Přespání u partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32035
30.11.19 20:24

@PupuP Tak v dnešní době sex s někým neznámým na diskotéce bez kondomu je normální nezodpovědnost až debilita :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
30.11.19 20:27
@PupuP píše:
@Kfětoslava : tak muj pritel nepovazuje sex s kondomem za plnohodnotny… protoze s nim skoro nic neciti. Za zaklad pro divku povazuji antikoncepci. A kdyby to melo tolik negativnich nasledku, tak to neni tak rozsirene. Krome toho, znam plno holek, ktere sly na disco a nahodou je tam proste nekdo sbalil a ani jeden z nich u sebe ten kondom nemel a pruser byl na svete… u tech mladych proste nikdy nevis. Casto ani jeden z nich neumi ten kondom poradne nandat, muze se protrhnout… no nevim nevim. Jako ppjistka proti nemocem ano, ale rozhodne ne jako jedina ochrana

HA je rozšířené, protože v jistých situacich se nad negativy zavírají oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
30.11.19 20:29
@Monchichik píše:
@PupuP Tak v dnešní době sex s někým neznámým na diskotéce bez kondomu je normální nezodpovědnost až debilita :think:

Přesně tak. HA před pohl. nemocemi nechrání, i když některé zdejší matinky si myslí, ze plnohodnotnejsi pocit chlapce u sexu je důležitější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
30.11.19 20:42
@Leo44 píše:
Antina může mít už v 11. Znám dost holek co ji v tomhle věku bere a jejich rodiče tvrdí, že to mají na pleť…
Jo a já Nedovolila.

No trochu prehanis, az kecas, rekla bych..kolik znas jedenáctiletých holek? Pises, jak kdyby to bylo naprosto něco beznyho. Prosim te, pochybuju a to velmi, ze by doktor napsal antikoncepci nemenstruujici holce. A v jedenacti drtiva většina ještě nemenstruuje. A uz vůbec nemá problémy s pleti. Mam stejne starou dceru, znam jeji spoluzacky a kamarádky, i většinu jejich matek..menzes ma jedna, bedary ještě zadna, zadna nechodi s klukem, natoz, aby mela sex :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
30.11.19 20:44
@Hypno2468 píše:
Otazka je zda holky, ktere maji nejaky rozumny konicky a nejaky rozumny rodinny zazemi, chteji sex na wc ci v podchodu? Mne teda romantika ve 14ti taky zmohla v ramci noci pod sirakem, ale zvladla jsem to bez hormonalni antikoncepce, bez tehotenstvi a se cti :mrgreen: klasicky sex teda nebyl, spis nejaka otukavacka… a na sex jsem si pak jeste par let pockala…
:palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
30.11.19 20:48

Se mnou šla mamka pro antikoncepci, když sem si přivedla prvního kluka, to mi bylo čerstvě 16,některé holky ode mě ze třídy, ale sexuálně žily už ve 13 a ne jednou sme byly pro těhotenský testy a to normálně kondomy používaly, ale jednou se stalo, že praskl potom ho zrovna u sebe neměli atd…Já jsem část života HA. brala, teď už sem jí taky vysadila, ale dceři až bude žít sexuálním životem nechám antikoncepci určitě napsat. Můžu jí dělat přednášky, ale spoléhat se na dva nadržený puberťáky nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
30.11.19 22:36
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No pokud by dítě vědělo, že dalšíma kecama si způsobí jen problémy a stejně si nepomůže, tak by to ani nezkoušelo. A pokud ví odmala, co si může a nemůže dovolit, tak ani v pubertě takové věci moc nezkouší ;). A neumím si představit, že řeknu ne a bude tady na mě vyštěkávat nějaké argumenty…stejně není argument pro to, aby spala ve 14 letech u kluka…

Nektěří zkouší ;) a to si teda stastna matka, kdyz si tohle neumis predstavit.
Ale ja to treba neberu jako vystekavani argumentů, ale proste, ze dite sděluje svuj pohled na situaci..

Ale u zakladatelky dcery by me zajimalo, jake ma proto vysvětlení, aby tam spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.11.19 23:07

@Kfětoslava existuji o tom neni pochyb ale je to jeden z 10 tak mozna A rozhodne bych se nespolehala ze tvoje si najde prave takoveho :nevim: muj chlap by si na sebe kondom nevzal, akorat ze zacatku ho mel parkrat ale neudelal se, kdyz jsem 14 dnu mela mocak tak radeji od sexu abstinoval nez aby si ho vzal, me to taky neni zrovna prijemne, a navic to neni pro me plnohodnotna ochrana, otviraji to zubama, neumi poradne nasadit, muze sklouznout, protrhnout zadny z mych ex ho nikdy nemel u sebe, musela jsem nakupovat ja, myslim si ze tehotenstvi a materstvi je pro dite vetsi zasah do organismu a psychiky nez antina, ja mit dceru tak ji v 15cti vezmu na gyndu, necham predepsat vhodne prasky a at si je nasadi az bude cas ;) jsou mnohem horsi produkty co se denne pouzivaji a jsou skodlivejsi nez prasky, ale tot muj nazor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32035
1.12.19 08:11

@_.Emilyyy No ono to u těch kluků asi bude trošku jinak, tohle na mě fakt nikdy nezkoušeli…navíc věděli, že nemá cenu mě vytáčet blbýma řečma, že to odnesou zase jenom oni :mrgreen: a že je lepší udělat co maminka říká, protože i kdyby to mělo trvat x hodin, tak to stejně udělají :mrgreen: Svůj pohled na situaci samozřejmě mohli sdělit, kdyby to bylo rozumné, tak si to třeba promyslím a dovolím. Ale aby někde přespávali třeba ve 14 nebo 15 u holky, o tom bych se fakt vůbec nebavila a jejich náhled na věc by mi byl úplně jedno ;). Kromě toho, že mít sex v 15, ačkoliv je to dovolené, mi přijde fakt strašně brzo. Pro mě jsou to prostě jenom děti na základní škole a nevím, proč by měli mít sex a já jim k tomu ještě dát požehnání v podobě společného přespávání. Ať si chodí někde po venku za ruce, ale sex? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
1.12.19 09:15
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No ono to u těch kluků asi bude trošku jinak, tohle na mě fakt nikdy nezkoušeli…navíc věděli, že nemá cenu mě vytáčet blbýma řečma, že to odnesou zase jenom oni :mrgreen: a že je lepší udělat co maminka říká, protože i kdyby to mělo trvat x hodin, tak to stejně udělají :mrgreen: Svůj pohled na situaci samozřejmě mohli sdělit, kdyby to bylo rozumné, tak si to třeba promyslím a dovolím. Ale aby někde přespávali třeba ve 14 nebo 15 u holky, o tom bych se fakt vůbec nebavila a jejich náhled na věc by mi byl úplně jedno ;). Kromě toho, že mít sex v 15, ačkoliv je to dovolené, mi přijde fakt strašně brzo. Pro mě jsou to prostě jenom děti na základní škole a nevím, proč by měli mít sex a já jim k tomu ještě dát požehnání v podobě společného přespávání. Ať si chodí někde po venku za ruce, ale sex? :nevim:

Na sex v 15-ti mam podobny nazor jako ty, v tom veku prave zažívají tu krasnou prvni lasku, ze. :kytka:.
Ale zase osobme si myslim, ze kdyz ma holka od 15+ kluka, tak je lepsi, kdyz bere antikoncepci…Jistota je jistota :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
1.12.19 09:24

@Monchichik : a myslis, ze se spolu nemohou vyspat nekde venku? Me to rodice ve 14 taky dovolit nechteli, ale o vikendu jsem mela vecerku do pulnoci a co myslis ze jsem s pritelem, ktery mel auto, delala… a jeste v zime a venku… sex teda nebyl, jen nejake mazleni, ale znala jsem plno spoluzacek, ktere o to v 15 prisli nekde za kerem na diskotece a podobne. Myslis ze ti kluci u sebe meli kondom? Asi tezko… a neni to jen o znamosti na jednu noc. Mam kolem sebe sppustu 13-15 letych zadanych paru, kteri spolu chodi treba i rok. Myslis ze se jen vodi za rucicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
1.12.19 09:30

Ja si myslim, ze v kazde rodine by se o tomhle tématu melo mluvit a jestli dite je natolik inteligentni, tak sexovat bez ochrany nebude.. ;).
Kdyz se líbají, udelaji si cucflek, to delaji asi vsichni, ale sex bez ochrany si troufne malo kdo..

A hlavne kdyz je tu diskuze o těhotné patnácté vsichni jsou tu proti ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32035
1.12.19 09:41

@PupuP No jestli spolu souloží někde v keři, to už neovlivním, ale u mě doma prostě ne. A jestli jsou normálně vychovaní, tak mi nepřijde opravdu v pořádku souložit na základní škole. A o žádném 13letém zadaném páru jsem fakt neslyšela…a ano, ve 13 letech si myslím, že se vodí za ručičku…pokud bych zjistila, že v tomhle věku souloží někdo s mojí dcerou, tak ho udám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
1.12.19 10:12
@Eemii píše:
No trochu prehanis, az kecas, rekla bych..kolik znas jedenáctiletých holek? Pises, jak kdyby to bylo naprosto něco beznyho. Prosim te, pochybuju a to velmi, ze by doktor napsal antikoncepci nemenstruujici holce. A v jedenacti drtiva většina ještě nemenstruuje. A uz vůbec nemá problémy s pleti. Mam stejne starou dceru, znam jeji spoluzacky a kamarádky, i většinu jejich matek..menzes ma jedna, bedary ještě zadna, zadna nechodi s klukem, natoz, aby mela sex :roll:

Tak jestli si odněkud že zapadakova tak se ani nedivím :D. Praha bezna vec. ;-) nekomentuj něco o čem nic nevíš. Navíc mám bratranka gyndare a ten sám říkal, že v dnešní době a v době blazn8vich maminek l němu chodi už s 10 letým kvůli antine… takže já to mám i z přímého zdroje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32035
1.12.19 10:41

@Leo44 Tak to mi vysvětli, když je do 15 let pod zákonem, jak jí může napsat antikoncepci? :think: to, že k němu bláznivé matky chodí, tomu bych i věřila, ale nevěřím tomu, že jí může předepsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí