Prosím jaké golfky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2531
27.10.11 22:36

Nene,až vzdálenější Praha 9,Újezd nad Lesy:-)Známí si dělaj legraci,že už jsme předměstí Kolína:-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 22:45

Prosim jaké golfky?!

Ahojky zdravím.
Prosím jaké jsou nej :arrow: golfky?Mám sporták quinny speedy, jsem sním na 100% :srdce: spokojená, navíc sem si ho nechala plně doladit ohledně polohovaní clony proti sluníčku atd…ale i přes to ře je velice lehoučký a snadno ovladatelný je už na mě těžký a rúbusný..malej mi uř vyrostl :dance: a ráda bych něco na jaro-léto. lehoučký jednou rukou ovladatelný, protože dítě mi chvíli půjde chvíli ne :roll: . takže bych něco ještě lehčího ale cenově dostupnýho!!!! líbili se mu bugaboo, ale za tu cenu dokonalý NEJSOU!!!!!!!! :|
Pak se mi líbili cenově i hlavně dizajnově NUNO, ale dost mi tam vadí ty PLASTOVÉ RACHTAJÍCÍ KOLEČKA. rači bych gumové nebo nafukovací, proto se mi líbí i quinny zapp 2012…ale za tu cenu že jde použít hlavně jen na nákupy se mi nelíbí :(((((((( :| :| :nevim:
Existujé vůbec nějaké lehoučké pohodlné pro malého, který je pro mě nejdůležitější(predstava ze by mel nekde skrouceny nohy grrr) s dobrou slunecni striskou a ne ze mi tam bude svitit slunicko jako tomu je u vetsina a aby projel vse nerikam ze musi na maximum,ale aby si umel poradit i s terenem,kdyby nahodou ovladatelny jednou rukou???? POMOC PROSIM PORADTE.
PREDEM DEKUJI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.2.12 22:48

podívej se na Cybex Callisto. Mají spojenou rukojeť, vodí se jednou rukou úplně výborně. Mají pěnový kolečka, úplně mega stříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.2.12 22:51

Baby jogger city mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.2.12 22:51

Taky to resim. Asi pujdu do quinny zapp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 23:06

Janichka a co to polohovani? nevadí ti? nám se moc líbí i manželovi, ale když slyšel to hloupé polohování tak to zatrhl…jako pohodlí malého je fakt na prvním místě..on v kočárku rád spí rád se vozí a když někde náhodou usne chci aby měl pohodlí, ale na druhou stranu chci pěkný kočárek ne moc obyčejný.
Martina1 ano uř sem na něj jukala a vypada moc pohodlně, ale je jasný že je to pak odvrácený na dizajnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 23:11
k.a.c.k.a.1 píše:
Baby jogger city mini.

ten vypadá moc dobře, ty sním máš zkušenost? je lehoučký? a ta stříška jde i dál než je na obrázku? a co brzda? jsem zvyklá na brzdu i přední, jo a co na ty nožičky? to je taky polohovatelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.2.12 23:16

pampeliška, teď nerozumím tomu o tom designu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.2.12 23:24

připojím se k napsanému, cybex callisto (sama mám speediho, callisto a ještě něco k tomu :mrgreen: ) - ten miluju. 8kg, spojená rukojeť, skládání klasické golfkové, polohování do skoro lehu - větší než speedi, úžasná střecha překlopná před dítě, UV 50+ materiál potahu, pojme i 3leté dítě co usne v obchoďáku..kolečka odpružená, nejsou klasicky golfková, nerachtají.

babyjogger city mini nebo mikro (ten je ještě lehčí..)

Quinny zapp pro mě není, má nízko rukojeti.. (měla jsem ho ale 2.5 roku :D) ale rozhodně toho projede dost a polohování není špatné, jen je to houpačka. ale některé děti jí milují, to jen nám to přijde divné.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 23:42
njn překlep už ani nevidím na klávesnici :roll: . sedím tady už hodiny a přemýšlím o golfkách :,(
MMartina1 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.2.12 23:49
pampeliska33 píše:
njn překlep už ani nevidím na klávesnici :roll: . sedím tady už hodiny a přemýšlím o golfkách :,(
MMartina1 píše:

ale tak jsem to nemyslela :lol: :lol:
Myslela jsem to tak, jakože jestli se ti nelíbí. Protože mě zrovna Calista přijdou tím svým vzhledem pěkný :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.2.12 23:51

ještě si holky hodně chváli Maclaren Techno XT. Ale osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 23:53
Nataša píše:
připojím se k napsanému, cybex callisto (sama mám speediho, callisto a ještě něco k tomu :mrgreen: ) - ten miluju. 8kg, spojená rukojeť, skládání klasické golfkové, polohování do skoro lehu - větší než speedi, úžasná střecha překlopná před dítě, UV 50+ materiál potahu, pojme i 3leté dítě co usne v obchoďáku..kolečka odpružená, nejsou klasicky golfková, nerachtají.

babyjogger city mini nebo mikro (ten je ještě lehčí..)

tak trošku se strácím..takže ten cybec co miluješ je vetší než speedy? uff mě speedy přijde veliký až až :mrgreen: . malej je droboučkej a roste do země :D . a ted po ubytování v nemocnici mi schudl na 9kg :( sice i povyrostl o 4cm, ale pořád má méně neř jiný dětičky..máme 14měsíců i korbičku u quinny jsme měli cca do 11měsíců :mrgreen: . malej zní nechtěl ven dost dlouho jen ležel a když se začal hýbat stejně nechtěl být moc ve sportáku. chvíli trvalo než si na něj zvykl, proto sem ho musela nechat upravit, vyšlo to levněji než koupit nový a navíc speedyho si nemůžu vynachválit a že ho v terénu moc nešetřím…ale ted jak malej chodí je mi už nepohodlný i když malému je pohodlný až moc, proto bych ráda menší ale chtěla bych si zachovat tu pohodlnost a jízdu.
myslíš tedy že když zvolím zapp že ohledně toho pohodlí je oka?jde mi hlavně o nohy záda a drncání abych malého nevydrncala :mrgreen:

Quinny zapp pro mě není, má nízko rukojeti.. (měla jsem ho ale 2.5 roku :D) ale rozhodně toho projede dost a polohování není špatné, jen je to houpačka. ale některé děti jí milují, to jen nám to přijde divné.. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 23:56
MMartina1 píše:
pampeliska33 píše:
MMartina1 píše:
:) to ne nemůžu říct že je oškliví to vůbec ne. spíš je prostě normální pěkný :)
spíš sem to myslela tak že o proti nuna nebo těm zappům jsou opravdu moc obyč, ale to tak bohužel bejvá :( komfort za vzhled a vzhled za komfort :(
ale tak jsem to nemyslela :lol: :lol:
Myslela jsem to tak, jakože jestli se ti nelíbí. Protože mě zrovna Calista přijdou tím svým vzhledem pěkný :lol: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 00:00
děkuju juknu na to
MMartina1 píše:
ještě si holky hodně chváli Maclaren Techno XT. Ale osobní zkušenost nemám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí