Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojiky je toho moc te´d na mě moc bouhžel moc se omlouvám všem
jsem unavená ulítaná noc prostě děs
jinak se máme dobře stavba postupuje takže už se shání nábitek a tak n o je toho moc ja taky po doktorech pořád jinak jsme s holkama pořád tak jo později sse tu zastavím ještě valím udělat večeří
Ahoj
já se omlouvám, ale fakt nemám na nic náladu, jediné co vím, že v pátek jdu do práce, mazec.
Baru, to je tak fajn, že se to tak u vás hlo. Aspoň něco mi zvedá náladu
Macíku, a co vůbec ty, taky jsi tady dlouho nebyla. Doufám, že je vše ok ![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 23:53
Ahoj holky, já taky nějak nestíhám. i když skoro nic nedělám, jsem věčně s malou venku. Dneska jsem byla celej den na debilním registru vozidel (odhlašovala jsem další auto) no blázinec. Přišla jsem tam v 9 na tabuli bylo číslo 40 a mě dali číslo 207, a bylo mi rovnou řečeno že dřív jak ve dvě na řadu nepůjdu, tak jsem se vydala do města, nakoupila co potřebovala a od 12 hod jsem čekala na registru dokud na mě přijde řada. Přišla až po půl 3. Já i malá jsem toho měli plný kecky. Sem utahaná jak pes.
Mi ve čtvrtek odjíždíme opět na sraz klubu a vracíme se v neděli dopo a večer v neděli odjížíme na 10 dní do toho chorvatska. takže doma taky blázinec.
Jo a Baru víčka stále sbírám. A i mladej mi nosí skoro každej den z práce plnou hrst.
Taky jdu jen pozdravit, moc se toho neděje, začla škola, tak měníme režim vstávání a usínání.. celkově nic moc, prázdniny byly mnohem lepší…
@Maci333 a co u vás? písni taky jak se máte
mě se pak nějak právě ani nechce moc reagovat když si tu píšem třeba jen ve třech pořád dokola ty samé…
@Barunka maminka z vás mám ohromnou radost, že se to tak hýbě a zas budete bydlet jako normální lidi ve více než jediné místnosti
to mám opravdu radost, páč Tobě to Baru moc a moc ze
přeju ![]()
@Veryska81 Ty to dáš, já vím ![]()
@Žanysek z toho registru by mě teda asi taky jeblo.. až zas uháčkuješ nějaký super výtvor tak se pochlub, já obejdnávala od paní - ještě než jsi se ty prezentovala tady a přijde příští týden tak se už těším a příště vezmu třeba od Tebe, já na tohle fakt nemám… ale šikovní lidé mají můj obdiv
@teredes a jak Ty - na tebe si vzpomenu i během dne docela často
tak papáá a pište i vy ostatní at je tu co číst…
Tak dobré ránečko mamnky jak se kdo máte
s víčkama super kabelu už jsme jednu předala tak jen tak dále hihi
ninco moc děkuji nemůž se dočkat ale je tooho nějak oc teď snad doufám bbudo peníze aby se vše dodělalo no
to věřímm že když začala škola tak toho máte moc
veryy snad to dobře dopadne doufejme ![]()
a starší slečna je vzhůru a hned jačí musím letět papa berušky ![]()
HIHI JÁ TAKY ČETLA PŘEKVAPENÍ A MYSLELA JSEM, ŽE BY TAM MOHLI ASPOŇ PŘIPSAT, JAK SE VÁM DAŘÍ TEĎ. JINAK TO ALE BYLO VZRŮŠO HO SEHNAT, TAK SEM SE ASPOŇ POBAVILA, HIHI ![]()
JÁ BYCH, HOLKY, I PSALA, ALE COPAK MĚ TY MOJE CÁCORY NECHAJÍ JÍT PŘES DEN NA NET JAKO?
SE PROBUDĚJ V PŮL7.NA MLÍČKO, PAK ZAPLUJU EŠTĚ DO POSTELE A MODLIM SE, AŤ MĚ NECHAJÍ JEŠTĚ CHVÍLI…TAK V 8 VSTÁVAČKA A JAKO SPÍ MI 45MINUT ZA CELEJ DEN A JDOU SPÁT VE 20HOD. TAKŽE JÁ JSEM UPLNĚ KANTÁRE JAKO A VEČER BUĎ PADNU U TELKY, NEBO I BEZ TELKY. DNESKA VYJÍMEČNĚ NA NETU, ALE UŽ MUSÍM TAKY LETĚT - OBVYKLÉ KOLEČKO: POVĚSIT PRÁDLO, VYVENČIT A NAKRMIT HAFÍKA A PŘICHYSTAT LAHVIČKY NA RÁNO.
JINAK SE MÁM BÁJEČNĚ, PÁČ SLEDUJU ŠALINKU A ETINKU A JIM JE DOBŘE
A JEŠTĚ JEDNO DVOJČÁTKO MARUŠKU A TA SE TAKY SNAD HOJÍ, KOČIČKA
TO JSOU VŽDY VĚCI, KTERÝ MĚ DOKÁŽOU TOTÁLNĚ ROZHODIT, A KDYŽ JE DOBŘE, TAK JSEM ŠŤASTNÁ A SPOKOJENÁ.
VERY S TOU CHŮZÍ JEŠTĚ NEVÍM, MALÁ TO MÁ ASI Z ÚNAVY, ALE STÁLE JÍ SLEDUJU. TEĎKA PŮJDEME NA 18MĚS. PROHLÍDKU, TAK SE ZEPTÁM DR. A UVIDÍM, CO POVÍ, MUSÍME S HOLČIČKAMA PAK NA KONTROLU NA KARDIO, NA OČNÍ, TAK VEZMEME AJÍ ORTOPEDA, TO UŽ MĚ NEZABIJE. MAJÍ NOVÉ BOTKY, TAKOVÉ PODZIMNÍ (CELOROČNÍ) A UŽ JIM TROCHU MIZÍ OTLAČENÍ PALEČKŮ CO MAJÍ ASI ZE SANDÁLKŮ (DEICHMANN
) JEDNY BOTKY JSME VZALI PROTETIKA A DRUHÉ DPK, JSOU OBOJE SUPER! AKORÁT EMIČKA MÁ VYSOKEJ NÁRT, TAK VYBRAT BOTY PRO NÍ JE HUSTOKRUTÝ JAKO.
A JINAK JAK SE MÁM JÁ: JSEM HNUSNÁ JAKO
PŘÍŠERNÝ PRSA, STEHNA A BŘICHO, ASPOŇ ŽE VLASY TEĎ UJDOU PĚKNĚ OBARVENÉ, TLUSTÁ JSEM, POŘÁD BYYCH ŽRALA JEN ČOKOLÁDU, NO TAK ZA CHVÍLI ZE MĚ BUDE ASI RŮŽIČKOVÁ.
![]()
VŠEM PŘEJI SLADKÉ SNÍKY A ZASE ZA VÁMI NĚKDY JUKNU, AŽ BUDOU SÍLY. MÁM VÁS MOC RÁDA!!!
@Jeřabinky no krááásně jsi to shrnula ![]()
výraz „hustokrutý“ mě zas neskutečně pobavil, asi tak jako Barunky Jeliman
holky, jste fakt dobrýýý
za botičky Tě mooooc chválím, uvidíš jak se jim bude luxusně běhat ![]()
dávají jinak potvůrky zabrat, co, no, mě ta moje malá občas taky, ale ona je hodná když je tu sama, jak přijde Martík tak začíná rodeo - proto tu relaxuju takhle v noci a užívám si to TICHOOOOOOOOOOOOOOOO ![]()
ted mě napadá - jak píšeš, že Tě holky nenechají jít přes den na net - oni si sami spolu nepohrajou - víš jako aspon chvíli, mě každej závidí že mám dvě, že si spolu hrajou
no, malej jí spíš teda zlobí, ale milujou se, ona už si k němu chodí i pro utišení když se já zlobím… přiběhne k němu, on potěšeně poklekne, obejme jí a ona žaluje „bácho bácho, mamiňa - sobí se…“ no je sladká a on na to začne -já Tě mám rád, jsi moje zlatičko, Martínek se na Tebe nezlobí, no prostě bomba sehraný už jsou ![]()
@Barunka maminka snad ty kačky na dodělání budou
zasloužíš si to jako málokdo za to všechno…
myslím na vás moc..
