Odtah vozidla

Anonymní
16.7.12 11:16

Odtah vozidla

Zakládám diskuzi, abych se poradila ohledně situace, co se stala asi před půl hodinkou.
Koukám z okna a najednou vidím, jak přijíždí auto odtahovky, vylezli z něj chápci a začali obhlížet naše auto. Tak jsem vykoukla a volám na ně, co se děje. A oni na mě:,, Odtáhneme vám auto,,, A víc nic, tak jsem čapla klíče od auta, od bytu a letím dolů, co to má znamenat. Chlapi mi řekli, že na konci ulice je značka, že se u nás bude čistit komunikace (abyste byli v obraze, bydlíme u parčíku, žádná hlavní silnice, jen vjezd a malé parkoviště pro tři auta). Jenže manžel je už týden na služebce, s autem nikdo nejel a o žádné značce tím pádem nevím. Tak mu říkám, tak já mám klíčky, auto si hned odvezu (neměli ho naložené, nic), no a on na mě, že v žádném případě. Tak jsem měla hned slzy v očích, prosila jsem ho, abych si mohla za auta vyndat kočárek a sedačku (nemáme kočárkárnu), tak ani to mi nedovolil. Řekl, že se jedině můžeme dohodnout tak, že mu dám 1000,– a on to nenaloží 8o 8o 8o Ale já ten litr neměla v hotovosti, takže se se mnou přestali bavit, auto naložili, já na to koukala s brekem a odvezli ho.
Ale co já teď? Nevím za prvé kam ho odvezli, což teda manžel zjistí, nemám jak se pro něj dostat, nemám kočárek, nemám autosedačku a doma čytřměsíční miminko. Dá se proti tomu nějak hájit? Nebo to je prostě normální přístup? Je mi z toho špatně od žaludku a jen brečím, ta neochota, jsem prostě v šoku. A nechápu, proč jsem si nesměla vyndat alespoň ten kočárek. Tak jsme doma bez jídla, bez ničeho a budu čekat, až navečer dorazí manžel ze služebky..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
16.7.12 11:21

Všechno je o lidech byli to pěkný debilové. Neporadim, ale drž se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
16.7.12 11:22

Zkusila bych zavolat na město

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
16.7.12 11:23

Hovada

Ti chlapi byli normální hovada! To, že ti nedovolili vyndat si kočárek považuju za pěknou sprosťárnu a stěžovala bych si na ně.
Jde ale o to, jestli ti to bude co platný, to už je jiná věc :,(
Hlavně aby vám to auto dali co nejdřív, abys mohla s mimčem ven, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
16.7.12 11:27

Mě to teda jako normální moc nepřijde, těch tisíc korun chtěl zaplatit jako že bys dostala doklad anebo do kapsy? to jsem moc nepochopila, moc se těchto věcech nevyznám. To že ti nechtěli dát ani kočárek je teda přinejmenším divný. Po předložení dokladů že je auto vaše by ti kočárek dát mohli. Měla jsi si vzít jméno toho chlapíka a název té odtahové firmy, stěžovala bych se na něj. Jinak zavolat na policii a oni ti řeknou kde auto je, popsat jim situaci a stěžovat si. Taky mám dojem že jsi měla štěstí na blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 11:29

Volala jsem na město, nebyl tam ale vedoucí, když jsem paní vylíčila situaci, ani nemohla uvěřit..no ale vzala si na mě telefon a prý mi zavolá, jak vedoucí dorazí.

@papavlinka33 do kapsy :roll:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
7369
16.7.12 11:30

No to jsou prasata!!! Opravdu to se neda nazvat jinak! Uplne te chapu, ja bych brecela a vztek by se mnou cloumal. Kam zavolat, asi bych zacala na vasem prislusnem mestskem urade, ale myslim ze to budou spis mozna technicke sluzby. A tam bych na ne jecela, jak pominuta!!! A doufam, ze se to nejak rychle vyresi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
16.7.12 11:35

HOVADA!!! Na fleku bych na něj volala policajty, ale pozdě bycha honit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
16.7.12 11:36

Mno, myslim, ze by to stalo i za oficialni stiznost / trestni oznameni. Zkus si to vygooglit az bude malicke spinkat.
Stalo by za to, poradit se s pravnikem, ale myslim, ze by ti dobre poradili i tady http://www.dfens-cz.com/
Zkus napsat primo autorovi, nam radil nekolikrat a vzdy dobre. Tyhle lidi bavi boj s blbosti, obzvlast policistu. Mozna, ze byste nemuseli platit ten odtah.
Drzim palce a posilam silu bojovat. Osobne bych to tak nenechala, abych spouste dalsich lidi usetrila nervy v budoucnu.
Koko*i, co kdybys s miminkem potrebovala k doktorovi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
16.7.12 11:39

Podle mě neměli právo ti auto odtáhnout a už vůbec ne zakázat vytáhnout si věci. Určitě chtěli úplatek. Myslím, že když nemáš u sebe peníze tak by ti měli napsat nějakou pokutu (něco jako policie, nebo třeba revizor), ale auto by ti měli určitě nechat. Zkus zjistit, kde by jsi auto měla mít a zavolat tam :cert:

Příspěvek upraven 16.07.12 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
16.7.12 11:41

Ja bych se s nima nebavila, nesedla do auta a odjela. Nalozeny ho preci nemeli, jak pises, takze co by zmohli? A kdyby po me chteli prachy, tak bych jim rekla, ze si to zrovna nahravam na diktafon (i kdyz by to tak nebylo), tak jestli porad jeste neco chce. Za vynucovani uplatku by to pekne schytal. Ale je fakt, ze v te situaci bych taky asi nejdriv stala jak oparena, jsou to fakt kreteni. Normalne bych si na ne stezovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 11:43

Tak mi volal pan vedoucí, je to tvrzení proti tvrzení, pánové konflikt popřeli. Takže mám smůlu. Já se z toho nevzpamatuju snad 8o 8o 8o
A říkám mu, to je jako normální, chtít po někom 750,– do kapsy? A on, no v dnešní době už asi ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 11:44

@Jandulanda vůbec jsem se nezmohla na nic :? :oops:

• Citovat
  • Upravit
4112
16.7.12 11:46
8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
16.7.12 11:48

Nemáš svědka? Neviděl to nějaký soused? Mi teda málem zaskočilo, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová