Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pojďte si povídat i o něčem hezkém! Jaký jste měli víkend? Co úžasného se vám v poslední době v životě přihodilo? Na co se teď těšíte? ![]()
@Nimie Úžasné bylo, že mi v noci mimčo spalo 8 hodin. Od 8 do 4. Blbý na tom bylo to, že jsem s tím nepočítala a koukala do 11 na TV a čekala kdy se vzbudí
![]()
A momentálně se těším až zase usne a půjdu se ještě dospat ![]()
A co ty??
Co se přihodilo Tobě? ![]()
@Nimie po nekolika mesicich, kdy dcera mela kazdou noc nekolik epilept. zachvatu, tak si uzivame uz druhy mesic klidu diky novym lekum, ktere tuk tuk zatim zabiraji. Mala zacala znova mluvit a nabyva ztracene dovednosti. Takze po pekle si nyni uzivame raj. Mame s manzelem znovu cas na nas dva a je to jako by jsme vyhrali milion. Takze ano, svet je krasny a to i stou bolesti, ktera k tomu bohuzel patri.
A dalsi uzasna vec je, ze diky tomu zatracene tezkymu obdobi vim, ze mam toho nejuzasnejsiho cloveka vedle sebe a strasne ho miluju ![]()
Ja nechala deti doma manzelovi a s kolegyni vyrazila na nakupy. Konecne jsem koupila vic veci pro sebe nez pro prcky. Bylo fajn cely den nemyslet na sunar a plinky.
Jeee, to je spravna skupina
ja se tesim, ze si dnes vecer zajdem na skvelou veceri do meho oblibeneho podniku.. tesim se na Vanoce, snih, lyzovani..
Každý den bych napočítala pár úžasných věcí… to by byla diskuze na dlouho
Já měla víkend pracovní, ale stejně byla legrace s kolegyněmi a jedna klientka mi řekla, že mě má ráda ![]()
Podařilo se mi prodat auto jedné moc fajn paní, měla jsem ho dlouho a měla jsem k autu už takový ten i trochu citový vztah. Chlap mi koupil nové a tak nezbylo než staré prodat. Byla moc šťastná že bude moct vozit děti do školy, byla překvapená že auto je opravdu v tak dobré kondici jak bylo inzerováno (měla s sebou odborníka) a že nemusí do bazaru, kde ji prodají vrak za hodně peněz. Bylo to moc příjemné setkání i když šlo jen o obchod.
O víkendu jsme podepsali rezervační smlouvu na pozemek a dům
dnes se těším na procházku s dětmi a klidný den
@Nimie píše:
Pojďte si povídat i o něčem hezkém! Jaký jste měli víkend? Co úžasného se vám v poslední době v životě přihodilo? Na co se teď těšíte?
až na tu zimu byl víkend suprový, stříbrná medaile v Žambereckém kotli stála za to… a teď se těším na pravé vietnamské kafe i s kondenzovaným mlékem… mňam… ![]()
Dnes vecer pujdu s detma a kamaradkama s lampiony. Tesim se jak si to sviceni uzijeme..
@Mexie píše:
@Nimie Úžasné bylo, že mi v noci mimčo spalo 8 hodin. Od 8 do 4. Blbý na tom bylo to, že jsem s tím nepočítala a koukala do 11 na TV a čekala kdy se vzbudí![]()
A momentálně se těším až zase usne a půjdu se ještě dospat
A co ty??Co se přihodilo Tobě?
Ale tak aspoň jsi měla klid na koukání! Kdo by chtěl spát ![]()
Víkend byl spíš odpočinkový naštěstí
v neděli jsme dávali do kupy naše kulhající psisko a dneska to vypadá o poznání lépe, tak mám radost
a jinak relativně čerstvě se nám podařilo doopravit doma spoustu věcí, hromada se toho vyřešila, takže všechno zas na chvilku funguje tak jak má, nikde nic zničeného nebo rozbitého, co by chybělo, to už jsme neměli skoro rok ![]()
@Jana525 píše:
@Nimie po nekolika mesicich, kdy dcera mela kazdou noc nekolik epilept. zachvatu, tak si uzivame uz druhy mesic klidu diky novym lekum, ktere tuk tuk zatim zabiraji. Mala zacala znova mluvit a nabyva ztracene dovednosti. Takze po pekle si nyni uzivame raj. Mame s manzelem znovu cas na nas dva a je to jako by jsme vyhrali milion. Takze ano, svet je krasny a to i stou bolesti, ktera k tomu bohuzel patri.
A dalsi uzasna vec je, ze diky tomu zatracene tezkymu obdobi vim, ze mam toho nejuzasnejsiho cloveka vedle sebe a strasne ho miluju
To je krásné! Moc vám přeji, aby to vydrželo
a je skvělé, že držíte s manželem při sobě, je fajn vědět, že pevné vztahy přeci jenom nevymizely ![]()
@slivovicka píše:
Ja nechala deti doma manzelovi a s kolegyni vyrazila na nakupy. Konecne jsem koupila vic veci pro sebe nez pro prcky. Bylo fajn cely den nemyslet na sunar a plinky.
Dobrý! Co sis koupila? ![]()
@Linve píše:
Jeee, to je spravna skupinaja se tesim, ze si dnes vecer zajdem na skvelou veceri do meho oblibeneho podniku.. tesim se na Vanoce, snih, lyzovani..