No s tím překvaapení mě taky naštvaly no že tam nenapsala že už jsme doma ale tak co na to mám říct od zítřka se budem s holkama učit mluvit podle kartiček tak jsme zvědavá jak nám to pak půjde jeřábku nevím co je na tobě škaredého jako co bych pak měla říkat ja jako nevíš
nico no on to staví jako dděda holek zrušily spoření aby bylo z čeho stavět no a ja každej měsíc šetřim z péče abych si to mohla udělat podle snů no tak uvidíme
jinak jak se máte???ja sme utahaná jak pes ale co už ve čtvrtek mě taťka zase domluvil koně ať zmiznu z báráku
že se o to postará tak jsme vědavá jak to bude snaad si zase pročistím hlavu ![]()
Ahoj holky, nebudu ani docitat, jsme bohužel bez netu. Slibují opravu do týdne, ale moc jim nevěřím. Ozvu se hned jak budeme online. Zatím mám klasika fofry, ještě se snažíme užít co jde, než porodime
Barunko mluveníčko moc chválíme
to budou ukecaný kecky, co! jestli to bude jako u nás, tak si nakup ibalginy proti bolesti hlavy
jinak tu 104 máte už u všeho oblečení, nebo jen u kombinézy? to musíte mít asi větší, aby se tam vešly ty hadičky, nebo mají fakt tak dloooouhé nožky ty tvoje kočenky?
niki jako „bácho bácho mamiňa sobí se“ mě pobavilo
naše kočky jsou taky celkem hodný, řekla bych hodně šikovný, ale musí s nima maminka pracovat a hrát si, jinak se samozřejmě na chvíli spolu zabaví, chvilku vozej panenku, chvíli navlíkají na provázek, chvíli staví kostky, ale nejvíc je zabaví tahání věcí ze skříně, vlítnou mi do ložnice a tam kramaří a roztahají tam všechno…
jinak nedej bože když si sednu ke snídani, ke kafču, k netu, tak to se hned něco stane, jedna sletí z gauče, druhá šlápne na hračku, obě se rozeřvou a je po pohodě. Nebo mi tahají věci z PC stolku, vylejvají kafe, chtějí sníst mussli, nebo se pokadí a volají bobek! a hned chtějí umýt zadek.
takhle my fungujeme. prostě jim řikám, že umí perfektně škodit dopoledne takhle válčíme, když usnou, tak vařím oběd, s nima se to nedá, visely by mi na noze a kňouraly by
po obědě hned s pejskem ven, to jsou v kočáře, pak se vystřídají, ony jdou ťapat a pes je přivázanej u kočáru. Pak psa domu, přebalit, svačina a na hřiště. Tam někdy super, někdy náročný. Pak večeře, koupačka, spát. A já padám na hubu
![]()
Domy nene jen ty kombynézky mají tu 104 ale stejně jsme koupil kabátky jinak máme menší oblečko zatím nejsme takové špagety dlouhé právě to jdu řešit s bodýčkama a tak na zimu musím něco koupit ze všeho už mě vyrostly no
uteče to jak voda a za chvilinku budeš mít venku i tu babulku poslední ![]()
Ahoj holky, ja balim a balim. poradte mi jake leky mam nabalit? nerada bych na neco zapomela.
Ahoj holky, ja balim a balim. poradte mi jake leky mam nabalit? nerada bych na neco zapomela.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat