Zničený usínáček

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
556
6.1.20 09:28

Prosím nemáte někdo doma usínáčka

Zdravím, nemáte náhodou někdo doma usínáčka od Simba ABC Žirafa, dcerka je na něm závislá. Nosí ho všude u sebe i ve školce. Bohužel náš je už v rozkladu a samozřejmě už ne neprodává. Nemáte prosím někdo? Zaplatím celkem cokoli. Potřebujeme tu Žirafu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
453
6.1.20 10:08

Nevím, jestli pomůžu. Máme trochu jiné vydání. Je tři roky stará po první dceři, ale nikdy ji nezajímala, jen visela pár měsíců v postýlce, takže je jako nová. Ráda daruji jen za poštovné k vám. Tak dej vědět, pokud se bude dcerce zamlouvat ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
6.1.20 10:11

Jejda, nestrašte, že ta naše bude mít usínáčka až do školky 😱. Máme jiného, též se již nevyrábí a chápu, že je to velký problém. U starší to neznám, pro mladší je to nejlepší kámoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.1.20 10:23

@Janakatabara My máme závislačku na látkové plence, „Muchlinka“, řeší každej problém a naštěstí jich máme spoustu a dají se koupit. Ale asi bych se propadla hanbou, kdyby s ní šla do školky. Nakecala jsem ji, že tam Muchlinky nesměj a že místo toho ušijeme něco jiného. Nakonec chodí s doma šitou placatou sovičkou, kterou případně můžu ušít znovu. Nedá ji z ruky, hraje si s ní, jí, spí, jen na ven to paní učitelka zakázala. Přijde mi to ale lepší varianta, než mají jiné děti. Jeden kluk pořád tahá velkého bagra. Doma je ale pořád s plenkou. Babička ji prej měla ještě v sedmi letech :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
6.1.20 12:44

@ElucaK 😀 😀 😀 naší je teprve rok a 7 měsíců, tak to neřeším, ale ráda bych se ho do školky zbavila nebo alespoň omezila užívání na spánek, ale chápu, že ona mi na moje plány nebude brát ohledy 😀. Ale děsím se toho, že tomu našemu usínáčkovi je 8 let, tudíž není k sehnání a nevydrží věčně. Nahradit ho něčím jiným jsme bez úspěchu zkoušeli. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.1.20 12:51

@Janakatabara Já taky doufala, že do školky to bude v pohodě, ale pak se narodilo druhý mimčo, který mělo plínku u sebe a bylo vystaráno. Teď musí mít vše stejný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
6.1.20 19:27

@Janakatabara u nás to bylo stejně. Starší nemá oblíbené snad nic(nebo každou chvíli ji zajímá něco jiného) a mladší měla od roku usínáčka a dudlíka. Oboje jen na spaní jenže pak šla ve 2,5 letech do školky a od té doby chodí žirafa s námi všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
6.1.20 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
6.1.20 20:51

@ElucaK 😂

• načítám...