Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, naše deti se nekdy vzbudili nekdy ne…jak kdy… ale zase usnuly. bych to neřešila
Nasi taky probudilo vzdy kde co, ale Silvestr vzdy prospala a to bydlime primo v centru. Tak hodne stesti.
S tím asi nic moc neudelas. Vzbudil se, dívali jsme se z okna a pak jsem ho zase ulozila.
Okna nijak neutesnis a spunty do usi si asi nenecha dat ![]()
@axelina píše:
Ahoj, naše deti se nekdy vzbudili nekdy ne…jak kdy… ale zase usnuly. bych to neřešila
No u nás je teď období, kdy se vzbudi kolem 1 ráno a do 4 řve. Proto se desim silvestra.
Nám se loni roční vzbudil, koukal s námi na ohňostroj a šli jsme si znovu lehnout. Nedělej si z toho hlavu, zbytečný stres.
@Anna85 píše:
S tím asi nic moc neudelas. Vzbudil se, dívali jsme se z okna a pak jsem ho zase ulozila.
Okna nijak neutesnis a spunty do usi si asi nenecha dat
Syn má jedenáct měsíců a bojíme se taky. Nemá rád některé zvuky, i když teď je to lepší. Když se takto něčeho hlasitého lekne tak brečí a brečí. Já už přemýšlela, jestli pro jistotu nekoupit něco na spaní, ale poradila bych se s doktorkou. Jenže já nemám moc ráda, dávat zbytečně léky, takže jsem to nakonec zavrhla. No teď je celkem dost spokojený v nosítku, takže kdyžtak budeme nosit a nosit. Jinak teď spí celkově blbě, takže dobrou noc neočekávám ![]()
Buď to hold přežít, nebo odjet na dva dny někam na výlet na chatu do lesa
Tak takových dětí po republice budou tisíce, nic se dělat nedá
Pustit večer v místnosti kde spí potichu rádio, ať se ty rány trochu promichají s ruchem v pokoji.
Ahoj, bydlíme na velkém sídlišti a máme 14mesicni dítě, které se při hluku snadno probudí. Chci se zeptat, jak vyřešit silvestrovskou noc a rachejtle. My zadne neopustíme, ale jak bydlíme na velkém sídlišti, tak to tady bouchá každý rok minimálně 1,5hodiny po půlnoci a počítám, že to dítko asi vzbudí. Máte nějaké typy na to, jak odhlučnit okna, aby rachejtle nebyly moc slyšet?