Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
poradíte jaké golfky? Chci si na jaře pořídit nové golfky ale nevím jaké, chtěla jsem Nuna Pepp 2011 ale převažují se když jen dáte tašku na rukojet
jiné jsem neměla vybrané tak nevím do kterých mám jít.Děkuji
Jak staré máš dítě? Téměř všechny golfky se převažují,pokud dáš tašku na rukojeť máš tam něco těžšího, třeba láhev s pitím..
Myšleno fakt na lehké golfky, ne na golfkosporťáky, ty jsou stabilnější, ale těžší..
My máme cybex ruby, ale ty jsou vhodné nejdřív od 2 let..Nejdou polohovat a nemají pevná záda..Ale jsou hodně lehké, snadno se s nimi manipuluje..Taška na rukojeti nevadí, ale musí tam být jen lehké věci.
Ahoj Nuna pepp ma moje kamaradka, jsou lehoucke a dobre skladne…ale mista v nich neni moc. Jeji male je rok a pul a je malinkata a kdyz spinka, tak je tam tip top. Jsou sice krasne,ale maji spousta nevyhod. Napr. to preklapeni, jakmile ji mala vyleze z kocarku, tak se ji tihou prebalovaci tasky prevazi.
My mame Multiway od Chicca a jsem spokojena. Maji velke kolecka, dobre se s nima jezdi i v terenu. Myslim si,ze i na trhu jsou oblibene, vydim je hodne jezdit. Asi je to ti,ze jsou i za dobrou cenu.
Ahoj Nuna pepp ma moje kamaradka, jsou lehoucke a dobre skladne…ale mista v nich neni moc. Jeji male je rok a pul a je malinkata a kdyz spinka, tak je tam tip top. Jsou sice krasne,ale maji spousta nevyhod. Napr. to preklapeni, jakmile ji mala vyleze z kocarku, tak se ji tihou prebalovaci tasky prevazi.
My mame Multiway od Chicca a jsem spokojena. Maji velke kolecka, dobre se s nima jezdi i v terenu. Myslim si,ze i na trhu jsou oblibene, vidim je hodne jezdit. Asi je to ti,ze jsou i za dobrou cenu.
Ja doporucuji Maclaren. Absolutne nerozbitny, lehce slozitelny, lehky… Ja ho na maleho pouzivala od 6 mesicu a od te doby jsem uz nechtela velky kocar:)
Maclarany jsou rozhodně super. Pak mám také dobrou zkušenost s Jane Sonic. Záleží, co od golfek očekáváš. Jízdu v terénu, nebo spíš po obchodech? Máš spíš malé nebo velké děcko? Spí ti v kočárku? Chceš ho mít i čelem k sobě? Atp…
Já mám PP Pliko a nepřevažuje se mi. Jsem s ním celkem spokojená, jsou dlouhé, prostorné, ale příště bych volila něco se spojenou rukojetí…
taky se přidávám ke Cybex Callisto. Jednoduchý kolečka, polohování až do úplného lehu (nebála bych se do nich dát malé nesedící dítě), spojená rukojeť, odpružený kolečka a fakt mega stříška.
Ahojky Ja jsem teda naprosto spokojena s Chico multiway…snadno ovladatelny,anadno slozitelny,nemela jsem problem ani v terenu…a sousedka si nemuze vynachvalit Maclaren.
a taky bych si rozmyslela, jestli požaduješ po goláčích skládání do „deštníku“ nebo na placku.
nunna pepp mame doma, vozim v nem mimino a moc radi jsou v nem i kluci, super skladne
Tak my koupili Cybex callisto, vyhovuje mi ta spojená rukojeť a perfektní ovladatelnost, kolečka jsou odpružená, zvládnou i slabší terén, takže za mě ![]()
záoleží na stáří dítěte. a na tom, jak - na co - je budeš využívat..
já jsem se cybex callisto nadmíru spokojená,a pro starší mám už připravené ruby..
s chicco jsem naopak nebyla, ale asi jsem náročná ![]()
měla jsem i Quinny zapp, ..
a líbí se mi spousta dalších..
překlápění je dost častý jev u golfek. ale záleží, jak těžká taška je na rukojeti..
ja mam magic od espira,jsem moc spokojena..ma mensi kosik,ale da se na to zvyknout,jinak do mesta,kavaren,obchodu idealni,do terenu pouzivam klasicky sportak.