Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli jsem to pochopila, tak jsi měla exekuci (na plat?) a tu zaplatila a přeplatila, je to tak? Přeplatek ti třeba nevrátili proto, že máš ještě nějakou další exekuci na plat, nebo taky záleží, jestli jsi při této exekuci zaplatila skutečně vše (většinou exekutor si ještě dodatečně vyčísluje své náklady). Pokud jsi si jistá, že už nikomu nic nedlužíš, tak potom se zkus písemně obrátit na toho exekutora (či věřitele), proč ti částku nevrátili a požádej je o navrácení - uveď číslo účtu, atd.
Mám vše zaplacené měla jsem exekuci na plat a na učte, volala jsem jim před měsicem a řekli že musim písemně zažádat o přeplatem, to jsem udělala a řekli mi že do měsice to přijde což mělo být 12.7. to nic nepřislo tak jsem jim volala znova a řekli že to v pátek pošlou dnes opět nic nepřišlo znova jsem jim volala a tam mi řekli že žádnej příkaz k poslání na můj učet neni takže mám zavolat zítra až zjistí víc v účtarně. Přijde mi že se jen vykrucují a nic nepošlou
Dobrý den, měla bych jeden dotaz okolo exekuce mám problém s přeplatkem který mi stále nevrátili, není tu někdo kdo tomu rozumí?