Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
Snažíme se o miminko a tak si sleduji cyklus… Včera jsem byla 11 den - bílek odpoledne již opravdu velké množství a na něm se mi objevila nitka červené jasné krve, do večera již vůbec nic…přičítala jsem to
a neřešila. Dnes ráno teplota 36.5 což je předovulační dopoledne již bílek s lehce mléčným hlenem a nyní v podvečer nitka krve a docela hodně hnědého špinění. Docela mě to vyděsilo mám dvě děti nikdy jsem v rámci ovulace nešpinila. Lehce mě bolí podbřišek. Minuly cyklus vše ok jen 4 dnes před MS špinění a pak normální silná MS.Co si o tom myslíte? Samo pokud to nebude ok zavolám v pondělí Dr. Dekuji
Ahoj… me se to stalo poprve tento cyklus. Vycetla jsem, ze to delaji hormony… ze jsou silnejsi nez normalne. Pokud nekrvacis… je to ok. Ovulace prijde 2-4 dny po. Ja jsem se toho take lekla, hlavne tech nitek… krvacela jsem jen jednou… ruzove… cerstva krev… s bilkacem a pak uz nic.
Podle grafu bt jsem opravdu mela silnejsi progesteron… dnes jsem 4.DC a bt jeste neklesla pod caru.
Cvicim hormonalni jogu a myslela jsem, ze to bylo tim. ![]()
@berda21 píše:
Ahoj… me se to stalo poprve tento cyklus. Vycetla jsem, ze to delaji hormony… ze jsou silnejsi nez normalne. Pokud nekrvacis… je to ok. Ovulace prijde 2-4 dny po. Ja jsem se toho take lekla, hlavne tech nitek… krvacela jsem jen jednou… ruzove… cerstva krev… s bilkacem a pak uz nic.
Podle grafu bt jsem opravdu mela silnejsi progesteron… dnes jsem 4.DC a bt jeste neklesla pod caru.
Cvicim hormonalni jogu a myslela jsem, ze to bylo tim.
Děkuji, takže to mám brát jako předzvěst ovulace? Dneska už nic, čípek se zavřel, lehce tvrdne, prodloužil, hlen je mléčný bílkový byl pouze ráno ale BT ještě nahoru nešla takže ovulaci potvrzenou nemám.
Je to jedna z moznosti. Skoda, ze se nikdo jiny neprida s radou… ![]()
Me to taky zajima… hlavne mam porad BT nad carou…a to uz jsem po MS.
Jo a cipek mi take ztvrdl… asi 2 dny po… a pak zase zmekl a byla ovu.
@berda21 píše:
Je to jedna z moznosti. Skoda, ze se nikdo jiny neprida s radou…
Me to taky zajima… hlavne mam porad BT nad carou…a to uz jsem po MS.Jo a cipek mi take ztvrdl… asi 2 dny po… a pak zase zmekl a byla ovu.
Já právě měřím teplotu stále jsem na stejné teplotě už tři dny 36.6… obou evidentně ještě nebyla ale včera večer obuv test pozitivní, dnes dopoledne pouze slabá čárka a večer skoro žádná.
Pokud ti TT ještě neklesla dělala jsi test?