Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že to není úplně obvyklé, ale ani vyloučené, otěhotnět těsně před nebo při menstruaci. Zajímalo by mě, kdy jste těhotenství zjistily, jestli az za měsíc, klasicky proto, že nepřišla ms, nebo už třeba v půlce cyklu, v době, kdy má být normálně ovulace? A co příznaky? A jak je to vůbec technicky možné, že lze otěhotnět i přes ms?
Já
pár dní po menstruaci. Příznaky slabé píchaní na pravé straně podbřišku, pak nalite prsa. A pak už zpoždění a dvě čárky ![]()
Doktor me upozornil na rizika nepravidelneho cyklu a ja zcela spontanne otehotnela kolem zacatku predpokladane menstruace, ktera se nasledne dostavila. A ta dalsi uz ne a kdyz me napadlo si udelat test, koncila jsem uz 6. Tyden ![]()
Kámoška, bylo to na začátku menstruace a pak se nestačila divit…
Poznala to za měsíc, když měla zpoždění a udělala si test.
Den po skončení MS
mám o tom napsaný deníček
z přerušované soulože
a prvorozený byl zas těsně před cyklem, který proběhl velmi slabý bo už tam byl
takže já nevěřím ničemu
ale přímo přes MS teda zkušenost zatím nemám ![]()
To je stejně zajímavé, za jakých různých podmínek lze počít
.. Tak uvidíme, jestli moje pobolivani v podbřišku něco znamená…Ale psychika dokáže hodně, já vím.
Dobrý den, s přítelem se od července snažíme o mimčo, většinou mívám menstruaci první nebo druhý den v měsíci, tento měsíc ale nic.. udelala jsem si test a byl pozitivní pro jistotu jsem si udělala ještě jeden a taky pozitivní, osmého jsem dostala menstruaci a ted když mi skončila tak je test negativní.. je nějaká možnost, že jsem těhotná?
@Market257 je to dost nepravděpodobné. Potrat v rané fázi těhotenství je poměrně běžný. Spousta žen ani nezjistí, že byla těhotná, zaregistrují jen zpožděnou menstruaci.