Mobilní telefon Sony Ericsson Live Walkman (WT19i) Black

2377
14.7.12 18:28

Nový mobilní telefon

Zdravím, chci si kupovat nový mobil na splátky nejspíš Sony Ericsson Live Walkman (WT19i) Black, máte zkušenost? Potřebovala bych poradit solidní internetový obchod který nabízí nákup na splátky prosím. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4316
14.7.12 18:56

@Mishell no obchod neporadím, ale řeknu jediné mobil.eu nikdy, jsou to podvodníci. Buď pošlou mobil vadný který nefunguje, nebo je v krabičce úplně jiný, nebo jede, ale záhy přestane fungovat. Mě přestal fungovat a po reklamaci mi ho poslali zpět, ale poleptaný uvnitř pod baterkou, nějakou látkou, neopravený s tím, že jsem si ho zničila sama. Ještě mají jiné názvy obchodu, jako muligan a další. Tak, bych zašla spíš někam do obchodu, mě stál telefon 4500,– a pak po měsíci další 5 000,– rozhodně by se vyplatilo koupit hned v normálním obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
14.7.12 19:48

Tak ja jsem kupovala mobil pres Kasa.cz a spokojenost. Urcite tam neprodavati mobily s cerneho dovozu. Doporucuji Ti podivat se na heureka.cz. Tam najdes recenze zbozi, obchodu, vseho;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
15.7.12 09:34

Nevíte jestli dává t-mobile telefony na splátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.7.12 07:59

Určitě nedává..leda k nějakému tarifu se slevou, případně s internetem do mobilu, který to dále slevní. Ale ano já vím, tak nabízel T-M pouze bílí a už nejsou skladem. Ovšem je možné že má někdo staré zásoby. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.7.12 08:16

No udělala jsem to jednodušeji, dala jsem do kupy peníze a koupila jsem si nový přes aukro :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová