Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní tak to byli fakt buzeranti, hlavně ty věci tě aspoň měli nechat vyndat. Chyba, že ses nechala zaskočit. Měla jsi okamžitě spustit křik na celou ulici, řvát o matce a tvých právech na svůj kočárek pro miminko, jaká je to šikana a buzerace a že si budeš na ně stěžovat ombudsmanovi pro lidská práva klidně až v Bruselu a ještě je dáš do Novy. A k tomu křičet „No lidi, vidíte to? Na bezbrannou matku si troufnou.“ A pořádně nahlas a ještě u toho hystericky vzlykat. Bys pak viděla, ještě by ti město poslalo omluvnej dopis ![]()
(To mi zas jednou hnul žlučí tenhle stát
)
@jazminka27
Týjo, tak nevím, jestli bych takový tyátr uhrála
ale možná v danou chvíli ![]()
nicméně mi nehnul žlučí stát, ale Ti kreténi od odtahovky… člověk nevěří, čeho jsou nějací zakomplexovaí deb.li schopní
@BellinkaX Já to myslela trochu jinak, ale asi si nepochopila
na tyhle scény spoléhají jiní spoluobčané ![]()
@jazminka27
Tož to jooo, koho mi to jenom připomíná?
Bacha ať neuzavřou diskusi…
Nicméně jak sis jistě všimnula, tak tato taktika fakt zabírá, jen kdo na to má mít žaludek, že… ![]()
@jazminka27
![]()
Já už Tě málem podezírala, že jsi typ pavlačové štěkny
![]()
Jak si tenkrat dopadla? znova jsem se na to ptala jak je to s tim odtahem chlapa z odtahovky a opravdu je to zdarma pokud jde o cisteni ulic a to auto musi dat bezplatn zpet proto pry pokud nekdo stoji na kanalu tak se to udela tak ze se auto jen zdvihne aby mohli ke kanalu a pak ho daj hned zpet aby neodtahovali a ma to byt i ve vyhlasce o pozemni komunikaci ze se to neplati
Tak jsem se dočetla že podle vyhlášky pokud majitel vozidla auto neodstraní v době kdy probíhají opravy, tak odtahová služba auto může odtáhnout. Pokud majitel přijde v době kdy auto ještě není naložené může majitel zaplacením 1000kč za výjezd odtahové služby zabránit odtažení vozidla.(odtahovka mu samozřejmě musí vystavit doklad o zaplaceni). U nás ve městě město najímá na odtah vozidel soukromou službu. Předpokládám že se cena liší a v každém městě je to jinak. Ale všeobecně ta věc o zaplacení výjezdu a neodtažení vozidla bude asi všude stejná.
Jo ještě jsem zapomněla že se to samozřejmě týká jen případů kdy je s dostatečným předstihem na místě(čištění, oprav) umístěna výzva(značka) s datem a časem kdy musí být vozidla odstraněna.