Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme na domov důchodců nečekali vůbec…Máme totiž soukromý..
Jinak ve státních se čeká okolo roku, někdy i déle, záleží na odchodu nebo úmrtí.
@peggy.sl píše:
My jsme na domov důchodců nečekali vůbec…Máme totiž soukromý..
Jinak ve státních se čeká okolo roku, někdy i déle, záleží na odchodu nebo úmrtí.
Aha aha…
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo prosím jak je dlouhé přibližně čekání na Domov důchodců, když už máme vyzvednutou žádost? Jen oběhat lékaře a vyplnit a odnést a poté čekat?
A máte někdo zkušenost nejlépe z Jihočeského kraje, nejlépe ještě z Budějovic s nějakou firmou která „rychle“ rekonstruuje byt?Moc děkuji
Já mam babičku v ČB, ale napřed byla na LDN a pak ji vzali, když se místo uvolnilo přednostně skrz nemoc, jinak to tam trvá cca rok.
@Sasanka30 píše:
Já mam babičku v ČB, ale napřed byla na LDN a pak ji vzali, když se místo uvolnilo přednostně skrz nemoc, jinak to tam trvá cca rok.
Hmmmmm, my mame žádost na Máj… teda budem dávat…
No mě pobavila ta souvislost s domovem důchodců a hned na rekonstrukci bytu. To asi chcete někoho vyšoupnout z jeho bydlení a jít tam bydlet ne? Omlouvám se, prostě mi to tak hned napadlo, jakj e to napsané.
@Caty píše:
No mě pobavila ta souvislost s domovem důchodců a hned na rekonstrukci bytu. To asi chcete někoho vyšoupnout z jeho bydlení a jít tam bydlet ne? Omlouvám se, prostě mi to tak hned napadlo, jakj e to napsané.
@Anonymní píše:
Hmmmmm, my mame žádost na Máj… teda budem dávat…
Babča je myslim na Dobré Vodě, pokud se nepletu…
Mě napadlo to samé ![]()
@Caty píše:
Byt je můj… ale prababička (93let) už nechce žít sama. Praděda zemřel v 98.
Krásný věk.
My se v JČ (konkrétně Milevsko) nedočkali - žádost jsme podali, pak babička více onemocněla, takže byla v LDN. Už je to 3 roky a z DD se ani neozvali…
No doufám, že se to nějak vyřeší, protože jsme se u ní střídali celá rodina a nejde rekonstruovat byt, když zde bydlí, to se nedá. Taky by se asi měla líp mezi vstevníkama, než sama v bytě.
Předpokládám, že byt byl původně prababičky a teď by se vnučce hodil…
Ahoj, nevíte někdo prosím jak je dlouhé přibližně čekání na Domov důchodců, když už máme vyzvednutou žádost? Jen oběhat lékaře a vyplnit a odnést a poté čekat?
A máte někdo zkušenost nejlépe z Jihočeského kraje, nejlépe ještě z Budějovic s nějakou firmou která „rychle“ rekonstruuje byt?
Moc děkuji