Prosím jaké golfky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
22.10.11 11:33

Za mě inglesina zippy,fakt super golfky,mají pevná záda,polohování skoro do lehu a hlavně velká kolečka,takže i jízda v terénu je v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
23.10.11 13:01

Ahoj, já mám Inglesinu Zippy Free. A jsem maximálně spokojená. :palec: V době co jsem si pořídila Inglesinu, jsem sporťák prodala, protože už nebyl potřeba. Pro druhé asi nebudu kupovat kočárek, ale odvozím ho v Inglesiě, jen ještě nevím, zda dokoupím hlubokou korbičku, nebo dám jen vložnou tašku.. :think: Každopádně další kočárek kupovat rozhodně nebudu. :palec: Za mě Inglesina Zippy Free :dance: :palec:

Mimochodem dá se koupit na aukru, mimiaukci nebo mimibazaru (prostě z druhé ruky) podstatně levněji, něž je cana nového. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.10.11 13:07

Kukni sem mozno ta to inspiruje:

https://www.emimino.cz/…olfky-84431/

Totiz ja som zalozila velmi podobnu temu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.10.11 19:10

mám 8měsíčního chlapečka tak jsem myslela že bych na jaře něco pořídila

Jana206 píše:
Jak staré máš dítě? Téměř všechny golfky se převažují,pokud dáš tašku na rukojeť máš tam něco těžšího, třeba láhev s pitím..
Myšleno fakt na lehké golfky, ne na golfkosporťáky, ty jsou stabilnější, ale těžší..My máme cybex ruby, ale ty jsou vhodné nejdřív od 2 let..Nejdou polohovat a nemají pevná záda..Ale jsou hodně lehké, snadno se s nimi manipuluje..Taška na rukojeti nevadí, ale musí tam být jen lehké věci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.10.11 19:15

jinak všem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.11 19:55

Jandulko, já můžu doporučit zmiňované cybex callisto. vozí se bezvadně, mají spojenou rukojeť odpružená kola (trochu), unesu je se svým buřtíkem (9kg nahý) a nákladem v košíku úplně v pohodě do schodů, a s klasickou taškou se nepřevažují. skládají se jako golfky, do deštníku. na ročáka OK, i dřív, já používám od 5m, kdy jsem zrušila vložnou tašku..

v nuně jsem měla Martínka v září a byl tam tak hrozně natlásknutý, ani se nehnul. v CC se v pohodě otočí na bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.10.11 20:13

Natašo, jdou úplně do lehu? A jak ve sněhu? Ne, že bych si mohla dovolit o nich uvažovat, ale byla by to hezká představa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.10.11 20:35

kamaradka ma cybex a je s nim spokojena tak uvidime asi taky u neho skoncim,

Nataša píše:
Jandulko, já můžu doporučit zmiňované cybex callisto. vozí se bezvadně, mají spojenou rukojeť odpružená kola (trochu), unesu je se svým buřtíkem (9kg nahý) a nákladem v košíku úplně v pohodě do schodů, a s klasickou taškou se nepřevažují. skládají se jako golfky, do deštníku. na ročáka OK, i dřív, já používám od 5m, kdy jsem zrušila vložnou tašku..v nuně jsem měla Martínka v září a byl tam tak hrozně natlásknutý, ani se nehnul. v CC se v pohodě otočí na bříško..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.10.11 20:39

jen nevim ty kolecka jezdi se s nima dobre? me prijou male je to asi spis zvyk jak mám tedkon sportak:-)))

jandulka22 píše:
kamaradka ma cybex a je s nim spokojena tak uvidime asi taky u neho skoncim,
Nataša píše:
Jandulko, já můžu doporučit zmiňované cybex callisto. vozí se bezvadně, mají spojenou rukojeť odpružená kola (trochu), unesu je se svým buřtíkem (9kg nahý) a nákladem v košíku úplně v pohodě do schodů, a s klasickou taškou se nepřevažují. skládají se jako golfky, do deštníku. na ročáka OK, i dřív, já používám od 5m, kdy jsem zrušila vložnou tašku..v nuně jsem měla Martínka v září a byl tam tak hrozně natlásknutý, ani se nehnul. v CC se v pohodě otočí na bříško..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.11 22:06

malá jsou, jsou to pořád golfky..
ale jezdí se mi s tím úžasně. vozila jsem v tom Martina od narození ve vložné tašce, u nás je jedna hodně kamenná spojka mezi cestama a v pohodě ji projede,

jediné, co je horší, je couvání - kočár má automatické přibržďování, takže se kočár brzdí, když couváš..

jezdila jsem i s klasikou, s dvojitými koly a tohle jezdí fakt líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.10.11 22:17

Holky mohla bych prosím taky poprosit o radu :hug:
Potřebovala by jsem koupit sporťák-moje požadavky by byly: lehkej,přední aretovací kolečka,spojená rukojeť a cena tak maximálně do 6000kč-nevěděly byste o něčem prosím
když bude z bazaru tak to nevadí, sama budu prodávat trojkombinaci-ve sporťáku máme málo místa :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.11 22:37

hromnice

pokud bych chtěla nenafukovací kola, tak lehoučký a prostorný je JAné nomad. za tu cenu by se mohl dát sehnat z druhé ruky. měla ho kamarádka a je fakt neuvěřitelně lehký na to, jak je prostorný a bytelný.. ale není do terénu (tím myslím velkého terénu).

s nafukovacími koly je to horší,.. líbí se mi easywalker Qtro, ale cenou si nejsem jistá (z druhé ruky), je prpstorný, lehký, terénní, do lehu,..

ps.co je „lehký“? 10kg? 12kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.10.11 22:44

děkuji za rady :lol:

Nataša píše:
malá jsou, jsou to pořád golfky..
ale jezdí se mi s tím úžasně. vozila jsem v tom Martina od narození ve vložné tašce, u nás je jedna hodně kamenná spojka mezi cestama a v pohodě ji projede,

jediné, co je horší, je couvání - kočár má automatické přibržďování, takže se kočár brzdí, když couváš..

jezdila jsem i s klasikou, s dvojitými koly a tohle jezdí fakt líp..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.10.11 22:46

Natašo s těma kolama-u té trojkombinace mám nafukovací a docela velká tak mně štve, že ten sporťák je na nic :-(
jinak by se jednalo o kočár spíše do města-bydlíme v Praze
hrozně moc se my líbíi Quinny Speedy :dance: ale bojím se u toho jedné věci-je trojkolka a já právě vůbec s trojkolkama zkušenosti nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.10.11 22:48

a Natašo-lehký, do těch 10kg určitě.nemáme výtah, takže tahám skoro denně do 3. patra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí