Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Zdravím všechny ????,
potřebovala bych nutně poradit, dovolili byste dívce (14), aby přestala u přítele (15)? Dcera nás ujišťuje, že samozřejmě nic nebude, takže bych ji osobně i pustila, ale pořád si říkám že jí je pouze 14????. Bohužel má dcera na všechno argumenty, takže pokud jí to zakážu, začne na mě vytahovat že tam budou jeho rodiče a další věci????
Ani omylem…
Tak mě mamka teda ve 14-ti nenechala přespat u mého přítele. Argumentovala s tím, že jsem prostě ještě moc mladá.
Rodiče v baráku není argument, co se děje v noci za zavřenými dveřmi opravdu nevidí.
Když mi to mamka zakázala taky jsem dělala scény ale teď jí chápu a určo bych to mě dceři taky nedovolila (teď mi je 22 let).
Je to kluk, je mu 15,hormony už s ním mlátí proto bych nemohla věřit že nic nezkusí.
Ne. Sice kdyby se spolu chtěli vyspat tak to můžou udělat kdykoliv, ale to by se mi teda moc nelíbilo. Taky sme kolikrát našim tvrdili jak tam budou rodiče a kdovi kdo dospelej a nikdy to nebyla pravda. Ale to nám bylo už víc let
Me mama dovolovala mit kluka pres noc po 15, ve 14 u nas mel dovoleno byt do pulnoci… lepsi nez nekde u popelnic, na zableseny pohovce ci nekde ve sklepe, kdyz budou chtit tak to udelaji stejne
hlavne poucit a zajit pro anti
Nedovolila a ukončila bych tím diskuzi, ať si argumentuje čím chce. Prostě bych řekla ne a nediskutuj, nepomůže ti to
.
@Monchichik píše:
Nedovolila a ukončila bych tím diskuzi, ať si argumentuje čím chce. Prostě bych řekla ne a nediskutuj, nepomůže ti to.
Ne se vsema detma je to tak jednoduche ![]()
To rozhodně ne, pokud by k něčemu došlo tak se jedná o trestný čin znásilnění, tak si rozmysli jestli stojí za riskovat, a pokud jsou jeho rodiče rozumný tak by vůbec neměli souhlasit z přespáním, aby jsi potom nezakládala diskuzi, že máš nezletilou dceru těhotnou.
Tak neni jí 15-nact no..Taky bych nevěděla jestli povolit nebo ne..
Ale aby ti priste nelhala, ze bude spat u kamaradky, ale pritom by byla u neho…
A zase, aby se neodpustila trestného činu..
Příspěvek upraven 30.11.19 v 12:30
Desim se toho az to budu resit se svejma…14 je hrozne malo…
Nedovolila bych.je to jako ji dat souhlas. Napise ji vubec dr. antikoncepci pred 15? A jak to resite s dcerama? Fakt maji od 15ti prasky ![]()
Zdravím všechny ????,
potřebovala bych nutně poradit, dovolili byste dívce (14), aby přestala u přítele (15)? Dcera nás ujišťuje, že samozřejmě nic nebude, takže bych ji osobně i pustila, ale pořád si říkám že jí je pouze 14????. Bohužel má dcera na všechno argumenty, takže pokud jí to zakážu, začne na mě vytahovat že tam budou jeho rodiče a další věci????