Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebuď cvok, vždyť to je zn. ideál - naplánuješ aktivity podle sebe, on se vždycky přidá a navíc ho to pak i baví a neprudí, co víc bys proboha ještě chtěla? Tímhle divadlem ho akorát na 100% otrávíš.
@Anonymní píše:
Jen dělá že nechápe. Ale ono když už něco vymýšlím. Tak se zapojí a je úplně v pohodě. Nakonec je řady že spolu něco děláme.
No je vidět, že nemáte, co na práci.
@Anonymní píše:
Já bych nápadů měla dost. Ale to by mi opět jen odkyval a byl spokojený, že nemusí nic řešit. Už mě to naštvalo a přemýšlela jsem, jak to udělat, aby se zasnazil i on.
Jdeš do toho s pěkně pokřivenou maskou. Po něm chceš aktivity, ale ty sama jsi nevymyslela nic lepšího, než se ptát tady. Proč když máš nápady je prostě pro něj nespíšeš? Proč chceš cizí nápady? Přijde mi to úplně střelné a domnívám se, že nejen mně. Mít nad sebou takový dron plný aktivit, tak budu taky dělat, že nechápu. Strašně na to tlačíš a nutíš dělat lidi aby uvažovali stejně. Krásně jsi to odkryla i tady, vy ostatní vymyslete a já to ukážu. Abys taky přiznala, kde jsi na to byla. S tebou bych nechtěla trávit volný čas ani chvíli.
At si otevre Google, napise do nej treba “tipy na rande” a muze ty aktivity prehazovat vidlemi ![]()
@Trojlístek píše:
Jdeš do toho s pěkně pokřivenou maskou. Po něm chceš aktivity, ale ty sama jsi nevymyslela nic lepšího, než se ptát tady. Proč když máš nápady je prostě pro něj nespíšeš? Proč chceš cizí nápady? Přijde mi to úplně střelné a domnívám se, že nejen mně. Mít nad sebou takový dron plný aktivit, tak budu taky dělat, že nechápu. Strašně na to tlačíš a nutíš dělat lidi aby uvažovali stejně. Krásně jsi to odkryla i tady, vy ostatní vymyslete a já to ukážu. Abys taky přiznala, kde jsi na to byla. S tebou bych nechtěla trávit volný čas ani chvíli.
Nechtěla jsem mu dávat své nápady, protože by to opět byly mé nápady. Jen by si ukázal, že třeba tenhle… Proto mi přišlo fajn, že to budou alespoň jiní lidé. A tady mají lidé dobre nápady.
@Anonymní píše:
Nechtěla jsem mu dávat své nápady, protože by to opět byly mé nápady. Jen by si ukázal, že třeba tenhle… Proto mi přišlo fajn, že to budou alespoň jiní lidé. A tady mají lidé dobre nápady.
A jaký je v tom rozdíl, jestli ukáže prstem na tvůj nápad nebo nápad cizí ženské z eM?
@Anonymní píše: ......... zda byste mi prosím mohli napsat nějaké vaše oblíbené aktivity s druhou polovičkou. Nejlépe na doma nebo v okolí domova. Větší výlety budou až více v létě. ............
A jaké koníčky máš ty?
Podle toho, co píšeš, jsi taky totální gaučák, tak by vám to spolu mohlo vyhovovat
.
@Anonymní píše:
Ty uz jsi tady psala. Jednou ti to nestacilo, tak zase blbnes. Objednej se radsi k psychiatrovi. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jo, tak třeba párová jóga, akro jóga, tandemový seskok - jedno od kud, párový tanec. To je to, co potřebujete abys viděla jak fungujete jako pár. Až to uděláte, tak napiš, jestli jste ještě spolu a pokud ano, tak co to s vámi jako párem udělalo.
Co třeba společný odpočinek? S podmínkou, že alespoň půl den nebude nikdo prudit s vymýšlením aktivit?