Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, chci si kupovat nový mobil na splátky nejspíš Sony Ericsson Live Walkman (WT19i) Black, máte zkušenost? Potřebovala bych poradit solidní internetový obchod který nabízí nákup na splátky prosím. Děkuji
@Mishell no obchod neporadím, ale řeknu jediné mobil.eu nikdy, jsou to podvodníci. Buď pošlou mobil vadný který nefunguje, nebo je v krabičce úplně jiný, nebo jede, ale záhy přestane fungovat. Mě přestal fungovat a po reklamaci mi ho poslali zpět, ale poleptaný uvnitř pod baterkou, nějakou látkou, neopravený s tím, že jsem si ho zničila sama. Ještě mají jiné názvy obchodu, jako muligan a další. Tak, bych zašla spíš někam do obchodu, mě stál telefon 4500,– a pak po měsíci další 5 000,– rozhodně by se vyplatilo koupit hned v normálním obchodě.
Tak ja jsem kupovala mobil pres Kasa.cz a spokojenost. Urcite tam neprodavati mobily s cerneho dovozu. Doporucuji Ti podivat se na heureka.cz. Tam najdes recenze zbozi, obchodu, vseho;-)
Určitě nedává..leda k nějakému tarifu se slevou, případně s internetem do mobilu, který to dále slevní. Ale ano já vím, tak nabízel T-M pouze bílí a už nejsou skladem. Ovšem je možné že má někdo staré zásoby. ![]()
No udělala jsem to jednodušeji, dala jsem do kupy peníze a koupila jsem si nový přes aukro ![]()