Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky, ráda bych touto cestou v téhle nelehké době tu našla nějakou fajnovou mamču na pokec, popřípadě prochajdy, výlety či jen takové to kafíčkování či pokec u sklenky vína! 😊Nějakou tu supertrhlou, která má smysl pro humor. Nebere věci až příliš vážně a umí si udělat srandu s čehokoliv. Prostě ráda bych tu našla takovou tu dobrou kamarádku do pohody i nepohody. 😊 🙋♀️ Sama jsem totiž dost trhlá. Humor miluju a mám tři dítka ovšem je mi 26 😊 🙋♀️ ráda čtu, zpívám, vařím, peču, šiju. Miluju zvířata a děti samozřejmě. Takže pokud někdo má na takovýho blázna jako jsem já náladu tak pište!!
![]()
A musím mít taky takový slovníček? Jakože na prochajdy chodím a jsem cool. Jsem blázínek do kafíček a herniček, kde si jen hačnu a pošlu mimíska si hrááááát. A jsem úplný blázíííínek!!
@Cenarius
Nené, herníčky jsou Eé.
Lepší je jít si sednout někam na Hami hám.
A až se nahamáme můžem klidně začít řešit jak často nám mimíska eánujou do plenek a které z nich už uměj dělat kokodýla do nočníčku!
A na závěr můžeme začít řešit i tatínci jak nás pořád jenom eánujou!
A my nemáme nic jinýho na práci než dělat Hami, hám. Přebalovat E, é a celý den jen chodit a dělat puci puc.
V noci dávat cicinu do papulky a být vděčná za každou minutu co můžeme dělat hájí, belí.
![]()
@Niss000 píše:
Zdravím maminky, ráda bych touto cestou v téhle nelehké době tu našla nějakou fajnovou mamču na pokec, popřípadě prochajdy, výlety či jen takové to kafíčkování či pokec u sklenky vína! 😊Nějakou tu supertrhlou, která má smysl pro humor. Nebere věci až příliš vážně a umí si udělat srandu s čehokoliv. Prostě ráda bych tu našla takovou tu dobrou kamarádku do pohody i nepohody. 😊 🙋♀️ Sama jsem totiž dost trhlá. Humor miluju a mám tři dítka ovšem je mi 26 😊 🙋♀️ ráda čtu, zpívám, vařím, peču, šiju. Miluju zvířata a děti samozřejmě. Takže pokud někdo má na takovýho blázna jako jsem já náladu tak pište!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vypatlaný mozeček.
Jste vážně ubohý 😆 kdo nepochopil tak to bylo myšleno ironický a s humorem ale fajn.. Hezký den přeju mějte se 😊
@Niss000 Ti bystřejší pochopili, neboj.
Jseš vtipná a pohotová. ![]()
@Cenarius píše:
A musím mít taky takový slovníček? Jakože na prochajdy chodím a jsem cool. Jsem blázínek do kafíček a herniček, kde si jen hačnu a pošlu mimíska si hrááááát. A jsem úplný blázíííínek!!
A co ty jako pohledáváš v diskuzi, která má v názvu „supermamči“? Nech brouka žít, sím tě ![]()
@Niss000 píše:
Jste vážně ubohý 😆 kdo nepochopil tak to bylo myšleno ironický a s humorem ale fajn.. Hezký den přeju mějte se 😊
to vážně nebylo vtipné, to máš tu laťku hodně nízko položenou ![]()