Odtah vozidla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17095
17.7.12 02:25

Anonymní tak to byli fakt buzeranti, hlavně ty věci tě aspoň měli nechat vyndat. Chyba, že ses nechala zaskočit. Měla jsi okamžitě spustit křik na celou ulici, řvát o matce a tvých právech na svůj kočárek pro miminko, jaká je to šikana a buzerace a že si budeš na ně stěžovat ombudsmanovi pro lidská práva klidně až v Bruselu a ještě je dáš do Novy. A k tomu křičet „No lidi, vidíte to? Na bezbrannou matku si troufnou.“ A pořádně nahlas a ještě u toho hystericky vzlykat. Bys pak viděla, ještě by ti město poslalo omluvnej dopis :evil:

(To mi zas jednou hnul žlučí tenhle stát :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
17.7.12 11:49

@jazminka27
Týjo, tak nevím, jestli bych takový tyátr uhrála :lol: ale možná v danou chvíli :think:
nicméně mi nehnul žlučí stát, ale Ti kreténi od odtahovky… člověk nevěří, čeho jsou nějací zakomplexovaí deb.li schopní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
17.7.12 11:57

@BellinkaX Já to myslela trochu jinak, ale asi si nepochopila :mrgreen: na tyhle scény spoléhají jiní spoluobčané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
17.7.12 12:00

@jazminka27
Tož to jooo, koho mi to jenom připomíná? :lol: Bacha ať neuzavřou diskusi…
Nicméně jak sis jistě všimnula, tak tato taktika fakt zabírá, jen kdo na to má mít žaludek, že… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
17.7.12 12:06

@BellinkaX Proto jsem to napsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
17.7.12 12:13

@jazminka27
:palec:
Já už Tě málem podezírala, že jsi typ pavlačové štěkny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
27.7.12 12:11

Jak si tenkrat dopadla? znova jsem se na to ptala jak je to s tim odtahem chlapa z odtahovky a opravdu je to zdarma pokud jde o cisteni ulic a to auto musi dat bezplatn zpet proto pry pokud nekdo stoji na kanalu tak se to udela tak ze se auto jen zdvihne aby mohli ke kanalu a pak ho daj hned zpet aby neodtahovali a ma to byt i ve vyhlasce o pozemni komunikaci ze se to neplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.7.12 12:59

Tak jsem se dočetla že podle vyhlášky pokud majitel vozidla auto neodstraní v době kdy probíhají opravy, tak odtahová služba auto může odtáhnout. Pokud majitel přijde v době kdy auto ještě není naložené může majitel zaplacením 1000kč za výjezd odtahové služby zabránit odtažení vozidla.(odtahovka mu samozřejmě musí vystavit doklad o zaplaceni). U nás ve městě město najímá na odtah vozidel soukromou službu. Předpokládám že se cena liší a v každém městě je to jinak. Ale všeobecně ta věc o zaplacení výjezdu a neodtažení vozidla bude asi všude stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.7.12 13:02

Jo ještě jsem zapomněla že se to samozřejmě týká jen případů kdy je s dostatečným předstihem na místě(čištění, oprav) umístěna výzva(značka) s datem a časem kdy musí být vozidla odstraněna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová