Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, objednala jsem si telefon od vodafonu a chtěla bych se zeptat někoho, kdo ted někdy taky takhle objednával, kdo mi telefon doručí? Zapoměla jsem, že mám celý týden v práci ranní a pokud tel. doručuje pošta, tak v pohodě. Ale firmy typu PPL apod. u nás jezdí vždy dopoledne, tak to by nebylo moc dobrý. Díky moc Marika
Od Vodafonu nám to šlo tuším poštou. Prvně určitě, jelikož se tak provalil dárek a pak myslím taky. PPL vozí T-mobile. Nebyla tam možnost volby? Nebo kdyby to vezla PPLka, tak ti to vezme i do práce.
Díky holky, tak jste mi udělaly radost…s poštou žádný problém nebude. Děkuju
Já si většinou u zásilek napíšu, že do jaké hodiny to chci doručit a nikdy s tím problém nebyl ![]()
Vodafone mi vozi posta, ale Vodafone tam pise telefon, na ktery posta vola a muzes si domluvit, kam ti ho doveze
Ahoj,
chtěla bych se zeptat za jak dlouho po objednání vám telefon přišel?
U nás je to takové komplikovanější. Objednávalo se to skrz nový tarif a samozřejmě s tím, že se nejdříve musí podepsat nová smlouva. Smlouva se odesílala v pátek, před deseti dny, dopoledne. Než to tam došlo, počítám raději úterý. Nový tarif už běží. Kolik času mají na vyřízení a zaslání toho telefonu? Hledám to všude jak ten blbec a nemůžu to najít.. Je to nějak zákonem ošetřeno?
Mám 5 let starý telefon a už mi z něj tečou nervy, tolik jsem se na nový telefon těšila a ono nic (minulý pátek byl svátek, takže to chápu, že se nemaká = nevyřizuje
)
U nás je to tak, že na jednoho člověka je napsáno několik čísel a ten jediný má právo měnit - podepisovat nové - smlouvy (ačkoli i všichni ostatní majitelé těch čísel dosáhli plnoletosti
).. Takže se právě čekalo, než „hlavní číslo“ podepíše smlouvu.. a protože tenhle člověk s námi nemohl na prodejnu jít muselo se to takhle blbě prodlužovat - vše zasílat poštou..
No, ale dnes dorazila sms, že telefon přijde zítra, tak snad.. Už se těším, jak na Vánoce
![]()
![]()