Kapky jeřába - duch

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59403
23.11.17 20:24

@Michala19 já před pár lety taky, navíc ta čárka byla víc než vidět a já ještě říkala že asi vadný test a manžel se uculoval at klidně zkusím další a když vidí jak jsme zelená tak o vadný test rozhodně nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.11.17 07:36
@lachtanice86 píše:
@Michala19 klid. Kdy byl termín ms?

Teď kolem 20tého… Mám to jak kdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.11.17 07:37
@Markéta80 píše:
@Michala19 já před pár lety taky, navíc ta čárka byla víc než vidět a já ještě říkala že asi vadný test a manžel se uculoval at klidně zkusím další a když vidí jak jsme zelená tak o vadný test rozhodně nejde :mrgreen: [/citac
@Markéta80 píše:
@Michala19 já před pár lety taky, navíc ta čárka byla víc než vidět a já ještě říkala že asi vadný test a manžel se uculoval at klidně zkusím další a když vidí jak jsme zelená tak o vadný test rozhodně nejde :mrgreen:

Tak manžel to věděl hned jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
24.11.17 08:17

@Michala19 vždy to na mě poznal a vždy jsme mu říkala že je to blbost, prý koukne a vidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.11.17 10:41
@Karleon píše:
Myslím, že za to můžou jiné kapky, než ty z jeřába. Každopádně skutečnost je taková, že jsi těhotná. Moc gratuluji a přeji hodně lásky :srdce:

Mnohokrát děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.11.17 17:16

Dobrý den, zdravím všechny. Bohužel musím se zklamáním napsat, že ještě v pátek byl test opravdu tak, jako na fotce. Viditelný. K dnešnímu dni čárka slabá, že bohužel mám dojem, že je asi po všem a nic se nekoná. :roll: :( :nevim:… Samou nedočkavostí jsem se objednala na gyndu a hned po tomhle jsem to zrušila. Bylo by to asi zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí