Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam dotaz..posledni MS sem mela 24.10. Snazime se o mimco..vcera vecer sem trochu zakrvacela po navsteve wc..myslela sem ze prisla menzes o tyden drive. Ale potom jako by utlo..lehke spineni a dnes nic…nemam zadne tehu priznaky..sem tam pichnuti v podbrisku..take sem mela citlivejsi prsa po stranach ale ted nepocituji nic..mohu vedet nazor zda koupit test a zkusit otestovat? je tu nejaka sance??dekuji za nazor.????
@lucy.holland možná to mohlo být uhnizďování, ale počkala bych na test fakt až na den po termínu ms!
Ahoj mám problém. Před 12 dny jsem začala brát nové platíčko antikoncepce do začátku MS mi zbývá 9 prášků. A ten problém je že jsem dnes začala krvácet dnes bych si měla vzít 13 prášek. já se bojím co by to mohlo být. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Moje doktorka tam dnes není. Prosím pomoc.
![]()
Také se mi to po letech braní antikoncepce jedné značky začalo stávat. Při prevenci jsem to gynekologovi řekla, říkal něco o tom, že to může být v době teoretické ovulace. Antikoncepci mi změnil. Brala jsem jí jen chvíli, pak jsem vysadila kompletně. Teď mám stejný problém a to už antikoncepci neberu. Lékař ke kterému teď chodím to přisoudil hormonální nerovnováze.