Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Čauky prosím o radu na nože už tak měsíc pozoruji tohle (fotka) je to bradavice? Máte to také někdo?
děkuji moc za reakce ![]()
Nevidím to dobře, ale bradavice na černé body, to jsou kořínky. Tam to nevidím
Tohle na bradavici nevypadá. Pokud se to objevilo nedávno, zajdi s tím na kožní.
Ahojky. Řekla bych, že to bude znaménko. Také se mi ještě stále objevují na těle nové přirustky
. Jestli to nemění barvu - není to začervenalé, podrážděné a na dotek to nebolí, tak si myslím, že to bude neškodné. ![]()
@Markeettaa píše:
Ahojky. Řekla bych, že to bude znaménko. Také se mi ještě stále objevují na těle nové přirustky. Jestli to nemění barvu - není to začervenalé, podrážděné a na dotek to nebolí, tak si myslím, že to bude neškodné.
Děkuji za odpověď 😁 také jsem si to myslela ![]()
Dobre rano, dceri (11) se objevilo na noze toto a ja nevim, jestli je to bradavice. Poradite prosim? Pripadne co pouzit, qby se odstranila? Děkuji
@alexxa píše:
Dobre rano, dceri (11) se objevilo na noze toto a ja nevim, jestli je to bradavice. Poradite prosim? Pripadne co pouzit, qby se odstranila? Děkuji
Fotky jsou rozostrene, ale vypada to na bradavici. Doporucuji Koloidum forte. Je v lekarnach bez predpisu za cca 100 Kc.
@Janča6 píše:
Fotky jsou rozostrene, ale vypada to na bradavici. Doporucuji Koloidum forte. Je v lekarnach bez predpisu za cca 100 Kc.
Dekuji za odpoved. Skusim pridat jeste priblizenou fotku.
@alexxa píše:
Dekuji za odpoved. Skusim pridat jeste priblizenou fotku.
Myslim, ze je to ona. Kupte to Kolodium a poctive mazte
Ja zrovna dolecila jednu obrovskou, musela jsem mazat 3 mesice. Ale lepsi, nez opakovane chodit na kozni na vypalovani nebo na chiru na vyriznuti, po kterem se mi stejne vratila. A vetsinou je pryc po mnohem kratsi dobe, nez jsou 3 mesice.
@Janča6 píše:
Myslim, ze je to ona. Kupte to Kolodium a poctive mazteJa zrovna dolecila jednu obrovskou, musela jsem mazat 3 mesice. Ale lepsi, nez opakovane chodit na kozni na vypalovani nebo na chiru na vyriznuti, po kterem se mi stejne vratila. A vetsinou je pryc po mnohem kratsi dobe, nez jsou 3 mesice.
Tak snad ji taky zabere. Oblecu se a mazu do lekarny. Diky moc ![]()
@Cleria píše:
Prosím, co myslíte?
Podle me ne. Ale nejsem lekar.