rikam, ze je to strasne rychly, dala jsem panadol cipek a pokud to nezabere dam po tech 4 hodkach nurofen. A jak je hodna.sedi pod dekou a hraje si.
My teplotku zatím nemáme žany tkže pohodě jsme po hexy no
jinak nico určitě písnu ale bude to holka zase
![]()
jsem ráda že se vám to pěkně čte mě se to taky moc dobře od lékařů poslouchá a dneska mě jedna slečna napsala že jsme její vzor holky to mě tak dostalo
![]()
Baru, to určitě zahřeje u srdíčka a slečna má pravdu
Žanýsku, snad ta horečka rychle přejde
Nicol, já je zkouknu a jak se znám koupím raději podzimní a pak pořídíme zimní ![]()
Holky, neuvěříte, ale já ještě teď peču buchtu, dostali jsme odpo s taťkou na ni chuť, ale já žehlila asi 2,5 hoďky, no prostě 2 velké hromady, které se mi nasbíraly, protože před dovčou jsem žehlila jen to nejdůležitější, pak jsme blbli s prckem a až před chvíli jsem se k tomu pečení dostala
ještě že taťka okoupal malého a udělal mlíčko, no musel, když chce buchtu k snídani ![]()
To víš že to zaheje
ty jotakle pozdě píctto je teda mazec ![]()
tak dobrou holky pěknou noc
![]()
Ahoj holky, dnes se tady nic neděje?
Baru, cos tu strašila tak pozdě nebo brzy?
já si konečně sedla a za chvíli uspávám. Zatím mám jen sbalenou kabelku, kde mám penízky, doklady, letenky a pojištění
zítra to vše musím dohnat, letíme až v 18h
Simonka si třeba až dnes koupila kufřík a obě jsme si koupily ještě i botky
to jsme celé my
jinak jsou pěkné slevy na letní boty v CCC obuvi ![]()
Ahoj, tak mi od vcerejsiho vecera nastesti bez horecek. Very tak Simcu pozdravuj a uzijte si babskou jizdu, a kam vlastne letite? A na jak dlouho?
Jé tak to jsem moc ráda, že je malá bez horeček
letíme do Paříže, kde si nás vyzvedne švagrová a budeme tam do neděle. Mám to od taťky ještě k výročí svatby a taky ať si prý ještě užiju než půjdu do práce
je hodný
chlapáci budou bojovat doma spolu
Pozdravím ji, určitě bude ráda ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat