Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, potřebovala bych si s někým zkušeným popovídat o mých pocitech. Před měsícem jsem si zakoupila kapky jeřába. O mimino se snažíme, ale zatím (2roky jsme spolu, z toho usilujem tak půl roku) nic. Poslední měsíčky byly 20.10.2017. Teď 21.11. jsem dělala test, další dnes. Fota přikládám. Nějak nevím, jestli opravdu můžu přikládat váhu jeřábu, nebo se jen jedná např. o nějakou falešnou březost (jak to nazvat jinak? ). Za jakékoliv názory budu opravdu velmi ráda. Děkuji ![]()
@Michala19 píše:
Dobrý den, potřebovala bych si s někým zkušeným popovídat o mých pocitech. Před měsícem jsem si zakoupila kapky jeřába. O mimino se snažíme, ale zatím (2roky jsme spolu, z toho usilujem tak půl roku) nic. Poslední měsíčky byly 20.10.2017. Teď 21.11. jsem dělala test, další dnes. Fota přikládám. Nějak nevím, jestli opravdu můžu přikládat váhu jeřábu, nebo se jen jedná např. o nějakou falešnou březost (jak to nazvat jinak? ). Za jakékoliv názory budu opravdu velmi ráda. Děkuji
To nebude falesna
![]()
Myslím, že za to můžou jiné kapky, než ty z jeřába. Každopádně skutečnost je taková, že jsi těhotná. Moc gratuluji a přeji hodně lásky ![]()
Vážně si to myslíte? Mnohokrát jsem zde četla, že byly holky nadšené a menses přišla třeba za 40 dní, vážně nevím jestli se to po tom jeřábu ještě nesrovná právě, přeci jen ho užívám krátce, nechci vyšilovat doma
A děkuji moc všem za komentáře, hned se cítím šťastněji ženy ![]()
Příspěvek upraven 23.11.17 v 20:04
@Michala19 každá ti řekne že do cca 12tt je to buď a nebo. Stejně to neovlivnís.
@lachtanice86 píše:
Tak tohle je snad jasný.
Děkuji, jsem nezkušená ještě
![]()
@lachtanice86 píše:
@Michala19 každá ti řekne že do cca 12tt je to buď a nebo. Stejně to neovlivnís.
Ah, takže ještě pořád čekat?
@Michala19 no tak jestli si úplný začátečník doporučení hlavně klid a nestresovat se. A objednala bych se na gyndu. Pokud nemáš problémy se zdravotním stavem tak bych pockala do cca 6-7tt a šla na kontrolu. Ale uvidíš na kdy te objedná tvuj gynekolog
@Petra67 píše:
To nebude falesna![]()
Ten první byl mamatest a ten druhý obyč z drogérky, to je hrůza ![]()
@lachtanice86 píše:
@Michala19 no tak jestli si úplný začátečník doporučení hlavně klid a nestresovat se. A objednala bych se na gyndu. Pokud nemáš problémy se zdravotním stavem tak bych pockala do cca 6-7tt a šla na kontrolu. Ale uvidíš na kdy te objedná tvuj gynekolog
Máte pravdu, asi zbytečně hysterčim.
@Markéta80 píše:
@Michala19 ten zelený je víc než jasný. Moc gratuluji
Taky jsem kulila očka, že by ![]()
@Karleon píše:
Myslím, že za to můžou jiné kapky, než ty z jeřába. Každopádně skutečnost je taková, že jsi těhotná. Moc gratuluji a přeji hodně lásky
Ježiši, děkuji hrozně moc, to potěší ![]()