Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ale neke
holky letím na prádlo a spát a bulej mi děti achjo tak dobrou a krásně si odpočiňte a ráda jsem vás viděla ![]()
Ahoj sluníčka, tak hlásím, že jsem s malým do příštího týdne doma na paragrafu. Malý zatím jen rýmuje a kašle, taky měl jednou zvýšenou teplotu, takže nač to hrotit, když můžu být doma no ni?
Jeřábku, to máte tedy doma veselo
jinak to ne ne a vztekání známe už taky
naštěstí se to zatím dá ukočírovat
Baru, ty nezapomínej pravidelně jíst, no co pravidelně, hlavně vůbec jíst ![]()
Very to je bezva, ze muzes byt s malym doma, jen at tu rymicku pekne vylezi
.
Holky vy jste se nejak rozjely, sama sranda tady
.
Ja rano odvedla kluka do skoly a az ted se vratila, Byly jsme s kamoskou na kaficku a dorticku
, tak se pridavam k provokaterum
.
Zitra jdu k midwife a pevne doufam, ze budu alespon na ten prst otevrena, aby mi mohla udelat hamiltona. Uvidime.
Very ať je malý brzy zdravý
Baru ty na sebe dávej pozor, ať neskolabuješ. Holky tě potřebují. Nepřeháněj to s tou dietou.
Tak já taky provokačku, já už do práce nemusím. Ale zase ten můj zdravotní stav kdyby byl lepší tak bych se taky nezlobila.
Mi se líbí u našich malých prcků když si lehnou proti sobě (pasou koníčky),brblají a vezmou si nějakou hračku a oba dva dělají jak kdyby řešili velký problém. To byste museli vidět, to je tak krásné. Doufám, že jim ta spolupráce vydrží
A ten sterší je doma u mě. Je nemocný a nechodí do školky, tak už mám nervy na pochodu. Nechce spát, pořád chce ven a dělá naschvály.
Dáši, děkuji. Ono se tak rychle zvyká na to být doma
a kolik už jsem toho stihla a hlavně s malým…no paráda
malý je dněs obr mazlík
![]()
@Jeřabinky píše:
Baruško neblbni dyť si krásná![]()
film cokoli dobrýho, co už někdo viděl a líbilo se mu to
taky si budu užívat než půjdu do práce, vůbec see netěším, byla jsem se tam podívat s holkama v pondělí, hrály si tam mezi ostatníma dětma krásně, no ale jako že bych se chtěla vrátit, to teda ne, mám uplně husinu jak tam nechci![]()
![]()
s tím že je Baru kočka souhlas, a s tím tučně zvýrazněným ještě víc - přesně moje pocity…
@teredes taky krásně provokuješ a budu u midwife držet teda palce tak zas písni..
@Daša 2 no a Ty teda provokuješ jako nejvíc, že už nemusíš vůůbec nikdy ![]()
@Veryska81
to se Ti povedlo nejlííp, ještě že máš takové kamarádky našeptávalky vid
hned je zas mnohem lííp ![]()
Ahojky všichni pomuže mi někdo s tím jak mám poslat hlas pro dvojčátka
jsem tu uplně nová a nevím jak na to…moc děkuji
@nicolinda to je sice fakt, že už do práce nemusím, ale ty moje roky bys určitě nebrala
@andy75 to hlasování už je dávno ukončeno ![]()
Tak to Vám děkuji chtěla jsem nějak pomoc, mám také dvojčátka, tak mi to přišlo rozumné se přidat
Zdravím všechny jakpak to jde my dneska byly na očkování a ty ojee prasátka zase příbraly ilo doktor ale byl z holek nadšenej že vypdají koonečně dobře ají prej jen tršku zvětšené játra ale jinak ok všechno to uděláe testy pří dalším očoání tak snad to bude dobré no Lotka 9300g a83cm Etulka 10100g a 84 cm takže všechno je pořádku tentokrát dýchala lépe Tulinka takže si to vyměnily teeď jsme došly z venk bylo krásně dneska ![]()
s parací ám holkyy neřeknu nic jen že se ě tam taky chtít nebude a s tou dietou ja neržím dietu jen cvičím a zapoměla jse se najest spíše nebyl čas
no a zítra valíme k babččce na hdy a pak jde ady švagr zavádět ta ještě u nás na hdy n celej vejkend budemm hodovat tak pěknej den zbyytek stavím se tu večer a ítám všechny nové i ty coo píší jen tak za čas ![]()
@andy75 i tak je to moc hezké
já si tehdy taky myslela, že se ještě hlasuje a už jsem tady zůstala ![]()
Baruš, holky mají nádherné míry a váhy a vidíš, je moc dobře, že i dr. se líbily a má z vás radost
![]()
já jsem taky šla dopo s prckem ven, teplotu neměl, jen z toho nosu mu fest teče a pokašlává, ale neodolala jsem tomu dnešnímu počasí
Byli jsme asi jen hoďku venku.
Nicol, no ještě že tě mám, ty šeptalko ![]()
@andy75 klidně sem občas napiš - a jak staré máš dvojčátka - holčičky, kluky nebo pár ![]()
@Barunka maminka hody… se máááááááš ![]()
@Veryska81 jo jo jo ![]()
Tak Zoe je na světě. Porod v pohodě, narodila se do vody, ma 3.62kg a nic vic nevím
@teredes GRATULACÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, TEREDES TY HOLKO ŠIKOVNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! mám hroznou radost!!
a já včera psala že se těším až sem napíšeš jméno holčičky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat