Syn mi poslední dobou špatně spí

31
5.1.20 11:55

Syn mi poslední dobou špatně spí

Dobrý den, jdu za vámi s prosbou syn 23 měsíců posledních 14 dní špatně spinká. Měl daný režim, každé dopoledne kolem půl desáté chodil spinkat vstával kolem jedné naobědval se a šlo se ven. Teď posledních 14 dní dopoledne spinkat nechce když ho tedy nechám celý den vzhůru je nevrlej a mrzutej doma mi kolem sedmé padne za vlast spinká tak max do 12 do večera potom se zbudi a už nechce spát je schopnej být vzhůru i do 4 do rana což fakt už nezvládám :zed:. Přemýšlela jsem že mu zkusím koupit meduňkovy čajik na uklidnění a spánek ale nevím zda to zabere. Nemáte někdo nějakou radu prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
5.1.20 12:24

Neusne pozdeji? V kolik vstava? Mi ten dopoledni spanek prijde hrozne brzy, ale tak kazde dite je jine :think: Mam mladsi dite a pred 12 usne jen v aute. Nicmene muj starsi syn v podobnem veku usinal pres den uz jedine v aute nebo v kocare, doma v posteli ani za nic, takze jsem s nim musela ven, jinak nespal…ezkousela jsi? Ono se jim ty spankove potreby meni, starsi pak prestal nekdy kolem 2.5 let spat pres den uplne (a kdyz usnul, tak byl pak vzhuru do pulnoci o dele :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.1.20 12:44

No právě že pak už se mu spinkat nechce a když bych ho dala spinkat po o aspoň na hodku tak večer bude mít sice očka jak baterky ale neusne. A v kočárku už se necapu na to aby spinkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
5.1.20 13:01

To je složité. Mám dvě děti a ten spánek se hrozně měnil. Zkoušela jsem oboum dětem meduňku, nemám pocit, že by zabrala. Homeopatika taky bez výsledku. Věkem se to upraví samo, tak kolem 3let :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.1.20 22:34

No já doufám že se mu to úpravy co nejdříve jinak takhle mě brzy odvezou do blázince :D jak nechce spát ať dělám co dělám nic ta meduňka nezabírá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí