Přespání u partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13994
30.11.19 12:47
@Peggy54 píše:
Me mama dovolovala mit kluka pres noc po 15, ve 14 u nas mel dovoleno byt do pulnoci… lepsi nez nekde u popelnic, na zableseny pohovce ci nekde ve sklepe, kdyz budou chtit tak to udelaji stejne :nevim: hlavne poucit a zajit pro anti

Anti ji ve 14-ti nedají, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.11.19 12:50

Nedovolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
30.11.19 13:03

Nedovolila a hodně se divím, že to dovolí rodiče toho chlapce. Já mám holku a kluka a kdyby syn s tímto přišel, tak mu také vysvětlím, že si slečnu může přivézt na návštěvu, ale na přespání ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6446
30.11.19 13:16

Ne. Ani jako matka synu bych to nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
30.11.19 13:24

Ja bych chtěla mluvit s rodiči chlapce a pak bych pustila. Když budou chtít mít sex, budou ho mít. Radši přespat u přítele, než postavat v zastávkách a fetovat, jako to vidím všude tady u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
30.11.19 13:28
@Anonymní píše:
Zdravím všechny ????,
potřebovala bych nutně poradit, dovolili byste dívce (14), aby přestala u přítele (15)? Dcera nás ujišťuje, že samozřejmě nic nebude, takže bych ji osobně i pustila, ale pořád si říkám že jí je pouze 14????. Bohužel má dcera na všechno argumenty, takže pokud jí to zakážu, začne na mě vytahovat že tam budou jeho rodiče a další věci????

Chtěla bych se seznámit s rodiči chlapce a podle toho se zařídila…

Pozor na to zakazování, pokud to je normální kluk, tak ho doporučuju dovolit, aby pak nebylo hůř…např. nějaké toulání po ulicích, hospodách atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
30.11.19 13:28
@Sofie92 píše:
Ja bych chtěla mluvit s rodiči chlapce a pak bych pustila. Když budou chtít mít sex, budou ho mít. Radši přespat u přítele, než postavat v zastávkách a fetovat, jako to vidím všude tady u nás.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.11.19 13:34

@_.Emilyyy vetsinou uz v tech 14 davaji, sestrenka si ji tam vydupala bez nejakeho vetsiho premlouvani, znam i 12cti letou co ji ma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
30.11.19 16:43
@_.Emilyyy píše:
Anti ji ve 14-ti nedají, ne? :think:

Diky bohu, stačí, ze si holky ničí legalne zdraví pomoci HA později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
30.11.19 16:44

Asi bych nepustila a hlavně nepustil by ji manžel, tak bych nemusela být za spatnou já. Ale ani synovi bych to nedovolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
30.11.19 17:01

Od 15 jo do té doby ne. A ať je tam klidně jeho celá rodina. Návštěvu bych dovolila, ale večer by spal každý pěkně doma. Mě už by přišlo divné to, že s tím souhlasí rodina toho kluka. Syn má tedy trošku starší přítelkyni, takže u nás to bylo naopak, ale být mu 15 a jí 14, tak to nedovolím už z toho důvodu, protože nechci aby měl můj kluk nedej bože problémy. My přespání dovolili až téměř v 16 jako u nás doma. Ve stanu spolu byli přes noc dříve, ale oběma bylo 15 pryč. A taky to zkoušeli dříve, cítili se dotčení, že z nich děláme dementy, že nic nebude apod. No pak sám kluk říkal manželovi, že je rád, protože už ví, že by asi myslel něčím jiným než hlavou. Což byl tátovo argument :lol: Ve čtrnácti prostě za mě ne, ale snažila bych se to vysvětlit, určitě bych neřekla jen ne a hotovo. Cenila bych si toho, že s tím za mnou přišla a nezařídila si to přes nějaké přespání u kamarádky.

• Citovat
  • Upravit
2414
30.11.19 17:10

@Kfětoslava lepsi nez si znicit v 15cti zivot ditetem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
30.11.19 17:15
@Peggy54 píše:

Od toho se ale preci dite vychovava, aby si neznicilo zivot. Jasne, ze jednodussi je nechat napsat prasky, ale za a je ve 14 na sex fura casu a za b prasky taky nejsou nic dobreho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.11.19 17:37

@Hypno2468 no ale zkus to vysvetlit zamilovane holce, kdyz bude chtit tak to udela.. a furt lepsi doma nez nekde na zachodcich bez antiny, stejne tak si pro ni muze v 15cti dojit a ty s tim nic neudelas :nevim: furt rikam ze lepsi prasky nez mit dite v 15cti a zazdit si nejlepsi leta a moznostu, jsem rada ze jsem se mohla sverit mamce v e 14cti a mela pochopeni, jinak bychom fakt skoncili nekde v podchodu nebo na verejnem wc a kdo vi co jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
30.11.19 17:46
@Peggy54 píše:

Počkej, zasírat si tělo hormonama je jediná možnost zabránění početí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí