Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Barunka maminka zas ten Jelimán, to je s Tebou taky sranda
a holky jsou zlatíčka šikovný, jak se snažííííí ![]()
Ale nemůžu si stěžovat vyvíjejí se nám, holky, dobře, kecá jim to čím dál víc a taky se perou, strkají, tahají, no nuda to není a nebude
![]()
@Jeřabinky to víš já jsem závislák Latté a jaký bylo… Nicolka u babičky.. parádička
jooo @Barunka maminka a pak to na mě někdo někde vytáhne vid ![]()
Barči Jelimán je fakt výstižnej. Baruš kolik ten tvůj Jelimán váží? vypadá silnokrutě dostat bych od něho nechtěla
a jsem ráda, že to holčičkám tak jde. Už se učíte podle těch kartiček povídat? no to si nedovedu představit vůbec, to musíš bejt na palici
A ted jsme sebou málem sekla t je tak když jím naposledy ve 2 jaj
@Jeřabinky s dvouma fakt nikdy nuda nebude, to máš pravdu, občas si říkám jakej tu byl klid, když jsme měli jen Martínka, ted se tu furt dohadujou, přetahujou, pošťuchujou a výjimčně si i kráááásně spolu povídají a hrajou… poslouchat ty jejich rozhovory kdy se jí Martík ptá a ona odpovídá, to fakt jako jihnu…
@nicolinda si chvíli užíváš coooo přeju ti to moc! holky nevíte nějakej pěknej film???
Nám teď bude babička hlídat holky 18měsíční poprvé přes noc. Tak nevím, jak to dopadne. Budu pracovat na vinobranní, potřebuju se sedřít jak kůň a zároveň vypustit z hlavy sviště mrňavý..
@Barunka maminka jako zas to s tím jídlem-dietou a ještě běháním moc nepřeháněj, holky Tě potřebujou jak moc víš nejlíp sama, ony si memůžou dovolit kolabující maminu, potřebuješ mít na ně pěkně sílu…
![]()
@Jeřabinky no tak já si budu užívat nonstop dokud nenastoupím do práce - pak mě teprve smích přejde…
a film záleží na co máš náladu.. romantika, nebo spíš srandičky…
Baruško neblbni dyť si krásná ![]()
film cokoli dobrýho, co už někdo viděl a líbilo se mu to ![]()
taky si budu užívat než půjdu do práce, vůbec see netěším, byla jsem se tam podívat s holkama v pondělí, hrály si tam mezi ostatníma dětma krásně, no ale jako že bych se chtěla vrátit, to teda ne, mám uplně husinu jak tam nechci
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat