Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19.9.12 23:29

Jeen se piš kažej prd :lol:

• načítám...
3754
19.9.12 23:29

@Barunka maminka zas ten Jelimán, to je s Tebou taky sranda :mrgreen: a holky jsou zlatíčka šikovný, jak se snažííííí :hug:

• načítám...
351
19.9.12 23:30

Ale nemůžu si stěžovat vyvíjejí se nám, holky, dobře, kecá jim to čím dál víc a taky se perou, strkají, tahají, no nuda to není a nebude :zed: :zed: :zed:

• načítám...
3754
19.9.12 23:31

@Jeřabinky to víš já jsem závislák Latté a jaký bylo… Nicolka u babičky.. parádička

jooo @Barunka maminka a pak to na mě někdo někde vytáhne vid :mrgreen:

• načítám...
19.9.12 23:32

Šak jistě hihi nico to náš ne

• načítám...
351
19.9.12 23:32

Barči Jelimán je fakt výstižnej. Baruš kolik ten tvůj Jelimán váží? vypadá silnokrutě dostat bych od něho nechtěla :lol: a jsem ráda, že to holčičkám tak jde. Už se učíte podle těch kartiček povídat? no to si nedovedu představit vůbec, to musíš bejt na palici

• načítám...
19.9.12 23:33

A ted jsme sebou málem sekla t je tak když jím naposledy ve 2 jaj

• načítám...
3754
19.9.12 23:33

@Jeřabinky s dvouma fakt nikdy nuda nebude, to máš pravdu, občas si říkám jakej tu byl klid, když jsme měli jen Martínka, ted se tu furt dohadujou, přetahujou, pošťuchujou a výjimčně si i kráááásně spolu povídají a hrajou… poslouchat ty jejich rozhovory kdy se jí Martík ptá a ona odpovídá, to fakt jako jihnu…

• načítám...
351
19.9.12 23:34

@nicolinda si chvíli užíváš coooo přeju ti to moc! holky nevíte nějakej pěknej film???

• načítám...
351
19.9.12 23:35

Baru tak se koukej nažrat jakooo!!!

• načítám...
351
19.9.12 23:36

Nám teď bude babička hlídat holky 18měsíční poprvé přes noc. Tak nevím, jak to dopadne. Budu pracovat na vinobranní, potřebuju se sedřít jak kůň a zároveň vypustit z hlavy sviště mrňavý..

• načítám...
19.9.12 23:37

Už se stalo

• načítám...
3754
19.9.12 23:38

@Barunka maminka jako zas to s tím jídlem-dietou a ještě běháním moc nepřeháněj, holky Tě potřebujou jak moc víš nejlíp sama, ony si memůžou dovolit kolabující maminu, potřebuješ mít na ně pěkně sílu… :hug: :kytka:

@Jeřabinky no tak já si budu užívat nonstop dokud nenastoupím do práce - pak mě teprve smích přejde…
a film záleží na co máš náladu.. romantika, nebo spíš srandičky…

• načítám...
351
19.9.12 23:40

Baruško neblbni dyť si krásná :srdce:

film cokoli dobrýho, co už někdo viděl a líbilo se mu to :-)

taky si budu užívat než půjdu do práce, vůbec see netěším, byla jsem se tam podívat s holkama v pondělí, hrály si tam mezi ostatníma dětma krásně, no ale jako že bych se chtěla vrátit, to teda ne, mám uplně husinu jak tam nechci :zed: :zed: :zed:

• načítám...
19.9.12 23:48

T nejsem ale děuji

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí