Tvrdá bulka v prsu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
28.6.21 17:05

Tvrdá bulka v prsu

Ahoj všem,

Je to už pár týdnů, co mi začalo ostré píchání do jednoho místa pravého prsa (vždy do stejného místa). Píchání bylo krátké, ale intenzivní. Teď už delší dobu píchání ustalo, avšak je to pár dní, co jsem si v tomto místě nahmatala tvrdou kulatou bulku. Bulka se nachází nalevo od bradavky, kousek od hrudní kosti, ale stále v prsu. Na dotek je bolestivá, ale po „rozmasirovani“ bolest jakoby zmizí. Když na prso nějakou dobu nesaham, opět bolest začne. Bulka je ve spodní vrstvě prsa, cítím ji až u žeber a je mírně pohyblivá (uhýbá při dotyku). Zítra jdu ke gynekologovi, ale mám strašné nervy a strach z výsledku😓. Co myslíte, že by to mohlo být? Máte někdo podobné zkušenosti? Je mi 23 let, nejsem těhotná, nekojim, antikoncepci již téměř 2 roky neberu.

Děkuji všem za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.6.21 18:43

Zdravím.🙋‍♀️ Uvidíš, co to bude po výsledcích ale může to být třeba cysta. Ty jsou časté a neškodné. Jak by řekl můj gynekolog - skoro běžná záležitost u žen. Dělají se co vím, tak nejčastěji v prsech a i na vaječnících, dokonce
v podpažní jamce. Ve většině případů zmizí, ty větší se vyoperovávají. Ale samy o sobě nejsou životu ohrožující. Strach je každopádně přirozený ale myslím si, že se není čeho bát. Bulka v prsu hned neznačí to nejhorší. Moje kamarádka si kdysi taky nahmatala bulku v prsu a bála se, že je to nádor ale nebyl, byla to cysta. Po nějaké době se vytratila. Vlastně mám dvě kamarádky, co si tímhle prošly. Všechno v pořádku. Dokonce jedné z nich doktorka řekla, že více podezřelé jsou ty bulky, které jsou tiché - nebolí, než-li ty, co bolí. Držím palce ať je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí