Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michala19 já před pár lety taky, navíc ta čárka byla víc než vidět a já ještě říkala že asi vadný test a manžel se uculoval at klidně zkusím další a když vidí jak jsme zelená tak o vadný test rozhodně nejde ![]()
@lachtanice86 píše:
@Michala19 klid. Kdy byl termín ms?
Teď kolem 20tého… Mám to jak kdy ![]()
@Markéta80 píše:
@Michala19 já před pár lety taky, navíc ta čárka byla víc než vidět a já ještě říkala že asi vadný test a manžel se uculoval at klidně zkusím další a když vidí jak jsme zelená tak o vadný test rozhodně nejde[/citac
@Markéta80 píše:
@Michala19 já před pár lety taky, navíc ta čárka byla víc než vidět a já ještě říkala že asi vadný test a manžel se uculoval at klidně zkusím další a když vidí jak jsme zelená tak o vadný test rozhodně nejdeTak manžel to věděl hned jo
…
@Michala19 vždy to na mě poznal a vždy jsme mu říkala že je to blbost, prý koukne a vidí ![]()
@Karleon píše:
Myslím, že za to můžou jiné kapky, než ty z jeřába. Každopádně skutečnost je taková, že jsi těhotná. Moc gratuluji a přeji hodně lásky
Mnohokrát děkuji ![]()
Dobrý den, zdravím všechny. Bohužel musím se zklamáním napsat, že ještě v pátek byl test opravdu tak, jako na fotce. Viditelný. K dnešnímu dni čárka slabá, že bohužel mám dojem, že je asi po všem a nic se nekoná.
… Samou nedočkavostí jsem se objednala na gyndu a hned po tomhle jsem to zrušila. Bylo by to asi zbytečné.