Prosím maminky o pomoc s hlasováním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.12.21 09:04

Prosím maminky s hlasováním

Dobrý den, maminky. Chtěl jsem Vás všechny MOC poprosit o pomoc s hlasováním. Dneska končí za pár hodin soutěž o solnou lampu.Moje neteř tam soutěží a potřebuje nasbírat ještě nějaké hlasy. Lampu chce dát své mamince na Vánoce a už jsme oslovili snad každého v rodině, tak zkouším štěstí jestli by pomohla i veřejnost. Ta paní co je na druhém místě nám šlape na paty a během chvilky má třeba o 300hlasů víc no asi to nebude poctivě nasbírané. Jelikož 1hlas jde poslat jenom 1× z emailové adresy. Děkujeme moc za pomoc. :srdce: Neteř se jmenuje v soutěži Petra Hermanová odkaz na fotosoutěž :https://solnalampa.cz/…9-fotosoutez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
12.12.21 09:10
@Karel Herman píše:
Dobrý den, maminky. Chtěl jsem Vás všechny MOC poprosit o pomoc s hlasováním. Dneska končí za pár hodin soutěž o solnou lampu.Moje neteř tam soutěží a potřebuje nasbírat ještě nějaké hlasy. Lampu chce dát své mamince na Vánoce a už jsme oslovili snad každého v rodině, tak zkouším štěstí jestli by pomohla i veřejnost. Ta paní co je na druhém místě nám šlape na paty a během chvilky má třeba o 300hlasů víc no asi to nebude poctivě nasbírané. Jelikož 1hlas jde poslat jenom 1× z emailové adresy. Děkujeme moc za pomoc. :srdce: Neteř se jmenuje v soutěži Petra Hermanová odkaz na fotosoutěž :https://solnalampa.cz/…9-fotosoutez

Karle, máte to žebrání zapotřebí? Tak se mamince na tu lampu složte doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.12.21 09:21

Snaha byla..ale nepřišel mi ten 6 místný kod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.21 09:25
@Burj Chalifa píše:
Karle, máte to žebrání zapotřebí? Tak se mamince na tu lampu složte doma.

Já nežebram jenom se snažím pomoc své neteři se soutěží. Samozřejmě kdyby nevyhrála tak jí lampu rád koupím. Tady jde o soutěž, kdy malá holka chce vyhrát a udělat radost své mamince ;) Předem se všem omlouvám za moji prosbu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10853
12.12.21 09:28

Nesnasim tohle zebrani, spise mne to dovede k tomu, ze hlas dam dle sveho vkusu a obvykle nekomu jinemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.12.21 09:38

Ježíš, tak nebuďte tak zle a nepřejícné…holka by chtela vyhrát…to je pro deti nejvíc…kupované uz to není ono! :) Budou Vanoce, tak udělejte dobrý skutek a nebuďte tak protivné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.12.21 09:41

Odesláno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
12.12.21 09:44

Odesláno
@Karel Herman dej vědět zda vyhrála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.21 09:53
@Tarena píše:
Nesnasim tohle zebrani, spise mne to dovede k tomu, ze hlas dam dle sveho vkusu a obvykle nekomu jinemu.

Paní já zase nechápu proč máte energii psát takové negativni komentáře. Dejte si hlas komu chcete.Ja jsem slušně poprosil na diskuzi maminky jestli by byly tak hodné a pomohly s hlasováním. Nikomu nic nevnucuji natož, tady žebrat ;) přeji hezký den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.21 09:54
@Veru1987 píše:
Odesláno
@Karel Herman dej vědět zda vyhrála :-)

Děkuji určitě dám vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.21 09:55
@MatildaMatilda píše:
Ježíš, tak nebuďte tak zle a nepřejícné…holka by chtela vyhrát…to je pro deti nejvíc…kupované uz to není ono! :) Budou Vanoce, tak udělejte dobrý skutek a nebuďte tak protivné :dance:

Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.21 09:55
@MatildaMatilda píše:
Odesláno :kytka:

Děkuji za hlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.21 09:57
@MatildaMatilda píše:
Snaha byla..ale nepřišel mi ten 6 místný kod :nevim:

To prave trvá tak 5 minut se zpožděním než to dojde na email děkuji za poslání hlasu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
12.12.21 09:59
@Karel Herman píše:
Dobrý den, maminky. Chtěl jsem Vás všechny MOC poprosit o pomoc s hlasováním. Dneska končí za pár hodin soutěž o solnou lampu.Moje neteř tam soutěží a potřebuje nasbírat ještě nějaké hlasy. Lampu chce dát své mamince na Vánoce a už jsme oslovili snad každého v rodině, tak zkouším štěstí jestli by pomohla i veřejnost. Ta paní co je na druhém místě nám šlape na paty a během chvilky má třeba o 300hlasů víc no asi to nebude poctivě nasbírané.Jelikož 1hlas jde poslat jenom 1× z emailové adresy. Děkujeme moc za pomoc. :srdce: Neteř se jmenuje v soutěži Petra Hermanová odkaz na fotosoutěž :https://solnalampa.cz/…9-fotosoutez
Že by hrála na city na nějakém veřejném serveru? Prej nebude poctivě nasbírané, to mě podrž… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.12.21 10:17
@hanka.br. píše: Že by hrála na city na nějakém veřejném serveru? Prej nebude poctivě nasbírané, to mě podrž… :mrgreen:

Taky mě to pobavilo..,, :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí