Odtah vozidla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.7.12 11:50

@BellinkaX viděla to celé nějaká paní s dítětem, ale tu jsem tu nikdy neviděla.
Ještě mi bylo řečeno, že s nima jezdí auto městské policie, která řeší případné konflikty. Tak asi měli pánové svačinu, protože tady teda nidko nebyl.

• Citovat
  • Upravit
4466
16.7.12 11:51

8o a co by to udělali kdyby sis to auto prostě odemkla a vyndala tu sedačku a tak? Asi bych se jich moc neptala. Ale chápu, že jsi musela být jak zkamenělá :hug:

to sou fakt pitomci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

Anonymni, pokud s tim hodlas neco udelat a nenechat se umlcet „tvrzenim proti tvrzeni“, tak zabojuj a napis dfensovi. Uredni cinitele totiz spolehaji, ze spousta lidi nerada resi, chce se vyhnout papirovani apod. a tim my jim dovolujeme pachat na nas takovato zverstva. Protoze jinak, nez zverstvo to pojmenovat nejde. A jeste ti pan vedouci rekne, ze je asi normalni po nekom chtit uplatek. To uz chtelo nahravat prvni volani na mestsky urad. Skoda slov. Moc ti drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849

To aby fakt clovek chodil vsude se zapnutym diktafonem, aby pak mel neco v ruce, ale koho by to v takove situaci napadlo, ze? :zed:
Ale nejakyho svedka bys mozna mohla sehnat, i kdyby tam zrovna nebyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 11:53

@AniNevim děkuju, uvidím. Počkám, co na to manžel.

@Jandulanda to mě též napadlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6806
16.7.12 11:54

Tak to bych asi chtěla vědět, který policajt tam byl… když tam měl být. Nebo zkus na policajty zavolat a zeptat se, co máš dělat a jestli s nima fakt někdo jezdí (možná naivní rada, ale zkusila bych vše už z principu)…jej, já bych řádila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
16.7.12 11:56

Mimochodem, nejezdi nahodou policajti s kamerou? Pokud tam nebyli, tak nemuze existovat ani videozanam, coz je dukaz, ze ti z odtahovky kecaj. Ale jista si tim nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.7.12 11:57

No ty kráááso, nestačím se divit.Co vím, tak na odtah jezdí s odtahovkou i policie. No týý vole, jsem naštvaná za tebe, protože tohle je pěknej bordel. Podle mě neměli právo ti zakázat vyndat věci z auta. Já bych se teda asi neptala, nasedla bych a tradá s autem pryč, možná bych jim sprostě vynadala debilům;) (ale je pravda, že já jsem hodně od rány a s ničím se nemažu). Ale chápu tě, že jsi jen koukala a nevěřila a vůbec se ti nedivim.
Hele a co třeba zkusit zavolat tomu vedoucímu ještě jednou a dělat blba, že jsi to nepochopila(i když na to není nic k nepochopení) a nahrát si hovor???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
16.7.12 11:58

Asi je to blbost, tomu co ti tvrdil něco o tvrzení proti tvrzení, ale zavolala bych mu znova že máš svědka, že to viděla a slyšela sousedka z okna. Možná by se zalekl a šlo by se s ním dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.7.12 11:59

Rozhodně se nenech odradit, normálně jdi na policajty a dej tam trestní oznámení za to, že chtěli úplatek, na úřadě ti řekli, že to je normální a ať ti poradí co dál, že ti nedovolili vyndat věci atd..být to já tak si do toho auta sednu a bylo by vyřešeno…já bych se určitě nevzdala..klidně bych i v tom místě vyvěsila papírky, že hledám tu paní co to viděla :think: držim palce.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.7.12 12:00
@ivulk píše:
Rozhodně se nenech odradit, normálně jdi na policajty a dej tam trestní oznámení za to, že chtěli úplatek, na úřadě ti řekli, že to je normální a ať ti poradí co dál, že ti nedovolili vyndat věci atd..být to já tak si do toho auta sednu a bylo by vyřešeno…já bych se určitě nevzdala..klidně bych i v tom místě vyvěsila papírky, že hledám tu paní co to viděla :think: držim palce.!
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
16.7.12 12:03

No to teda koukám 8o 8o 8o 8o :cert: Je mi to moc líto za tebe!!! Jsou to hulváti slušně řečeno…Vůbec na to neměli právo, kdybys do toho auta skočila a odjela…co by mohli…ale to je kdyby…bohužel.
Nedej si to líbit, už z principu bych bojovala, drž se a dej vědět, jak to dopadlo :kytka: a neboj, ze šoku se dostaneš, když nejde o život…a co tě nezabije, to tě posílí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
16.7.12 12:08

Ahojky, to jsou parchanti… NO dovolili si na Tebe, prče tam oni byli sami - bez policie a Ty samotná ženská, takhle si zvyšovat ego je ubohost… Vlítla bych na policii i na město a normálně to tam vymlátila! To by čuměli!!! :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6836
16.7.12 12:22

Oni by měli před odtahem dělat fotky auta, aby byl vidět přestupek, popř. poškození auta(aby pak někdo nemohl říct, že mu ho omlátili),takže odtáhnout ho mohli, pokud se tam nesmělo stát. Na povolení vyndat si svoje věci bych se ale neptala, do toho jim nic není. Jo a ty peníze podle mýho chtěli za výjezd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
16.7.12 12:33

Uf… tak to bych byla taky svině a rozmázla to klidně v televizi. Takové Ovce by po tom skočily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová