Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, prosím kdo máte doma automechanika, potřebovala bych trochu poradit, včera ráno když jsem jela z práce, mi po nastartování auto 2 krát chcíplo, domů jsem dojela, ale když jsem jela na rychlost 3 nebo 4,tak auto strašně cukalo, doma jsem dojela na dvůr a od té doby auto nejede, nastartují krásně, ale auto asi 5 s poté chcípne, baterku jsem nabila, klapka je vyčištěná, co by to ještě mohlo být, ano mohla bych k automechanikovi, ale jelikož auto nejede, tak se tam nemám jak dostat a stojí tak blbě na dvoře, že ho ani neodtáhnou
,tak zkosuším co by se dalo ještě omkrnout.Je to felicie 1.6.Děkuji
Vadné relé?
Porucha řídící jednotky?
Ucpaný palivový filtr?
Příčin může být víc. Doporučuji zkusit diskuzi na webu o autech, návštěvě machanika se však nejspíš nevyhneš.
@Premek_Orac píše:
Vadné relé?
Porucha řídící jednotky?
Ucpaný palivový filtr?
Příčin může být víc. Doporučuji zkusit diskuzi na webu o autech, návštěvě machanika se však nejspíš nevyhneš.
Jj, to vím, problém je, že tam bohužel nedojedu, a stojím strašně blbě na dvoře, omrknu to relé a chlap pak ten filtr, děkuji
Čidlo teploty, palivové čerpadlo, palivový filtr nejpravděpodobnější přičiny. Maló paliva?
Zkontrovat tlak paliva - při zmáčknutí ventilku na liště musí vystříknout.
a pak už jen diagnostika.
Najde se tu nějaký automechanik, který by mi řekl více?
Viz foto.
Jde mi mi o to, jak moc problematický poruchy to jsou, jaká prognóza je do budoucna-nerada bych to opravila a za půl roku řešila ten stejný problém..
A hlavně odhad ceny opravy
Díky moc za info
@Anonymní píše:
Viz foto.Jde mi mi o to, jak moc problematický poruchy to jsou, jaká prognóza je do budoucna-nerada bych to opravila a za půl roku řešila ten stejný problém..
Díky moc za info
No a ten tvůj automechanik ti vrazil do ruky jen papír a nic ti k tomu neřekl?
Napojil auto na diagnostiku a tohle mu to našlo. Jak ti může někdo napsat odhad ceny a opravy, když ani nevíme jaký to je auto.
@Anonymní píše:
Viz foto.Jde mi mi o to, jak moc problematický poruchy to jsou, jaká prognóza je do budoucna-nerada bych to opravila a za půl roku řešila ten stejný problém..
Díky moc za info
Kdyz to necháš opravit v autorizovaným servisu, nebo alespoň s originál díly, tak ti to za půl roku, nemůže odejít.
Ale kdyz si tam necháš dát nejlevnější díl, tak pak se nediv.
A tobě ten mechanik nic neřekl, jo?
Nepises, co je to za auto, jak je starý, atd. ![]()
Zrovna data z diagnostiky, tak to nevím, zda-li někdo poradí