Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Baru, ať jsou babulky, co nejdříve fit
Je fajn, že i když nemáš tolik času, že napíšeš i tak ![]()
N už jsme zase dma je tu jak po bombě ale fakt nemám ha to abych dneska uklízela jako
@Barunka maminka jasnačka, na úklid prd, nebo zapoj mlaďase
ale to se jim moc nechce vid, prostě chlapi…
Barunko moc drzime pesti at vymena dopadne na jednicku. Na uklid prd, on bordel nikdy neutece, vis… Mas toho fakt nad hlavu, tak se drzte kocky.
@Barunka maminka ty jsou krásný a růůůůůžovýýýýýýýý - já na ní taky děsně ulítávám a i ty sladký overálky, jsou to prostě frajerky nádhernýý ![]()
je suepr jaký mají ze židliček rozhled a Tobě ušetří trochu práce vid, židličky jsou fakt parádní ![]()
Ahojky Baruško
Dlouho jsem se nedostala na net a ani uz na FCB nejsem abych se na Vas holky podivala.. Baruško uz tem nasim cacorkam bude v unoru 2 roky, srasne to leti vit? Ale co koukam na fotecky, jsou naprosto uzasne, proste k uazleni.. Doufam ze i ty se mas dobre.. Posiláme s Kačenkou moc velkéé
a myslíme na vas
Moc děkujeme jojo růžová to je moje no až ja budu mít tho Zachariáška tak nevím bude muset mít novej šatník pře růžové je naprosto všechno no
hihi
Ahoji japak see máte s Kačenkou jojo letí to děsně včera jsme nad tím přemýšlela je to děs jak to letí děujee mo my kačence taky posíláe
Barunko zidle jsou suprovy
, to se bude holkam zase lepe koukat na svet. Holky ti jsou tak podobny
a vubec se nemuzu vynadivat na ta jejich krasna kukadla.
Baru, židličky jsou naprosto perfektní
a hlavně je vidět na babulkách, jak jsou spokojené, no paráda
Je to pro ně super změna
a jak je Lotyškovi, je to lepší?
Ahoj holky, Baru holky jsou parádní. moc jim to sluší.. Ale pěkně rostou, už to nejsou takový ty miminečka, že? Už to začínají být hezké slečny. Židličky jsou krásný, taky bych si vybrala růžovou. ![]()
A jak se jim daří kočenkám? A co ty? Už plánujete Zacharyáška?
Terde, dodatečně gratuluji k miminečku a ostatní zdravím moc holky.
Tak máme po výměně PEGU ráno v 7 jsme nastoupily a o půl 7 veer dojel domů no děs tak rchle vkoupáno se snad ještě ani neměla mazec ale jinak n máme crp vyšší ale prej t není nic vážneho prej se uvidí ale jinak všechno ok no
ahjiky caty nene zachariášek se konat nebude mám toho plno s babulkama jak rostou je to ím dál horší a náronější takže miminko nebude a co vy jak se máte
To je fajn, jak jste to zvladly, jste sikulky. Malému zas roste další trs zubu, tak máme noci plně vasne. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat