Prosím jaké golfky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
27.2.12 23:16

Pierre Cardin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 23:25
jandulka22 píše:
Praha píše: Více

ja sice Ph nejsem, ale mám to na smíchov cca 30minutek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 23:27
eldarka píše:
Pierre Cardin

myslíč jako oblečení :jazyk: či co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 23:34
m311 píše:
Ahoj, já mám Inglesinu Zippy Free. A jsem maximálně spokojená. :palec: V době co jsem si pořídila Inglesinu, jsem sporťák prodala, protože už nebyl potřeba. Pro druhé asi nebudu kupovat kočárek, ale odvozím ho v Inglesiě, jen ještě nevím, zda dokoupím hlubokou korbičku, nebo dám jen vložnou tašku.. :think: Každopádně další kočárek kupovat rozhodně nebudu. :palec: Za mě Inglesina Zippy Free :dance: :palec:Mimochodem dá se koupit na aukru, mimiaukci nebo mimibazaru (prostě z druhé ruky) podstatně levněji, něž je cana nového. :-)

vypadaj moc dobře a jak je to veliký a kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 23:41
Hromnice píše:
Holky mohla bych prosím taky poprosit o radu :hug:
Potřebovala by jsem koupit sporťák-moje požadavky by byly: lehkej,přední aretovací kolečka,spojená rukojeť a cena tak maximálně do 6000kč-nevěděly byste o něčem prosím
když bude z bazaru tak to nevadí, sama budu prodávat trojkombinaci-ve sporťáku máme málo místa :cry:

za mě jedině speedy, od kamarádek sem jich zkoušela hodně a svého speedyho doslova miluju, trochu sem si ho vylepšila, takže je ted téměř dokonalý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 23:53
Sušinka píše: :srdce: :srdce: :srdce:

super fotky, a co sluníčko? stačí na něj ta stříška? jde mi hlavně o to sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.2.12 00:26
pampeliska33 píše:
Natašo a co ten zapp, zkoušela si i jeho do sněhu? viděla sem sním video a vypadal moc slibně :-) i to polohování,ale co ta stříška?! jak tam svítí sluníčko? slunečník už nechci ani vidět :( mi stačilo minulé léto :((((Příspěvek upraven 27.02.12 v 23:28

stříška u zappa xtra je dobrá, vylepšená, je tam kšilt.
rozhodně lepší, jak speedi, jeho stříška je spíš výsměch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 00:28
Nataša píše:
pampeliska33 píše:
Natašo a co ten zapp, zkoušela si i jeho do sněhu? viděla sem sním video a vypadal moc slibně :-) i to polohování,ale co ta stříška?! jak tam svítí sluníčko? slunečník už nechci ani vidět :( mi stačilo minulé léto :((((Příspěvek upraven 27.02.12 v 23:28
jj já si ji nechala upravit, nechala sem si našít kšilt, takže ta upravená stačí? ono podle mě je nejlepší uplně ta co jde až dolů, ale to má malokterý :(
stříška u zappa xtra je dobrá, vylepšená, je tam kšilt.
rozhodně lepší, jak speedi, jeho stříška je spíš výsměch :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
28.2.12 09:01

stříška u zappa je dobrá. Jako není to žádný zázrak. U cybexu nám jde stáhnout víc., ale stačí to. My jsme s ním jezdili jenom v uplném lehu a na malou po vytažení te sluneční clony nesvítilo. V sedu to bude ještě lepší :lol:
V bazárku mám fotku, jak to vypadá když je ta clona vytažená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.2.12 09:47

no, já mám na speediho jen clonku. ale kritické období, kterým je podle mého věk 6-9m, jsme stejně projezdili s jiným kočárkem. a teď už je boudička akorát odkládací prostor :D

Callisto má střechu opravdu luxusní,
zapp Xtra slušnou.

já mám callisto 09, které mělo ještě jen kšilt a nepřeklopnou boudu (takže vlastně jako zapp xtra) a i tak mi to letos v létě bohatě stačilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.2.12 09:59
:-) né, kočárek, golfák, je hezký, mám ho …
pampeliska33 píše:
eldarka píše:
Pierre Cardin
myslíč jako oblečení :jazyk: či co?!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 23:14
veverik píše:
stříška u zappa je dobrá. Jako není to žádný zázrak. U cybexu nám jde stáhnout víc., ale stačí to. My jsme s ním jezdili jenom v uplném lehu a na malou po vytažení te sluneční clony nesvítilo. V sedu to bude ještě lepší :lol:

děkuju dneska sem si u kamaradky ten zapp extra osahal jako polohovani super striska bomba az sem zasla nechapu proc tak neni i u speedyho :( ale to rizeni to sem sla do kolen, takova strasoritka :( tim asi 2km neujedu po horsi ceste, v nasem meste zrovna neni nadherna silnice a chodniky to je fakt tak do auta zoo a hlavne kramy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
29.2.12 09:09

pampelisko, no to asi ne. Ten zapp je fakt jenom na hezké cesty. I když my jsme s ním absolvovali kostky v Krumlově, ale ideální to nebylo.
A ty „vachrlaté“ rukojeti má každý zapp. Myslela jsem si, že máme nějaký vadný, tak jsem šla do obchodu vyzkoušet i jiné a měli to taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.2.12 12:55
pampeliska33 píše:
veverik píše:
děkuju dneska sem si u kamaradky ten zapp extra osahal jako polohovani super striska bomba az sem zasla nechapu proc tak neni i u speedyho :( ale to rizeni to sem sla do kolen, takova strasoritka :( tim asi 2km neujedu po horsi ceste, v nasem meste zrovna neni nadherna silnice a chodniky to je fakt tak do auta zoo a hlavne kramy :(

já nevím, možná jde o zvyk, já s ním taky projela hodně.

ale ve srovnání se cybexem callisto prostě neobstál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 11:42
Nataša píše:
pampeliska33 píše:
veverik píše:
děkuju dneska sem si u kamaradky ten zapp extra osahal jako polohovani super striska bomba az sem zasla nechapu proc tak neni i u speedyho :( ale to rizeni to sem sla do kolen, takova strasoritka :( tim asi 2km neujedu po horsi ceste, v nasem meste zrovna neni nadherna silnice a chodniky to je fakt tak do auta zoo a hlavne kramy :(

já nevím, možná jde o zvyk, já s ním taky projela hodně.

ale ve srovnání se cybexem callisto prostě neobstál :)

a co ten quinny senzz? vypada jak jelspi zapp co se tyce konstrukce a kolecek a rukojeti do terenu .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí