Slabé krvácení týden před MS

20.11.17 16:50

Slabé krvaceni tyden pred MS

Mam dotaz..posledni MS sem mela 24.10. Snazime se o mimco..vcera vecer sem trochu zakrvacela po navsteve wc..myslela sem ze prisla menzes o tyden drive. Ale potom jako by utlo..lehke spineni a dnes nic…nemam zadne tehu priznaky..sem tam pichnuti v podbrisku..take sem mela citlivejsi prsa po stranach ale ted nepocituji nic..mohu vedet nazor zda koupit test a zkusit otestovat? je tu nejaka sance??dekuji za nazor.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111
21.11.17 20:19

@lucy.holland možná to mohlo být uhnizďování, ale počkala bych na test fakt až na den po termínu ms!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 13:26

Ahoj mám problém. Před 12 dny jsem začala brát nové platíčko antikoncepce do začátku MS mi zbývá 9 prášků. A ten problém je že jsem dnes začala krvácet dnes bych si měla vzít 13 prášek. já se bojím co by to mohlo být. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Moje doktorka tam dnes není. Prosím pomoc. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
18.1.18 20:30

Také se mi to po letech braní antikoncepce jedné značky začalo stávat. Při prevenci jsem to gynekologovi řekla, říkal něco o tom, že to může být v době teoretické ovulace. Antikoncepci mi změnil. Brala jsem jí jen chvíli, pak jsem vysadila kompletně. Teď mám stejný problém a to už antikoncepci neberu. Lékař ke kterému teď chodím to přisoudil hormonální nerovnováze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí