Čekání na domov důchodců

Anonymní
16.7.12 14:32

Čekání na domov důchodců

Ahoj, nevíte někdo prosím jak je dlouhé přibližně čekání na Domov důchodců, když už máme vyzvednutou žádost? Jen oběhat lékaře a vyplnit a odnést a poté čekat?
A máte někdo zkušenost nejlépe z Jihočeského kraje, nejlépe ještě z Budějovic s nějakou firmou která „rychle“ rekonstruuje byt? :)

Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
16.7.12 14:38

My jsme na domov důchodců nečekali vůbec…Máme totiž soukromý..
Jinak ve státních se čeká okolo roku, někdy i déle, záleží na odchodu nebo úmrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 14:40
@peggy.sl píše:
My jsme na domov důchodců nečekali vůbec…Máme totiž soukromý..
Jinak ve státních se čeká okolo roku, někdy i déle, záleží na odchodu nebo úmrtí.

Aha aha…

• Citovat
  • Upravit
8428
16.7.12 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo prosím jak je dlouhé přibližně čekání na Domov důchodců, když už máme vyzvednutou žádost? Jen oběhat lékaře a vyplnit a odnést a poté čekat?
A máte někdo zkušenost nejlépe z Jihočeského kraje, nejlépe ještě z Budějovic s nějakou firmou která „rychle“ rekonstruuje byt? :)Moc děkuji

Já mam babičku v ČB, ale napřed byla na LDN a pak ji vzali, když se místo uvolnilo přednostně skrz nemoc, jinak to tam trvá cca rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 14:45
@Sasanka30 píše:
Já mam babičku v ČB, ale napřed byla na LDN a pak ji vzali, když se místo uvolnilo přednostně skrz nemoc, jinak to tam trvá cca rok.

Hmmmmm, my mame žádost na Máj… teda budem dávat…

• Citovat
  • Upravit
Caty
16.7.12 14:46

No mě pobavila ta souvislost s domovem důchodců a hned na rekonstrukci bytu. To asi chcete někoho vyšoupnout z jeho bydlení a jít tam bydlet ne? Omlouvám se, prostě mi to tak hned napadlo, jakj e to napsané.

• Citovat
  • Upravit
7139
16.7.12 14:50

@Caty taky mě to hned trklo :D snad je to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 14:50
@Caty píše:
No mě pobavila ta souvislost s domovem důchodců a hned na rekonstrukci bytu. To asi chcete někoho vyšoupnout z jeho bydlení a jít tam bydlet ne? Omlouvám se, prostě mi to tak hned napadlo, jakj e to napsané.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 14:51
@Anonymní píše:
Hmmmmm, my mame žádost na Máj… teda budem dávat…

Babča je myslim na Dobré Vodě, pokud se nepletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Nejsem z JČ, u nás se na jakýkoliv DD čeká 4 a více let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit

Mě napadlo to samé :|

@Caty píše:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 14:57

Byt je můj… ale prababička (93let) už nechce žít sama. Praděda zemřel v 98.

• Citovat
  • Upravit
9022
16.7.12 16:08

Krásný věk.
My se v JČ (konkrétně Milevsko) nedočkali - žádost jsme podali, pak babička více onemocněla, takže byla v LDN. Už je to 3 roky a z DD se ani neozvali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 16:16

No doufám, že se to nějak vyřeší, protože jsme se u ní střídali celá rodina a nejde rekonstruovat byt, když zde bydlí, to se nedá. Taky by se asi měla líp mezi vstevníkama, než sama v bytě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 17:26

Předpokládám, že byt byl původně prababičky a teď by se vnučce hodil…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová