Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Za mě inglesina zippy,fakt super golfky,mají pevná záda,polohování skoro do lehu a hlavně velká kolečka,takže i jízda v terénu je v poho
Ahoj, já mám Inglesinu Zippy Free. A jsem maximálně spokojená.
V době co jsem si pořídila Inglesinu, jsem sporťák prodala, protože už nebyl potřeba. Pro druhé asi nebudu kupovat kočárek, ale odvozím ho v Inglesiě, jen ještě nevím, zda dokoupím hlubokou korbičku, nebo dám jen vložnou tašku..
Každopádně další kočárek kupovat rozhodně nebudu.
Za mě Inglesina Zippy Free
![]()
Mimochodem dá se koupit na aukru, mimiaukci nebo mimibazaru (prostě z druhé ruky) podstatně levněji, něž je cana nového. ![]()
Kukni sem mozno ta to inspiruje:
https://www.emimino.cz/…olfky-84431/
Totiz ja som zalozila velmi podobnu temu ![]()
mám 8měsíčního chlapečka tak jsem myslela že bych na jaře něco pořídila
Jana206 píše:
Jak staré máš dítě? Téměř všechny golfky se převažují,pokud dáš tašku na rukojeť máš tam něco těžšího, třeba láhev s pitím..
Myšleno fakt na lehké golfky, ne na golfkosporťáky, ty jsou stabilnější, ale těžší..My máme cybex ruby, ale ty jsou vhodné nejdřív od 2 let..Nejdou polohovat a nemají pevná záda..Ale jsou hodně lehké, snadno se s nimi manipuluje..Taška na rukojeti nevadí, ale musí tam být jen lehké věci.
Jandulko, já můžu doporučit zmiňované cybex callisto. vozí se bezvadně, mají spojenou rukojeť odpružená kola (trochu), unesu je se svým buřtíkem (9kg nahý) a nákladem v košíku úplně v pohodě do schodů, a s klasickou taškou se nepřevažují. skládají se jako golfky, do deštníku. na ročáka OK, i dřív, já používám od 5m, kdy jsem zrušila vložnou tašku..
v nuně jsem měla Martínka v září a byl tam tak hrozně natlásknutý, ani se nehnul. v CC se v pohodě otočí na bříško..
Natašo, jdou úplně do lehu? A jak ve sněhu? Ne, že bych si mohla dovolit o nich uvažovat, ale byla by to hezká představa ![]()
kamaradka ma cybex a je s nim spokojena tak uvidime asi taky u neho skoncim,
Nataša píše:
Jandulko, já můžu doporučit zmiňované cybex callisto. vozí se bezvadně, mají spojenou rukojeť odpružená kola (trochu), unesu je se svým buřtíkem (9kg nahý) a nákladem v košíku úplně v pohodě do schodů, a s klasickou taškou se nepřevažují. skládají se jako golfky, do deštníku. na ročáka OK, i dřív, já používám od 5m, kdy jsem zrušila vložnou tašku..v nuně jsem měla Martínka v září a byl tam tak hrozně natlásknutý, ani se nehnul. v CC se v pohodě otočí na bříško..
jen nevim ty kolecka jezdi se s nima dobre? me prijou male je to asi spis zvyk jak mám tedkon sportak:-)))
jandulka22 píše:
kamaradka ma cybex a je s nim spokojena tak uvidime asi taky u neho skoncim,Nataša píše:
Jandulko, já můžu doporučit zmiňované cybex callisto. vozí se bezvadně, mají spojenou rukojeť odpružená kola (trochu), unesu je se svým buřtíkem (9kg nahý) a nákladem v košíku úplně v pohodě do schodů, a s klasickou taškou se nepřevažují. skládají se jako golfky, do deštníku. na ročáka OK, i dřív, já používám od 5m, kdy jsem zrušila vložnou tašku..v nuně jsem měla Martínka v září a byl tam tak hrozně natlásknutý, ani se nehnul. v CC se v pohodě otočí na bříško..
malá jsou, jsou to pořád golfky..
ale jezdí se mi s tím úžasně. vozila jsem v tom Martina od narození ve vložné tašce, u nás je jedna hodně kamenná spojka mezi cestama a v pohodě ji projede,
jediné, co je horší, je couvání - kočár má automatické přibržďování, takže se kočár brzdí, když couváš..
jezdila jsem i s klasikou, s dvojitými koly a tohle jezdí fakt líp..
Holky mohla bych prosím taky poprosit o radu ![]()
Potřebovala by jsem koupit sporťák-moje požadavky by byly: lehkej,přední aretovací kolečka,spojená rukojeť a cena tak maximálně do 6000kč-nevěděly byste o něčem prosím
když bude z bazaru tak to nevadí, sama budu prodávat trojkombinaci-ve sporťáku máme málo místa ![]()
pokud bych chtěla nenafukovací kola, tak lehoučký a prostorný je JAné nomad. za tu cenu by se mohl dát sehnat z druhé ruky. měla ho kamarádka a je fakt neuvěřitelně lehký na to, jak je prostorný a bytelný.. ale není do terénu (tím myslím velkého terénu).
s nafukovacími koly je to horší,.. líbí se mi easywalker Qtro, ale cenou si nejsem jistá (z druhé ruky), je prpstorný, lehký, terénní, do lehu,..
ps.co je „lehký“? 10kg? 12kg?
děkuji za rady ![]()
Nataša píše:
malá jsou, jsou to pořád golfky..
ale jezdí se mi s tím úžasně. vozila jsem v tom Martina od narození ve vložné tašce, u nás je jedna hodně kamenná spojka mezi cestama a v pohodě ji projede,jediné, co je horší, je couvání - kočár má automatické přibržďování, takže se kočár brzdí, když couváš..
jezdila jsem i s klasikou, s dvojitými koly a tohle jezdí fakt líp..
Natašo s těma kolama-u té trojkombinace mám nafukovací a docela velká tak mně štve, že ten sporťák je na nic ![]()
jinak by se jednalo o kočár spíše do města-bydlíme v Praze
hrozně moc se my líbíi Quinny Speedy
ale bojím se u toho jedné věci-je trojkolka a já právě vůbec s trojkolkama zkušenosti nemám ![]()
a Natašo-lehký, do těch 10kg určitě.nemáme výtah, takže tahám skoro denně do 3. patra ![]()